Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

I dokąd doprowadziły nas rządy PIS-u ? Kraj ma olbrzymie zadłużenie, które codziennie się zwiększa i którego nie spłacą nawet nasze wnuki. Młodzi ludzie wyjeżdżają za granicę. Nie ma pracy dla Polaków. Zarobki beznadziejne, wszędzie tylko umowy śmieciowe. Służba zdrowia leży. Armia nie jest w stanie obronić naszych granic. Nawet biedni Arabowie z Syrii nie chcą tu przyjeżdżać.

A to dopiero początek ich rządów !!!

I dokąd doprowadziły nas rządy PO ? Kraj ma olbrzymie zadłużenie, które codziennie się zwiększa i którego nie spłacą nawet nasze wnuki. Młodzi ludzie wyjeżdżają za granicę. Nie ma pracy dla Polaków. Zarobki beznadziejne, wszędzie tylko umowy śmieciowe. Służba zdrowia leży. Armia nie jest w stanie obronić naszych granic. Nawet biedni Arabowie z Syrii nie chcą tu przyjeżdżać.

Edytowane przez ted125

I dokąd doprowadziły nas rządy PIS-u ? Kraj ma olbrzymie zadłużenie, które codziennie się zwiększa i którego nie spłacą nawet nasze wnuki. Młodzi ludzie wyjeżdżają za granicę. Nie ma pracy dla Polaków. Zarobki beznadziejne, wszędzie tylko umowy śmieciowe. Służba zdrowia leży. Armia nie jest w stanie obronić naszych granic. Nawet biedni Arabowie z Syrii nie chcą tu przyjeżdżać.

A to dopiero początek ich rządów !!!

Jesteś upośledzony czy rżniesz głupa?

Cieszę się, że też zauważyłeś jak niektórym userom (od pewnego czasu) wyparowało poczucie humoru.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Jesteś upośledzony czy rżniesz głupa?

sadzisz ze nie jest to juz czas rozliczania...miszczu.My jestesmy tak szybcy jak cała ta wataha do wyrzniecia.

Hej lewacy,czym wy się tak dowartościowujecie,ale dobrze,chociaż obnazacie swoje zakusy nieprawości,zatruwacie swoje umysły, liczycie na samozadowolenie...ha.ha.nie duszno wam?

Czemu dla każdego obszczymurka wyznającego PiS ktoś kto nie lubi tej partii jest lewakiem? Bardzo mnie to nurtuje.

Edytowane przez noquarter

wedlug mnie juz sie powinno poprawiac...kornerku i to lotem blyskawicy..zgodnie z zapowiedziami.Na przyklad juz dzwignelismy sie z ruin...

Czemu dla każdego obszczymurka wyznającego PiS ktoś kto nie lubi tej partii jest lewakiem? Bardzo mnie to nurtuje.

nie da rady uzyskac odpowiedzi bo oni nie wiedza co to lewak ale wiedza kto wrog.

szczerze mowiac rowniez nie wiedza co to leming ale usluzni podpowiedzieli jak maja sie zachowywac co akurat ..rozumieja.

Tak ciemnota polaczona z wysokim mniemaniem.

teraz mniemanie wzrosło a ciemnota na tym samym [poziomie.

Edytowane przez muls

Wszystko,co kolwiek napiszę to i tak dla was za głupie,lewacy,bo z rozumem którego nie używacie nieda sie tego ogarnąć,ten typ tak ma.

Może być.

Cokolwiek pisze się razem.

Nie da pisze się oddzielnie.

Czy naprawdę każdy prawak to osoba bez wykształcenia?

Cokolwiek pisze się razem.

Nie da pisze się oddzielnie.

Czy naprawdę każdy prawak to osoba bez wykształcenia?

Wykształceni nie zawsze gwarantuje własciwe rozumowanie,aczkolwiek pomocne jest,wykształcenie to nie znaczy że tylko oni tu mają prawo być,jakoś sie tego nie dopatrzyłem,no i lewactawo też nie jest utażsamiane z wysokim wykształceniem,przynajmniej historycznie...panterą nie jestem z pewnością.

Edytowane przez ted125

Natomiast jest coraz więcej dowodów że prawactwo powinno być utożsamiane z nieuctwem.

W tej materii jak widać też mam rację,wykształciuchy rozumowania w sprawach wyższych,tego nie gwarantują,przekonałem się chociażby w poprzednich wyborach,w tym z kręgach rodzinnych,również.

raczej połączane z prostactwem i co ciekawe dotyczy to kazdej nacji.Tyle ze kazda to mi znana zawsze jest katolicka.

W tej materii jak widać też mam rację,wykształciuchy rozumowania w sprawach wyższych,tego nie gwarantują,przekonałem się chociażby w poprzednich wyborach,w tym z kręgach rodzinnych,również.

nie mogles sie przekonac tedzik bo jestes pozbawiony przez religie zdolnosci samodzielnego myslenia.

co skutkuje wynikami wyborow.

Edytowane przez muls

Najzabawniejsze że oni myślą iż nazywając nas lewakami - ubliżają nam i obrażają nas. Mogę wypowiadać się wyłącznie we własnym imieniu, ale ja np. traktuję to słowo jako komplement, zaszczyt i powód do dumy.

to jeszcze nie jestes riszelieu??

a tu ci co umia liczyc a lubia zajmowac sie pierdolami.

onstytucjonalista zauważył, że pomimo zastrzeżeń dotyczących jej zgodności z konstytucją, Sejm podjął uchwałę i kwestią otwartą jest, czy okaże się ona teraz skuteczna, tj. ostanie się w sądach powszechnych. Na przykład w sytuacji, gdyby sędziowie, których uchwała dotyczy, nie mogli podjąć pracy w TK. - Każdy ma prawo do wynagrodzenia szkody, jaka została mu wyrządzona przez niezgodne z prawem działania organu władzy publicznej. Szkoda niemała, bo uposażenie podczas 9-letniej kadencji sędziego Trybunału jest wysokie, i można sobie wyobrazić roszczenia kierowane przeciwko Skarbowi Państwa - powiedział dr hab. Piotrowski. - Wtedy sądy albo powiedzą, że można było podjąć taką uchwałę (mającą unieważnić wybór sędziego - red.), albo że należy się odszkodowanie. Próbując oszacować kwotę, byłoby to w granicach 10 mln złotych, do tego doszłyby koszty adwokackie. Zapowiada się interesujące postępowanie - dodał. (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls

Widać jazgot POpapranych się wzmacnia.Dalej są w szoku.Wszystko co PiSmani zrobią to albo zamach na demokracje albo na Trybunał.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.