Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

tak wiec tomus prawie jak kurdupel zepsuci a moze naweet wiecej.On tez mecenas.Moze mecenasy tak maja juz tomus.taki ziobro tomus na przyklad.To ja wiesz tomus ...wole juz kalisza .

Edytowane przez muls

Nietykalna kasta prawników, polityków, policjantów. Skończmy wreszcie z tą obłudą III RP, gdzie państwo było tylko dla wybranych. Pewno temu Rysiowi wydawało się, że sprawa ucichnie i wszystko będzie jak kiedyś, czyli po staremu, gdzie włos z głowy wpływowym nie spadł. Na szczęście nie, bo gębę miałeś pełną frazesów, pouczeń i morałów dla innych tylko w tym wszystkim zapomniałeś, że sam też podlegasz ocenom innym i to surowszym jako prawnik i osoba zaufania publicznego. Kara dla małżonki powinna być w tej sytuacji wyjątkowo surowa.

14 minut temu, muls napisał:

pogadaj z jeezikiem .On ci zada najpierw dwadziescia pytan .

Wpisy tego indywiduum konsekwentnie lekceważę.

tomus p......sz jak nieszczeliwy tak wiec pozostaniesz sam.Poczekaj na jeeezika to ci odpowie.

1 minutę temu, tomek7776 napisał:

. Kara dla małżonki powinna być w tej sytuacji wyjątkowo surowa.

ba a co bedzie jak prawnicy dopadna holote po ziobrze i kurdupla.

2 minuty temu, tomek7776 napisał:

Nietykalna kasta prawników, polityków, policjantów. Skończmy wreszcie z tą obłudą III RP, gdzie państwo było tylko dla wybranych. Pewno temu Rysiowi wydawało się, że sprawa ucichnie i wszystko będzie jak kiedyś, czyli po staremu, gdzie włos z głowy wpływowym nie spadł. Na szczęście nie, bo gębę miałeś pełną frazesów, pouczeń i morałów dla innych tylko w tym wszystkim zapomniałeś, że sam też podlegasz ocenom innym i to surowszym jako prawnik i osoba zaufania publicznego. Kara dla małżonki powinna być w tej sytuacji wyjątkowo surowa.

Ze sprawy Srebrna widać że obecnie próbuje się stworzyć nietykalną kastę funkcjonariuszy PiS. To jak rozumiem pochwalasz?

Kiedy temu patologicznemu małżeństwo założą niebieska kartę? W jakiej normalnej rodzinie jest możliwe, aby pijana matka prowadziła samochód z 3,5 letnim synkiem?

srebrna? heheh,nie rozsmieszaj,,,,,,

widze tomus ze obecnie kalisz to przekaz dnia.Nie bede ci przypominal o posle PIS ktory bił  a wlasciwie tlukl zone codziennie i codziennie zmuszal do seksu  i potem pier..li w sejmie o wartosciach .

Edytowane przez muls

ING Groep i Raiffeisen prały brudne pieniądze z Rosjanami. Akcje ostro w dół

Wielkie pieniądze z nielegalnego świata w Rosji wprowadzono w system bankowy. Brały w tym udział największe zachodnie banki

a tak pouczaly te kraje Polske,,,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Teraz, muls napisał:

widze tomus ze obecnie kalisz to przekaz dnia.Nie bede ci przypominal o posle ktory bił  zone i potem pier..li w sejmie o wartosciach .

no to napisz cos o tym,skomentuj,

Ukryta Zawartość

17 minut temu, tomek7776 napisał:

na? heheh,nie rozsmieszaj,,,

masz racje.sprawa jest powazna.

a slyszalem kalisz mial  w tych bankach pieniadze .

6 minut temu, tomek7776 napisał:

o to napisz cos o tym,skomentuj

ale wiesz nie jest tak zle.Kalisz mial leb.

ING Bank Śląski zaskoczył ekspertów. Zyski przebiły prognozy o 10 proc. - w rok wzrosły o kilkadziesiąt milionów. Zarząd zdradził już, co zamierza zrobić z całą wypracowaną kwotą. Blisko jedna trzecia trafi do kieszeni inwestorów.

bo o to chodzi tomus.I twoj kurdupel to wie tylko ty jeszcze nie.I on to tez wie.Ze ty jestes prosty chlop wsiowy.

Edytowane przez muls
19 godzin temu, muls napisał:

i co tomus?? kazdy gdzies musi pracowac jak mowi klasyk.Tylko ty na garnuszku u mamusi bo na liste nie dali.

Mam nadzieję, że z zatrudnieniem wszystko w porządeczku, zgodzisz się?:)

Każdy gdzieś musi pracować.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jeezik to stare juz jest.To juz wszyscy wiedza.Wiedza ze juz chodzisz na palcach zeby dopiec tym kurduplowatym ale jeeezik..to juz starosc jest .Teraz jest kalisz.

15 minut temu, jezz napisał:

Każdy gdzieś musi pracować.

tak na marginesie klasyk o zatrudnieniu to kurduplowaty był  tak wiec uwazaj zebys nie podpadł wladzom.

gdybys chcial sie wziasc za pieniadze to tez uwazaj bo to kaczynski był>>>jesli ktos ma pieniadze to wiadomo...skads je wział..Wielke jak na kurdupla.Tak wiec uwazaj zebys po raz setny nie wyszedł na .........................kurduplowatego.

Edytowane przez muls
22 minuty temu, muls napisał:

masz racje.sprawa jest powazna.

a slyszalem kalisz mial  w tych bankach pieniadze .

ale wiesz nie jest tak zle.Kalisz mial leb.

ING Bank Śląski zaskoczył ekspertów. Zyski przebiły prognozy o 10 proc. - w rok wzrosły o kilkadziesiąt milionów. Zarząd zdradził już, co zamierza zrobić z całą wypracowaną kwotą. Blisko jedna trzecia trafi do kieszeni inwestorów.

bo o to chodzi tomus.I twoj kurdupel to wie tylko ty jeszcze nie.I on to tez wie.Ze ty jestes prosty chlop wsiowy.

tak,jestem prosty chlop ,ale nie WSIowy

1 godzinę temu, muls napisał:

krotko mowiac jeezik...nie pie.

Tak wiec zachodzi proste pytanie czy ogladales Program TVP Gdansk gdzie nie musialo byc dzialania podprogowego, telepatycznego ale mogł leciec normalny ciag klamstw na temat Obecnej Pani Prezydent dyskryminujacych Ja i ciag  wiadomosci promujacych buca. Proste??Tak wiec jeszcze raz .Wiesz to, czy nadal rzniesz konia lub udajesz koze.

Tak więc zachodzi proste pytanie, oglądałeś program TVP Gdańsk?

4 minuty temu, jezz napisał:

nie czy ogladales Program TVP Gdansk gdzie nie musialo byc dzialania podprogowego, telepatycznego ale mogł leciec normalny ciag klamstw na temat Obecnej Pani Prezydent dyskryminujacych Ja i ciag  wiadomosci promujacych buca. Proste??Tak wiec jeszcze raz .Wiesz to, czy nadal rzniesz konia lub udajesz ko

tak wiec zachodzi proste pytanie jak wyzej.Ogladales to ?Czy dalej rzniesz konia.

1 minutę temu, jezz napisał:

łaśnie cię zawiadomiłem, jak chciałeś.:)

a ja natychmist poslalem gdzie trzeba jeezik z adnotacja ze od ciebie.

Edytowane przez muls
1 godzinę temu, Bobcat napisał:

Przecież widać że to artykuł sponsorowany, pisany na obstalunek. Padło więcej, co najmniej 16 tysięcy. Aby to zrozumieć trzeba najpierw zdjąć z nosa okulary ideologicznego zaślepienia. Poza tym najbardziej istotne jest zdanie klientów, a tu większość jest przeciwna zakazowi handlu w niedziele.

Nie zawiodłeś mnie, specjalisto od propagandy.:) Odpowiedź 100% przewidywalna.

Jakiś czas temu pytałem się  ciebie o to jak to wyglądało w innych latach. Woda w usta 

3 minuty temu, jezz napisał:

Nie zawiodłeś mnie, specjalisto od propagandy.:) Odpowiedź 100% przewidywalna.

bylo jeezik zamiescic swoja odpowiedz przed bylibysmy byli pewni.A tak dupa.Zawsze zamieszczaj swoja odpowiedz przed.Bo wiesz kazdy mondry po spadkach na gieldzie .A najbardziej ty.I tak ma marginesie nie pisz ze sie dobrze bawisz bo widac ze ta zabawa ci bardzo duzo kosztuje.Ale to mile ze nas tak rozbawiasz.

Edytowane przez muls
Godzinę temu, Bobcat napisał:

Wpisy tego indywiduum konsekwentnie lekceważę.

Bo co towarzyszu, sklepy odebrały ci wolność.

Palnij może coś o Żdanowie, jeszcze dziś nie było.:)

Teraz, jezz napisał:

Bo co towarzyszu, sklepy odebrały ci wolność.

widze ze moze nie wolnosc tylko tobie rozum.To juz zdanow sto lat temu glosil.

Mamy pokaz poziomu honoru i godności osobistej akolitów i wazeliny PiS. Ja, jeżeli ktoś deklaruje że nie ma przyjemności ze mną rozmawiać - wycofuję się i nie narzucam z kolejnymi pytaniami i komentarzami. Ten wyproszony za drzwi wraca przez okno. 

Godzinę temu, muls napisał:

a co bedzie jak prawnicy dopadna holote po ziobrze i kurdupla

To potem, teraz na tapecie jest żona więc nie rozmydlaj problemu.:)

8 minut temu, jezz napisał:

o potem, teraz na tapecie jest żona więc nie rozmydlaj problemu.:)

to zajmiji sie zona bo pewnie w smutki i relacjonuj.Tu wszyscy tra kolanami na twoje wiadomosci.A slawus juz doczekac sie nie moze.Na pewno bardzo jej pomozesz..dobrym slowem i nie tylko.I opisz taki KONDENSAT sprawy..Na jakis czas zniknie ziobro.AAA kurdupel bardzo ci dziekuje za wiadomosc.Mowie ze zna cie i bardzo szanuje.I czeka na wiecej.

no co tam jeezik zesmarkales sie ze smiechu?

Edytowane przez muls

i co z tego pko nie pierze,jeezik.A my tylko o praniu.Ociec prac.Naucz sie czytac, potem myslec a potem pisac.W takiej kolejnosci.

Edytowane przez muls
15 minut temu, muls napisał:

widze ze moze nie wolnosc tylko tobie rozum.To juz zdanow sto lat temu glosil.

Pogadaj o tym z Bobcatem. Pisał o tym. Nie chce mi się szukać bo nie warto ale możesz zrobić to sam. 

a mnie go....no obchodzi co tobie  sie chce.Jak ci sie chce nie musisz tego oglaszac publicznie.Zrob to za rogiem.

Edytowane przez muls
15 minut temu, muls napisał:

kurdupel bardzo ci dziekuje za wiadomosc.Mowie ze zna cie i bardzo szanuje.I czeka na wiecej.

Źle zrozumiałeś o tym kurduplu albo jesteś wiernym uczniem Żdanowa.:)

Z drugiej strony fajnie, że znacie się z jarem.

To już kolejny twój wpis potwierdzający, że jesteś tu dobrze ukrytym agentem pisiorskim.:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.