Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, muls napisał:

tak wiec zachodzi proste pytanie jak wyzej.Ogladales to ?Czy dalej rzniesz konia.

Teoria jest twoja więc nie rżnij Żdanowa bo ci żyłka pęknie z samego rana a do wieczora musisz jeszcze tu popracować.

Godzinę temu, muls napisał:

jeezik to stare juz jest.To juz wszyscy wiedza.Wiedza ze juz chodzisz na palcach zeby dopiec tym kurduplowatym ale jeeezik..to juz starosc jest .Teraz jest kalisz.

tak na marginesie klasyk o zatrudnieniu to kurduplowaty był  tak wiec uwazaj zebys nie podpadł wladzom.

gdybys chcial sie wziasc za pieniadze to tez uwazaj bo to kaczynski był>>>jesli ktos ma pieniadze to wiadomo...skads je wział..Wielke jak na kurdupla.Tak wiec uwazaj zebys po raz setny nie wyszedł na .........................kurduplowatego.

Meliska, dobrze ci zrobi.:)

49 minut temu, Bobcat napisał:

Mamy pokaz poziomu honoru i godności osobistej akolitów i wazeliny PiS. Ja, jeżeli ktoś deklaruje że nie ma przyjemności ze mną rozmawiać - wycofuję się i nie narzucam z kolejnymi pytaniami i komentarzami. Ten wyproszony za drzwi wraca przez okno. 

Wszyscy wiemy, że Kaczor przez poprawnych kolegów krytykowany był zawsze niezwykle merytorycznie, kulturalnie i z pełną wersalską "dyplomantyką"- wręcz kurrrrrr.... [tuazją]   :-/   Z honorem i godnościom osobistom poprawnom.

Ew "wycofują się i nie narzucają" z krytyką.

Edytowane przez sterreydon
cytata dodatkowa

dieu est tres fin

59 minut temu, muls napisał:

.A najbardziej ty.I tak ma marginesie nie pisz ze sie dobrze bawisz bo widac ze ta zabawa ci bardzo duzo

No, psycholog z ciebie dupowaty.:)

1 godzinę temu, muls napisał:

zostanymy przy swoim ze prosty a ja ze wsiowy.

do WSI brali inteligentnych i wyksztalconych.

Ale ty chyba nie błyszczałeś. Tak łatwo odkrywać się jako agent reżinu.:)

Godzinę temu, muls napisał:

Bo wiesz kazdy mondry po spadkach na gieldzie .

No właśnie, miałeś cos o tej giełdzie skrobnąć i nic.

A jak już jesteśmyprzy giełdzie i tak ładnie pisałeś o giełdzie.

Tankując bardziej dorabiasz Lotos czy Orlen, bo wiesz dywidenda dokarmia reżim. 

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Mamy pokaz poziomu honoru i godności osobistej akolitów i wazeliny PiS. Ja, jeżeli ktoś deklaruje że nie ma przyjemności ze mną rozmawiać - wycofuję się i nie narzucam z kolejnymi pytaniami i komentarzami. Ten wyproszony za drzwi wraca przez okno. 

To jest forum dyskusyjne a nie twoje prywatne pielesze a ja jestem ciekaw co do powiedzenia ma oficer polityczny.

53 minuty temu, muls napisał:

i co z tego pko nie pierze,jeezik.A my tylko o praniu.Ociec prac.Naucz sie czytac, potem myslec a potem pisac.W takiej kolejnosci.

Nie pko tylko pekao, chociaż pko też zaskoczyło wynikami. Będzie dywidenda dla właściciela.:)

A masz dowody, że nie pierze?

ja piernicze  czy ten facet sam siebie czyta?czy to dowod radosci samoistnej ?czy przypadek depresji absolutnej.Czy to nie przypadek mycia rak 200 razy na godzine?

29 minut temu, sterreydon napisał:

aczor przez poprawnych kolegów krytykowany był zawsze niezwykle merytorycznie

było ale sie zbyło.... jak to mowia w kulturach.

Edytowane przez muls
2 godziny temu, muls napisał:

ING Bank Śląski zaskoczył ekspertów. Zyski przebiły prognozy o 10 proc. - w rok wzrosły o kilkadziesiąt milionów. Zarząd zdradził już, co zamierza zrobić z całą wypracowaną kwotą. Blisko jedna trzecia trafi do kieszeni inwestorów.

bo o to chodzi

To taki cytat żebyś wiedział, że czytam ciebie.

Chyba wiesz co to jest nawiązanie do wypowiedzi, czy nie do końca? 

To jak, Orlen czy Lotos?

9 minut temu, muls napisał:

ja piernicze  czy ten facet sam siebie czyta?

Pisze co każą bo jest rozliczany z ilości. I po raz kolejny daje dowód że jest pozbawiony honoru narzucając się komuś kto nim rozmawiać nie chce. Ale robi co musi. Służba nie drużba. Odpowiedzi ode mnie się nie doczeka. W żadnej sprawie.

Edytowane przez Bobcat
5 minut temu, muls napisał:

Czy to nie przypadek mycia rak 200 razy na godzine?

O widzę, że dzisiejszy przegląd internetu już zaliczyłeś.;)

2 minuty temu, Bobcat napisał:

dpowiedzi ode mnie się nie doczeka.

ale mozna uszanowc to rozzzzzbieranie wyrazow na litery szukajac kropek i przecinkow.Pelny szacun dla pracy i wysiłkow.Taka zabawa musi kosztowac.Jesli juz sie chce sam posmiac to musi sie niezle upie...lic.

Edytowane przez muls
1 minutę temu, Bobcat napisał:

Pisze każą bo jest rozliczany z ilości. I po raz kolejny daje dowód że jest pozbawiony honoru narzucając się komuś kto nim rozmawiać nie chce. Ale robi co musi. Służba nie drużba. Odpowiedzi ode mnie się nie doczeka.

No własnie towsrzyszu oficerze polityczny.

Muszę zrobić sobie przerwę bo przyszedł mail z Nowogrodzkiej.:)

Bo nie wiesz co napisać bez odpowiedniego przekazu. To co do braku odpowiedzi.

4 minuty temu, muls napisał:

nie wiem jeezik ale ty wiesz i nas zawiadomisz.Dawaj.A ja ide.

A nie pisałem, że pozostanie ci rower albo piechotka.:) 

6 minut temu, muls napisał:

ZAWSZE

Zawsze to możesz miec kolejnego utrzymanka z twoich podatków.:) 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ale jeezik nikt cie nie zmusza do placenia podakow.Pan plazynski jest poza moimi zainteresowaniami tak jak ty.

takie rzeczy tylko na nowogradzka.Tam cie znaja i doceniaja.

Edytowane przez muls
22 minuty temu, muls napisał:

ale jeezik nikt cie nie zmusza do placenia podakow.Pan plazynski jest poza moimi zainteresowaniami tak jak ty.

takie rzeczy tylko na nowogradzka.Tam cie znaja i doceniaja.

Ja o zupie a ty?

10 minut temu, slawek.xm napisał:

pochlasta się i bedziesz go miał na sumieniu:):):)

To nie jest kwestia pochlastania, ale czy ktoś jest człowiekiem honoru czy nie.

16 minut temu, jezz napisał:

a o zupie a ty?

szukam szukam tej zupy jeezik ..ale chiba ci sie rozlało?

obraz.png.1d5acff7c69e7df89456876a9367b2de.png

Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Bobcat napisał:

To nie jest kwestia pochlastania, ale czy ktoś jest człowiekiem honoru czy nie.

Twoje standardy wg mojej oceny spełniaja tu wszyscy bez wyjątku z nawiązką:)

11 minut temu, slawek.xm napisał:

Twoje standardy wg mojej oceny spełniaja tu wszyscy bez wyjątku z nawiązką:)

Teza dyskusyjna. Człowiek honoru, gdy mu się zakomunikuje brak chęci rozmowy z nim - przyjmuje to do wiadomości i stosowania. Nie narzuca się cały czas że swoją osobą, swoimi pytaniami i komentarzami, szczególnie odbijając drugą stronę argumenty o nim samym.

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, Bobcat napisał:

Teza dyskusyjna. Człowiek honoru, gdy mu się zakomunikuje brak chęci rozmowy z nim - przyjmuje to do wiadomości i stosowania. Nie narzuca się cały czas że swoją osobą, swoimi pytaniami i komentarzami, szczególnie odbijając drugą stronę argumenty o nim samym.

W polityce Twoja teza jest nie do przyjęcia i sa na to dowody odkąd pamietam po dzień dzisejszy, a że piszesz to w watku politycznym to nawet jesli nie chcesz musisz akceptowac takie postawy bo nie sa one czymś zgoła niezwykłym , powinienes w sumie to wiedziec jako znawca propagandy wszelkich totalitarnych systemów

14 minut temu, slawek.xm napisał:

jesli nie chcesz musisz akceptowac takie postawy bo n

ty slawus tutaj odgrywasz role jak widze specjalisty.I pelna zgoda. Spelniasz wszystkie kryteria specjalisty z nowogrodzkiej.Tyle ze tu juz dawno nie sa te standarty slawus. Taki troche jezdes...zamierzchły.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.