Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Bobcat napisał:

Pamiętasz może kto mówił o takich co widzą źdźbło w cudzym oku ale belki we własnym nie dostrzegają? Zostali oni nazwani obłudnikami.

Jesteś klasycznym przykładem takiej sytuacji.

O Belce też mogę napisać. O tobie opinii wyrażał nie będę. Szkoda mi klawiatury dla choćby czterech liter.

8 minut temu, muls napisał:

dowcipne tyle tyle co glupie.Chcieli go wykurzyc hejtem przez takich jak ty i slawus  a on rozebral do stanu wyjsciowego mimo ze wlozył w to kupe kasy i pokazał wam dupe.I to jest clasa zyzolek o ktorej ty nie masz pojecia z bieda nie majaca nic wspolnego.

Mam większe pojęcie o hejcie i remontach, niż ty o klasie Cimoszewicza. Twoją wiedzę o klasie Cimoszewicza można niewątpliwie porównać z jego wiedzą o biedzie.

znaczy ze pie./lisz zyzolek.I nie ma sie z czego smiac.Honor zyzolek jest wtedy kiedy idiocie udowodni sie  klamstwo to taki znika.Wy majac udokumentowane klamstwa  nie tylko nie znikacie ale przynosicie jeszcze nowe.Tak wiec mozna was trraktowac jako zwykylych gowniarzy co powiedzial Cimoszewicz na konferencji prasowej.Mam ci wytlumaczyc co to znaczy gowniarz.To przeczytaj jeszcze raz to.Tak na marginesie to bylo o kurskim i jego klasie...zyzolek.Kurrrrrssskim.

am większe pojęcie o hejcie i remontach, niż ty o klasie Cimoszewicza. Twoją wiedzę o klasie Cimoszewicza można niewątpliwie porównać z jego wiedzą o biedzie.

Edytowane przez muls
8 minut temu, Zyzol napisał:

Szkoda mi klawiatury dla choćby czterech liter.

Tutaj użyłeś znacznie większej ilości liter.

7 godzin temu, slawek.xm napisał:

To bylo kazanie do prezbiterów w Ozarowie

i nie jest to pycha

w momencie przeistoczenia dla katolika hostia przemienia się w Ciało Boga i tak sie dzieje podczas kazdej mszy św

potem "ciało" tego boga zjadasz i ostatecznie.... jak Ci nie wstyd? pyszne okazywanie szacunku!

Godzinę temu, rasputin napisał:

przeistoczenia dla katolika hostia przemienia się w Ciało Boga i tak sie dzieje podczas kazdej

to ja wiem gdzie to robia slawus mozesz zezrec cała tasme.Bedziesz  pelen boga  az po wylot.

dobrze jest wiedziec .Mamu jednego od boga i jednego od lesniczowek.

Edytowane przez muls
20 minut temu, rasputin napisał:

potem "ciało" tego boga zjadasz i ostatecznie.... jak Ci nie wstyd? pyszne okazywanie szacunku!

No coz, tak to jest jak sie bierze doslownie

18 minut temu, muls napisał:

to ja wiem gdzie to robia slawus mozesz zezrec cała tasme.Bedziesz  pelen boga  az po wylot.

Ok, poczekamy, zobaczymy(ty na pewno) jak bedziesz piszczal w odpowiednim momencie.

Wspolczesne mlodziaki nie wierza w Boga, ale nowoczesne chlopaki, i jakie madre, postepowe.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Brawo Biedroń:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Glosuj na niego, bedziesz tez mial duzo kasy, sporo obiecal

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

sluchaj bubusia my tu juz mamy rownie durnych i nastepni juz nie sa potrzebni.Gola dupe mozesz wystawic na klatke schodowa sasiadom.Tez sie usmieja.Tak jak z twoich dowcipow.

Edytowane przez muls
2 minuty temu, bubusia napisał:

Glosuj na niego, bedziesz tez mial duzo kasy, sporo obiecal

Oczywiście że będę. Wreszcie mam na kogo głosować z przekonaniem, a nie na zasadzie wyboru mniejszego zła.

Edytowane przez Bobcat

Zuta, a może umówiłaś się z nim? Doskonale! Może chcesz wybrać się z nim na kajak – na cały dzień? A może chcesz pojechać na week-end i nie wracać na noc? Nie wracaj w takim razie – rzekła usłużnie – nie wracaj śmiało! Albo może chcesz wybrać się bez pieniędzy, może chcesz, żeby on za ciebie płacił, a może wolisz płacić za niego, żeby on był na twoim utrzymaniu – w takim razie dam ci pieniędzy.

– Pewnie, nic w tym złego! Zuta, jeżeli chcesz mieć dziecko nieślubne, bardzo proszę! A cóż w tym złego! Kult dziewictwa ustał!

Edytowane przez bubusia

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Brawo Biedroń:

i to jest dobry pomysl.taksowkarze maja a ci znowu lepsi.

Edytowane przez muls
1 minutę temu, bubusia napisał:

Zuta, a może umówiłaś się z nim? Doskonale! Może chcesz wybrać się z nim na kajak – na cały dzień? A może chcesz pojechać na week-end i nie wracać na noc? Nie wracaj w takim razie – rzekła usłużnie – nie wracaj śmiało! Albo może chcesz wybrać się bez pieniędzy, może chcesz, żeby on za ciebie płacił, a może wolisz płacić za niego, żeby on był na twoim utrzymaniu – w takim razie dam ci pieniędzy.

– Pewnie, nic w tym złego! Zuta, jeżeli chcesz mieć dziecko nieślubne, bardzo proszę! A cóż w tym złego! Kult dziewictwa ustał!

Co to za bełkot?

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Co to za bełkot?

No coz, Gombrowicz to belkot, mozna i tak oczytany inteligencie

Tu macie panowie przyklad mlodziaka Boba, lubi udawac oczytanego.

?

Edytowane przez bubusia

zajmji sie bubusia przez fundacje dziecmi ksiezy bez ojca i utrzymania.

Godzinę temu, bubusia napisał:

u macie panowie przyklad mlodziaka Boba, lubi udawac oczytanego.

tyle ze ty z tego nic nie zrozumiales

olejny nudny dzień w szkole, podczas którego zakochany Józio myśli tylko o Zucie. Chce zbliżyć się do Kopyrdy, aby odkryć w końcu, co łączy go z pensjonarką, jednak działania te nie przynoszą żadnego rezultatu. Zgwałcony przez uszy Syfon umarł, nie mogąc zapomnieć słów, którymi go uświadomiono. Miętusowi to jednak nie pomogło, chodzi ciągle z przyprawioną mu „gębą”, marzy coraz więcej o parobku i opowiada o swoich planach wobec służącej Młodziaków.

Młodziakowa zauważa, że Józio jest zakochany w Zucie. Pimko jest niezwykle zadowolony z nadanej przez to podopiecznemu infantylnej „pupy”. W scenie obiadu obserwujemy kolejne cechy nowoczesnej pensjonarki:

puscic ci jakis tekscik zebys sie mogl wykaz?

Edytowane przez muls
7 minut temu, Bobcat napisał:

Co to za bełkot?

Bobik, to glosowanie na Biedronia to tez poza, ala oczytanie?

?

wiesz o czym mowie, czy nie bardzo?

4 minuty temu, muls napisał:

zajmji sie bubusia pzrez fundacje dziecmi ksiezy bez ojca i utrzymania.

tyle ze ty z tego nic nie zrozumiales

olejny nudny dzień w szkole, podczas którego zakochany Józio myśli tylko o Zucie. Chce zbliżyć się do Kopyrdy, aby odkryć w końcu, co łączy go z pensjonarką, jednak działania te nie przynoszą żadnego rezultatu. Zgwałcony przez uszy Syfon umarł, nie mogąc zapomnieć słów, którymi go uświadomiono. Miętusowi to jednak nie pomogło, chodzi ciągle z przyprawioną mu „gębą”, marzy coraz więcej o parobku i opowiada o swoich planach wobec służącej Młodziaków.

Młodziakowa zauważa, że Józio jest zakochany w Zucie. Pimko jest niezwykle zadowolony z nadanej przez to podopiecznemu infantylnej „pupy”. W scenie obiadu obserwujemy kolejne cechy nowoczesnej pensjonarki:

No i jak to zinterpretujesz geniuszu?

Do podstawowki barany, a nie dorabiac porzadnym ludziom geby, mulsy, boby i inne osly.

11 minut temu, Bobcat napisał:

Co to za bełkot?

Bobus, masz cos jeszcze madrego  do dodania. Moze jakis cytat?

?

Edytowane przez bubusia

o i jak to zinterpretujesz geniuszu? 

nie baw mnie bubusia bo wykladasz tylko jakbys skonczył podstawowa.Bubusia wklejanie kawałkow  z tekstu to zakres karnowskich.Przreczytaj caly tekst  albo go wkleji i podyskutuj sobie.A generalnie to mozesz jeszcze wspomnienia mlodzienca.Wiesz kogo?Albo wspomnienia panny jozefiny.Wiesz kogo?Jozefia to bylo to.

Edytowane przez muls
3 minuty temu, muls napisał:

bubusia wklejanie wycinkow z tekstu to zakres karnowskich.

Ja pier**le, co za debil, ciagle Michnika wkleja, i nie glupio mu serwowac takie uwagi

hehe

Nara przyglupy, do ksiazek wrocic, a nie pieprzyc od rzeczy

Edytowane przez bubusia

przyglupy, do ksiazek wrocic, a nie pieprzyc od rzeczy

no spieprzaj dziadu.Pomiedzy przeczytaj wspomnienia mlodzienca

Edytowane przez muls
15 minut temu, muls napisał:

olejny nudny dzień w szkole, podczas którego zakochany Józio myśli tylko o Zucie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a to rozwniecie ktora jest w sam raz dla bubuni.Omow ten przpadek bubunia na podstawie posiadanej wiedzy i obserwacjji terenu bubusia.Przeciez znasz ferdydurke.Szybciutko.

ejny nudny dzień w szkole, podczas którego zakochany Józio myśli tylko o Zucie. Chce zbliżyć się do Kopyrdy, aby odkryć w końcu, co łączy go z pensjonarką, jednak działania te nie przynoszą żadnego rezultatu. Zgwałcony przez uszy Syfon umarł, nie mogąc zapomnieć słów, którymi go uświadomiono. Miętusowi to jednak nie pomogło, chodzi ciągle z przyprawioną mu „gębą”, marzy coraz więcej o parobku i opowiada o swoich planach wobec służącej Młodziaków.

dasz rade bubunia.Przeciez konczyles szkoly/Wlasnymi slowami bubuska.O co chodzi w tym klimacie.

Edytowane przez muls
20 minut temu, bubusia napisał:

No coz, Gombrowicz to belkot, mozna i tak oczytany inteligencie

Masz kompleksy? Słusznie. 

W kontekście tego o czym tutaj rozmawiamy jest to bezsensowny bełkot. Podobnie gdybym wkleił tu wyjątki z prac Einsteina też nie miałoby to sensu. Powtarzam: w kontekście naszej tutaj rozmowy.

Godzinę temu, Bobcat napisał:

nsu. Powtarzam: w kontekście naszej tutaj rozmowy.

spokojnie teraz lata po okolicy pytajac o Ferdydurke.Ku..a milosnicy Gombrowicza ktory sie z nich smial i za to wyrzucaja go ze szkol

Edytowane przez muls
20 minut temu, bubusia napisał:

Bobik, to glosowanie na Biedronia to tez poza, ala oczytanie?

Ty będziesz decydował na kogo mam głosować? Zalecam szklankę zimnej wody. Może przestaniesz gadać od rzeczy.

5 minut temu, muls napisał:

a to rozwniecie ktora jest w sam raz dla bubuni.Omow ten przpadek bubunia na podstawie posiadanej wiedzy i obserwacjji terenu bubusia.Przeciez znasz ferdydurke.Szybciutko.

ejny nudny dzień w szkole, podczas którego zakochany Józio myśli tylko o Zucie. Chce zbliżyć się do Kopyrdy, aby odkryć w końcu, co łączy go z pensjonarką, jednak działania te nie przynoszą żadnego rezultatu. Zgwałcony przez uszy Syfon umarł, nie mogąc zapomnieć słów, którymi go uświadomiono. Miętusowi to jednak nie pomogło, chodzi ciągle z przyprawioną mu „gębą”, marzy coraz więcej o parobku i opowiada o swoich planach wobec służącej Młodziaków.

dasz rade bubunia.

mulsik, przeczytaj post 1489, o cos cie tam prosilem kolego sympatyczny.

co bubusia ja pie..le nie dajesz rady z taki prostym tekstem/

czytaj post 1489, o cos cie tam prosilem kolego sympatyczny.

wracaj do tematu pardon.... ławki.Matematyke mam nie zaliczona.

Edytowane przez muls
2 minuty temu, Bobcat napisał:

Masz kompleksy? Słusznie. 

W kontekście tego o czym tutaj rozmawiamy jest to bezsensowny bełkot. Podobnie gdybym wkleił tu wyjątki z prac Einsteina też nie miałoby to sensu. Powtarzam: w kontekście naszej tutaj rozmowy.

Ta na pewno, w konteksie modnej jazdy po wierze, i innych waszych przejawow nowoczesnosci, to nie ma zupelnie sensu. Bobik nie brnij.

a na pewno, w konteksie modnej jazdy po wierze, i innych waszych przejawow nowoczesnosci, to nie ma zupelnie sensu. Bobik nie brnij.

wracaj do lawki bubusia.Nie popisuj sie swa wiara ktorej nie potrafisz obronic a nikt po niej nie bedzie jezdził.Uprawiaj ja w skupienia ale u siebie.I ze tak powiem nie zawracaj nia innym dupy.

Edytowane przez muls
4 minuty temu, muls napisał:

co bubusia ja pie..le nie dajesz rady z taki prostym tekstem/

wracaj do tematu pardon.... ławki.Matematyke mam nie zaliczona.

mulsik, pajacyku, ja cie prosze o interpretacje, ty za chwile prosisz mnie o interpretacje tego samego, nie sadzisz, ze wypada najpierw samemu sprostac, a potem ewentualnie prosic druga osobe?

Edytowane przez bubusia

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.