Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, muls napisał:

tak tak slawus ale ja jutro wytrzezwieje a ty takim zostaniesz...na zawsze.

powtarzasz się , wymyśl cos innego ... jak wytrzeźwiejesz

jezzik mnie twoja troska o twoje pieniadze juz nie interesuje .Czy sa, czy juz ich nie ma co ci wyjasnilem/;.]Pytanie jest co z OFE a to pytanie wyraznie cie przerasta.Czy nie pasuje do caloksztaltu.Napisz prywatany list do morawieckiego i spytaj sie co z pieniedzmi z OFE. Cza sa ,czy ma jakies plany.I nie zawracaj juz dupy.Twoje sa nie moje.

Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)
7 minut temu, muls napisał:

Jego zdaniem, szefowa resortu edukacji złamała prawo podczas organizacji egzaminów gimnazjalnych.

mulsik , nie pracuja to im kasa przeszła koło nosa, proste ?

egzaminy organizuje kuratorium oświaty i moze sobie do komisji wziąc samych katechetów

co niniejszym sie dzieje

a znp moze se dalej stryjkować

no patrz zdolales wyciagnac wnioski.Przypadek czy udaje cie sie czesciej.Jestem pod wrazeniem.

Edytowane przez muls
4 minuty temu, muls napisał:

jezzik mnie twoja troska o twoje pieniadze juz nie interesuje .Czy sa, czy juz ich nie ma co ci wyjasnilem/;.]Pytanie jest co z OFE a to pytani wyraznir cie przerasta.

Już ci odpowiedziałem. 

Przecież tam fizycznie nie było tych pieniędzy, co nie, rekinie rynków kapitałowych.:)

powaznie nie było ??to straszne .To ukradli.Tusk zajumal.Ale gdzie ten s..yn to schował jeeezik.

Edytowane przez muls

naprawde slawu  imponujesz mi.Masz dzisiaj wyjatkowy dzien.Jestes tak zdolny ze nawet ten kredyt udalo ci sie nie wziasc.To był prosty test ale bedziemy bardziej utrudniac.

Edytowane przez muls
9 minut temu, muls napisał:

Cza sa ,czy ma jakies plany.I nie zawracaj juz dupy.

Widzę prostaku, że brakuje ci przekazu z centrali na ten temat.:)

10 minut temu, muls napisał:

tez znachor a  towarzysz ma to samo samo co slawus?

Na pewno alergię na takich idiotów jak ty.

oj tak wylonczyli prond jeezik i modle sie do ....centrali.Musisz poczekac do rana.Papapausko.A ty listy pisz  .jako obywatel zatroskany.Powolaj sie na Tusk ze juz jeden ukradł to nie moze byc dwa razy bo obiecywali ze nie beda krasc  emerytom..

5 minut temu, jezz napisał:

a pewno alergię na takich idiotów jak ty.

ale rosumiem cie jeezik.Ile sie mozna szamotac codziennie.

Edytowane przez muls
6 minut temu, muls napisał:

powaznie nie było ??to straszne .To ukradli.Tusk zajumal.Ale gdzie ten s..yn to schował jeeezik.

Poczekaj mulsiątko. Specjalnie dla ciebie jeszcze raz znajdę ten cytat.

"Tamtych pieniędzy fizycznie nie było w OFE".

No przecież widzisz, że nie było.:)

Tu na forum to wyczytałem:)

jeezik tamte pieniadze ja mam.A ty sie martw.Z tym ze nie przesadzaj...jeszcze ci dadza.Na koze .

Edytowane przez muls

nie jestem jeezik ale nie musze sie martwic o OFE ani nawet o 98 %.Tak wiec jeezik pozostaje ci tylkoTO.No co tam jezzik jeszcze...

Edytowane przez muls
1 minutę temu, muls napisał:

jeezik tamte pieniadze ja mam.A ty sie martw.

Wyraźny brak przekazu z centrali.:)

To jak z tą fizyką pieniądza jest?:)

9 minut temu, muls napisał:

oj tak wylonczyli prond jeezik i modle sie do ....centrali.Musisz poczekac do rana.Papapausko.A ty listy pisz  .jako obywatel zatroskany.Powolaj sie na Tusk aze juz jeden ukradł to nie mzoe byc dwa razy.

To tylko twoje alkoholowe projekcje. Nie jestem zatroskanym obywatelem, towarzyszu kryptopisiorze.:).

2 godziny temu, glazior napisał:

23031970 to numer telefonu do terrorysty Abu Musab al Zarkawiego ?

A jaki jest kierunkowy?

Mam dla niego zlecenie.

Rozumiem , że odpowiedź na to proste pytanie Cię przerosła ,  ale czemu się publicznie z tym obnosisz? 

Piotr

4 minuty temu, jezz napisał:

Ty humanistą nie jesteś.:)

On nie jest humanistą, ale za to jest homoseksualistą

A to już dużo w naszych czasach

?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

a tutaj takie cos slawus dla ciebie apropos gejow.

Edmund Janniger powrócił. Był widziany z Antonim Macierewiczem w gminie Wielgomłyny
Więcej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

obraz.thumb.png.3f9fca2c0aac674ae7cef75744af0478.png

a tutaj cos trudniejszego slawus ale dasz rade/

taśmy Kaczyńskiego. Jest wniosek o pociągnięcie prokurator Renaty Śpiewak do odpowiedzialności dyscyplinarnej i karnej

rald Birgfellner wniosek w tej sprawie złożył 10 kwietnia w warszawskiej prokuraturze okręgowej. Adresatem jest prokurator Michał Dziekański, naczelnik wydziału III do spraw przestępczości gospodarczej.

Prokurator Renata Śpiewak zajmuje się zawiadomieniem Birgfellnera o możliwości popełnienia przestępstwa przez Jarosława Kaczyńskiego od od 25 stycznia tego roku. Do tej pory nie zdecydowała o wszczęciu śledztwa, za to w tym czasie awansowała – ma już tytuł prokuratora szczebla okręgowego.

9 minut temu, bubusia napisał:

n nie jest humanistą, ale za to jest homoseksualist

oryginalne bubiusia.No no ....cud miod.Jak na idiote..... to dycha.Widze ze humanista.

tutaj slawus dasz rade.Jako wozny w tym kabareciku.Jak juz opanujesz toto slawus to bedziemy dalej cwiczyc.

Andrzej Duda odebrał dwa nadane przez siebie wcześniej odznaczenia. Ordery stracili Tomasz Grzegorz L. oraz Tomasz Andrzej M. W obu przypadkach decyzja prezydenta była spowodowana zarzutami o plagiat i naruszenie obowiązków pracowniczych – podaje "Rzeczpospolita".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
2 godziny temu, slawek.xm napisał:

dla jasnogrodzian też :):):)

I co wybaczyłeś????

O to zapytaj  ofiary katolickiego  totalitaryzmu !

Piotr

Gość

(Konto usunięte)
11 minut temu, 23031970 napisał:

O to zapytaj  ofiary katolickiego  totalitaryzmu !

podwijasz ogonek i spływasz jak zwykle ?

pytam Ciebie osobiście!

masz cywilna odwagę odpowiedzieć czy nie?

a nie odpowiedzial slawus?On nie ma  sie czego bac.Dał odpowiedz wlasciwa.Ja tez cie pytam osobiscie a ty ani be ani me ani kukuryku.

Edytowane przez muls
37 minut temu, muls napisał:

o 98%

Widzę, że strasznie uwiera cię to w dupę:)

Musisz wypłakać sie Trzaskowskiemu, a potem mamusi.

Nie pamiętasz,  nas te 98% na podkarpackiej wiosce mało interesuje:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.