Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Jednym z nich jesteś ty.

Nie wstydź się.

Ja z polityką nie mam nic wspólnego. Nawet do harcerstwa nie należałem. Nie lubię tylko ignorantów technicznych i politycznych. Np. tych z PiS.

.A tak mozemy zrobic akcje... szanuj idiote.

Z mojej strony sprzeciw. Nigdy nie będę szanował idiotów. Co najwyżej czasem muszę ich okresowo tolerować. Przeraża mnie tylko że to będzie trwało co najmniej 4 lata i stan spieprzenia gospodarki może być nieodwracalny. Na szczęście można posłuchać muzyki. Idioci skupiają się najczęściej koło polityki.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

To musisz mieć wielkie pokłady autotolerancji bo wiekszego ignoranta politycznego jeszcze nie czytałem na forum.

Jest tu jeszcze trzech takich tuzów ścigajacyh sie między sobą o tytuł idoty forum

Edytowane przez kubeck

Nikt nie mówi,że masz.Za mały jesteś widocznie dla tego jesteś tu.......agentem.

Agentem ? Jasne ;-).

Agentów to raczej należy szukać w takich miejscach jak komisja sejmowa do sprawy badania "zamachu" smoleńskiego. Tam mogą się tacy zdarzyć.

Lech to raczej jest rozczarowanym.

Po czym Kolega sądzi że jestem rozczarowany ? Chociaż wróć, rzeczywiście jestem rozczarowany niskim poziomem wiedzy i wyobraźni w zakresie podstawowych elementów ekonomii, ale czego się spodziewać po ciemnogrodzie ? Chyba tylko uwielbienia dla populistów takich co rozdają. Konsekwencje rozdawania ciemnogrodzian nie interesują.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Jeśli jest akcja,to musi nastąpić reakcja.Są aparatczycy POpaprywni to i pojawiają się PiCmani.

Powtarzasz w kółko te swoje drewniane kawałki.

Gdzie tu widzisz jakichś POwców???

Jestem Europejczykiem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Po czym Kolega sądzi że jestem rozczarowany ? Chociaż wróć, rzeczywiście jestem rozczarowany niskim poziomem wiedzy i wyobraźni w zakresie podstawowych elementów ekonomii, ale czego się spodziewać po ciemnogrodzie ? Chyba tylko uwielbienia dla populistów takich co rozdają. Konsekwencje rozdawania ciemnogrodzian nie interesują.

Właśnie po twoim zerowym poziomie wiedzy na temat ekonomii. Niestety bycie ignorantem bardzo mocno rozczarowuje - najpierw samego ignoranta. Dlatego chodzisz taki rozczarowany po forum. Ponadto rozczarowanie niczego nie zmieni, zwłaszcza w ekonomii, co samo w sobie może być dla Ciebie mocno rozczarowujące.

Gdzie tu widzisz jakichś POwców???

Tu sami Europejczycy przecież.

Edytowane przez kubeck

Właćnie po twoim zerowym poziomie wiedzy na temat ekonomii

O mój poziom wiedzy ekonomicznej niech Kolega się nie martwi. Ja na razie nie narzekam mimo że łatwo nie jest.

Niestety bycie ignorantem bardzo mocno rozczarowuje - najpierw samego ignoranta

Wszystko przed wami. Jak zobaczycie drugą Grecję dookoła to będziecie mogli zastąpić rozczarowanie stwierdzeniem "jaka piękna katastrofa" jak u Greka Zorby.

Tu sami Europejczycy przecież.

PiS-owcy przecież nie identyfikują się z Europą.

@Lech36

Nie martwię sie o twój poziom wiedzy ekonomicznej. Również dlatego, że jest niezauważalny.

Grecją nie postraszysz bo guzik o niej wiesz. Mielismy już być kiedyć drugą Japonią, tacy sami "specjaliści" wieszczą, że będziemy drugą Grecją. A gówno z tego wyjdzie tak samo jak wyszło więc strachy na lachy.

Kiedy AWS kradł pieniądze budzetowe przekładajac je do prywatnych kieszeni OFE zarządzanych przez ich kolegów partyjnych, ani kiedy PIS uszczuplał wpływy budzetowe obniżajac stawke CIT - wtedy waćpan nie krzyczałeś o drugiej Grecji i zapaści ekonomicznej! Tak nagle się teraz przypomniało?

Trzeba było uważać co się je, to by się nie odbijało.

Tu sami Europejczycy - ci kulturalni zwłaszcza, inaczej.

Nigdy nie będę szanował idiotów. C

nie mialem na mysli szanowania ..bez przesady.Chronienia zeby im niktnic nie zrobił.Taki szacunek bezinteresowny do czlowieka.Wystarczy tu poczytac tych wszystkich agentów, specjalistow etc

tak na marginseie.. sedzia ktory wydał na kaminskiego wyrok jest obecnie w kregu zainteresowan CBA ABW.

Edytowane przez muls

Grecją nie postraszysz bo guzik o niej wiesz.

Wystarczy to co wiem o współczesnej Grecji i jej podejściu do spraw ekonomi państwa. Polska zaczęła właśnie się na tej negatywnej Grecji wzorować.

Mielismy już być kiedyć drugą Japonią,

I co byliśmy ? Choć przez chwilę.

Drugą "Japonię" buduje się bardzo trudno i trzeba mieć dużo cierpliwości. Drugą "Grecję" prawdopodobnie zbudujemy dosyć szybko. Wystarczy do władzy dopuścić chłopców od rozpierduchy.

@Lech36

Jak komu wystarczy. Ignorantowi zapewne wystarczy taka wiedza.

Polska sytuacja ma z grecką tyle wspólnego co szyba z szybowcem

Nie - nie bylismy drugą Japonia i nie bedziemy drugą Grecją. Obie te gospodarki budowały sie bardzo długo ale co więcej nie maja z nami żadnych analogii.Takie porównania, to nie jest nawet poziom licencjatów z ekonomii na KULu.

Polska ma polską gospodarkę i należy wiedzieć jak ona działa, i nie pisać bzdur o stawaniu sie drugim tym czy tamtym.

(.................)

Polska sytuacja ma z grecką tyle wspólnego co szyba z szybowcem

Polska sytuacja z grecką do czasu wyborów rzeczywiście nie miała nic wspólnego z polską. Po wyborach sytuacja uległa zdecydowanej zmianie. Powoli kapitalizm zastępuje dyktatura proletariatu.

Nie - nie bylismy drugą Japonia i nie bedziemy drugą Grecją.

Pierwsza część tego zdania (o Japonii) jest prawdziwa, druga (o Grecji) raczej nie, ale to oczywiście pokaże upływ czasu. Na razie rozsądku rządzących w działaniu nie widać.

Obie te gospodarki budowały sie bardzo długo ale co więcej nie maja z nami żadnych analogii.

Historia ze współczesnością ma niewiele wspólnego.

Takie porównania, to nie jest nawet poziom licencjatów z ekonomii na KULu.

Na poziomie KUL-u jest większość działań i zapowiedzi obecnej władzy. Ich marzenie to państwo wyznaniowe.

Polska ma polską gospodarkę

Tak, rzeczywiście teraz to będzie specyficzna gospodarka oparta na poleceniach płynących z centrali sterowanej głosem proletariatu i wiarą że nad narodem wybranym czuwa jakaś sprzyjająca nam opatrzność. Chyba to już było, chociaż fakt że do opatrzności się nikt wtedy nie odwoływał.

Lechu napisałem ci że ponieważ raportujesz na mnie do moderacji bo czujesz się najwidoczniej urażony - ale jeślii już to własnym brakiem argumentów, na który nie poradzę, więc dalej dyskutuj sobie sam.

A ode mnie wara!

Edytowane przez kubeck

Lechu napisałem ci że ponieważ raportujesz na mnie do moderacji bo czujesz się najwidoczniej urażony

Kolego łatwo zapytać jest moderację czy 'Lech36' na Ciebie raportuje i czy 'Lech36' w ogóle w historii jego rejestracji na forum na kogoś raportował. Będzie Kolega mógł wtedy ukoić nerwy i spać spokojnie, no i sprzęt będzie odtwarzał piękniej muzykę. Pytać, pytać moderację na pewno odpowiedzą bo w tym temacie nie ma żadnych tajemnic :-).

A ode mnie wara!

Wszystko w Kolegi rękach. Może Kolega zaraportować na mnie do moderacji.

tak na marginseie.. sedzia ktory wydał na kaminskiego wyrok jest obecnie w kregu zainteresowan CBA ABW.

To było do przewidzenia. Tylko trzeba mieć zdolność przewidywania a to nie jest cecha powszechnie występująca u wyborców. Do tego dochodzi jeszcze ich krótka pamięć i tragedia gotowa. Właśnie mamy jej pierwszy akt.

Edytowane przez Lech36

Kolego łatwo zapytać jest moderację czy 'Lech36' na Ciebie raportuje i czy 'Lech36' w ogóle w historii jego rejestracji na forum na kogoś raportował.[...]

To jest IMO syndrom "na złodzieju ... etc.". Widać ktoś czuje, że jego wypowiedzi sięgają cienkiej czerwonej linii i się asekuruje dość osobliwie :)

"Kolega" zapewne raportuje gdzie indziej.

Cóż, nie mam na to wpływu.

Kolego łatwo zapytać jest moderację czy 'Lech36' na Ciebie raportuje i czy 'Lech36' w ogóle w historii jego rejestracji na forum na kogoś raportował. Będzie Kolega mógł wtedy ukoić nerwy i spać spokojnie, no i sprzęt będzie odtwarzał piękniej muzykę. Pytać, pytać moderację na pewno odpowiedzą bo w tym temacie nie ma żadnych tajemnic :-).

Wszystko w Kolegi rękach. Może Kolega zaraportować na mnie do moderacji.

Mogę i z tego korzystam, ale za wpisy które rzeczywiście sa obrazające lub zwykły trolling, anie za wymyslone urazy. Ja mam w tyłku kto donosi ale nie za co.Nie będe dyskutował z ludzmi których poziom intelektualny i kompleksy wpływaja na dyskusję.

Jesli to nie był wynik raportu to miej teraz pretensje do moderatorów nie do mnie.

To jest IMO syndrom "na złodzieju ... etc.". Widać ktoś czuje, że jego wypowiedzi sięgają cienkiej czerwonej linii i się asekuruje dość osobliwie :)

Marzeniem obecnej władzy jest obok budowy państwa wyznaniowego zamknięcie ust oponentom. Jeżeli będą to robić w oparciu o genialne posunięcia ekonomiczne to wszystko w porządku (zamknięcie ust naturalne lub ich rozdziawienie z pozytywnego zdziwienia), ale na razie nic nie wskazuje na to że władzę objęli geniusze. Raczej coś przeciwnego. Tacy geniusze inaczej.

Mogę i z tego korzystam, ale za wpisy które rzeczywiście sa obrazające lub zwykły trolling, anie za wymyslone urazy. Ja mam w tyłku kto donosi ale nie za co.Nie będe dyskutował z ludzmi których poziom intelektualny i kompleksy wpływaja na dyskusję.

No to do dzieła. Czekam na raport ze śledztwa.

Jesli to nie był wynik raportu to miej teraz pretensje do moderatorów nie do mnie.

Dlaczego miałbym do kogoś mieć pretensje. To nie leży w mojej naturze.

Guzik wiesz o marzeniach władzy. Czyli tyle samo co o ekonomii Grecji. To widać z ciągu kolejnych twoich wypowiedzi.

A teraz możesz zaraportować, za "nieodpowiedni język" albo za "atak personalny".

Edytowane przez kubeck

Guzik wiesz o marzeniach władzy.

Moją wiedzę/wnioski opieram na obserwacji ich dotychczasowych poczynań.

Czyli tyle samo co o ekonomii Grecji.

Z ekonomi Grecji zadam tylko pytanie pomocnicze. Jaka jest ściągalność VAT w Grecji ?

A teraz możesz zaraportować, za "nieodpowiedni język" albo za "atak personalny"

Ja nie przejmuje się atakami personalnymi bytów wirtualnych. To problem tych bytów.

P.S. Jak postępy w śledztwie "raportowym" ?

Edytowane przez Lech36

Gucia mnie to obchodzi. Sam sobie postępuj. Ja winnego znam z nicka. Nazywa sie Lech36 vel obrażalski.

Typowe PiS-owskie podejście do tematu winy lub nie winy.

Z ciekawości jaki przesłanki z mojego pisania wskazują że jestem "obrażalski" ? Chciałbym zbadać Kolegi sposoby rozumowania ;-).

.Nie będe dyskutował z ludzmi których poziom intelektualny i kompleksy wpływaja na dyskusję.

Twój poziom nie ma wpływu na nic, natomiast kompleksy jakie masz każdy widzi.

Najpierw zakablować, a potem się wyprzeć.

Ma Kolega jakieś dowody na poparcie swojej tezy czy pozostaje tylko gadanie bez podstaw ? To typowe dla zwolenników Prezesa.

Do badania rozumowań koledze jest brak narzedzia - badawczego.

Nawet najlepsze narzędzia nie pomogą jak nie ma materiałów do badania. A wiem PiS potrafi badać nawet bez materiałów. To też w historii się już zdarzało. Ja nie potrafię.

P.S. Jak tam postępy w śledztwie "raportowym" ? Nastąpił jakiś przełom ?

Edytowane przez Lech36

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.