Skocz do zawartości
IGNORED

STX Electrino jaka elektronika?

Nautilius XII

Rekomendowane odpowiedzi

I czym je napędzasz?

Pozdrawiam serdecznie :-)

Czekaj zamówiłem dzisiaj :-). Czekam mają dojść na 16. Od razu tak opisywać to nie ładnie :-) by było niech się wygrzeją. Po 300 wiem , że sporo się zmienia po grzaniu , a ja mam jeszcze nie wygrzane. No ale jak zobaczyłem 500 to nie było innej opcji jak wystawić 300 na sprzedaż :P. Korci mnie ciekawość, zwłaszcza że porównam je z diamondem 28 i altusem 380.

• 3 tygodnie później...

Witam Serdecznie Świątecznie,

Dzisiaj odbieram Electrino 500.

Taki mały prezent na Święta.

Oczywiście napiszę jak grają z lampą Pocahontas i Marantz PM6010 i Sanyo JA220.

Ale to dopiero po świętach.

I życzenia:

Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców.

Czego Wam i sobie życzę.

Jak ktoś nie ma, to nie tracić czasu i do roboty bo życzenia będą nieważne.

Głuchy jak pień

Zorge

Audiofilizm to: niewiedza dlaczego gra, a gra - pełnia szczęścia

Audioholizm to: wiedza dlaczego gra, a nie gra -dramat

• 1 miesiąc później...

Witam mam pytanie jak wypada wzmacniacz pioneer a 30 w stosunku do denon pam 720 ae z stx electrino 150 .

Mam na myśli jaśniejszą , bardziej analityczną sygnaturę wzmacniacza z równo grającymi electrino 150 .

Pozdrawiam

• 1 rok później...

Odświeżam temat. Jakiś czas temu natknąłem się na tę polską firmę i zaciekawiła mnie ich oferta. Zakupiłem z ich strony głośniki samochodowe. Fajne, czyste brzmienie, póki co nie mam żadnych zastrzeżeń.  Teraz czaję się od jakiegoś czasu na kolumny STX electrino 200 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Może ktoś miał z nimi do czynienia???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przecież już posiadasz kilka par różnych STX w tym model 250, przynajmniej tak pisałeś:

"Z chęcią się przyłączę do tego elitarnego klubu STX. Od połowy grudnia jestem szczęśliwym posiadaczem kolumn Elektrino 250 i jestem naprawdę nimi zachwycony. Słucham cięższej muzyki, czasami jakiejś klasyki i brzmieniowo jestem pod ogromnym wrażeniem. Polecacie może jakieś wzmacniacze firmy STX?"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.