Skocz do zawartości
IGNORED

Nasze aukcje na allegro i ebay

Rekomendowane odpowiedzi

Monobloki dayens ampino custom najwyższy wariant na gwarancji dystrybutora pólroczne za połowę ceny katalogowej. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Neat mystique classic 

Ukryta Zawartość

Wszystko stan perfekt, full komplet fabryczny

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ATC SCM7

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

4 godziny temu, Tal napisał:

ATC SCM7

Ukryta Zawartość

Coś się nie możesz wstrzelić.....co chwila zmiany 🫣

Ukryta Zawartość

Naim Uniti Star + Dynaudio Emit 50

7 godzin temu, Ataszek napisał:

Coś się nie możesz wstrzelić.....co chwila zmiany 🫣

Od około 2 miesięcy mam Xaviany, które są dla mnie idealne, a nawet jeśli nie to co komu do tego...

4 godziny temu, Tal napisał:

Od około 2 miesięcy mam Xaviany, które są dla mnie idealne, a nawet jeśli nie to co komu do tego...

No te Xaviany bardzo fajne,ładnie to brzmi nawet na filmie.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Mając już jakieś doświadczenie w tym hobby i udzielając się jakiś czas na tym forum zaobserwowałem zbędne i chorobliwe komentarze odnośnie czyichś decyzji zakupowych. Nie rozumiem tego typu osób zwłaszcza, że to nie ich pieniądze i czas są wydawane. Taki użytkownik @NRK nie byłby sobą gdyby nie wtrącił swoich kąśliwych uwag i arogancko nie dociął w sytuacjach wydawać by się mogło zwyczajnych, jednak on czerpie jakąś fanatyczną satysfakcję z poniżania i chełpienia się swoimi "gratami" na które pospólstwo ogólnie nie może sobie pozwolić. Dla mnie to obłudny zapatrzony w siebie cwaniaczek z kompleksami. Przestańcie interesować się czyimiś decyzjami...!

Edytowane przez Tal

13 minut temu, Tal napisał:

Mając już jakieś doświadczenie w tym hobby i udzielając się jakiś czas na tym forum zaobserwowałem zbędne i chorobliwe komentarze odnośnie czyichś decyzji zakupowych. Nie rozumiem tego typu osób zwłaszcza, że to nie ich pieniądze i czas są wydawane. Taki użytkownik @NRK nie byłby sobą gdyby nie wtrącił swoich kąśliwych uwag i arogancko nie dociął w sytuacjach wydawać by się mogło zwyczajnych, jednak on czerpie jakąś fanatyczną satysfakcję z poniżania i chełpienia się swoimi "gratami" na które pospólstwo ogólnie nie może sobie pozwolić. Dla mnie to obłudny zapatrzony w siebie cwaniaczek z kompleksami. Przestańcie interesować się czyimiś decyzjami...!

Własnie,co kogo obchodzi,kto i co,i jak często kupuje....

Ja tam się cieszę,że @Tal zdobywa doświadczenie porównując wiele sprzętu,każdy by chciał mieć taką możliwość.

PS:Jak będziesz sprzedawał te Xaviany to daj mi prosze znać jako pierwszemu!

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Teraz, Pseudodrummer napisał:

Własnie,co kogo obchodzi,kto i co,i jak często kupuje....

Ja tam się cieszę,że @Tal zdobywa doświadczenie porównując wiele sprzętu,każdy by chciał mieć taką możliwość.

PS:Jak będziesz sprzedawał te Xaviany to daj mi prosze znać jako pierwszemu!

Dziękuję za zrozumienie i wyrozumiałość.

Tak to już jest, że dla jednych to normalność i nic szczególnego, ale dla niektórych to już okazja do prześmiewczych i uszczypliwych komentarzy i pozostaje tylko współczuć, bo po prostu jak to mówią "taki mamy klimat"...

ps. będę miał na uwadze jednak czuję, że szybko to nie nastąpi o ile w ogóle 😉 

2 minuty temu, Mark75X napisał:

Tzn.?

Chodzi o podkreslenie,ze my nic jeszcze nie wiemy,i nic jeszcze nie słyszelismy [porządnego].

jedynie najwyżej te nieszczęsne Hypexy....
To,co dla zwykłego hypexowego smiertelnika szczytem marzeń,dla ....................... jest zaledwie podłogą,na której można budować dopiero system...

No-ale sa inni,którzy sa na innym poziomie...🙂
Wyższym-oczywiście.

3 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

To jedynie zdradza bezmyślność, a ściślej zawiść i skołtunienie umysłów tych którzy takie kretynizmy wypisują. Tak btw, hypex to klasa D, a zakładam że jednak nie jest to wciąż najpowszechniejsza baza do budowy systemu. 

25 minut temu, Pseudodrummer napisał:

To,co dla zwykłego hypexowego smiertelnika szczytem marzeń,dla ....................... jest zaledwie podłogą,na której można budować dopiero system...

Wyższym-oczywiście.

19 minut temu, Mark75X napisał:

To jedynie zdradza bezmyślność, a ściślej zawiść i skołtunienie umysłów tych którzy takie kretynizmy wypisują. Tak btw, hypex to klasa D, a zakładam że jednak nie jest to wciąż najpowszechniejsza baza do budowy systemu. 

sami sobie kołtuna postawcie.. nigdy nikogo nie wyśmiewałem, ani się nie puszyłem.... ale pewnie już zapomnieliście o koledze od najlepsiejszych hypexowych monitorków który każdemu coś złośliwego pociśnie...

Edytowane przez marcinmarcin

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

3 minuty temu, marcinmarcin napisał:

sami sobie kołtuna postawcie.. nigdy nikogo nie wyśmiewałem, ani się nie puszyłem.... ale pewnie już zapomnieliście o koledze od najlepszych hypexowych monitorków który każdemu coś pociśnie...

Dokładnie, ja też długo milczałem, ale przychodzi moment, że człowiek ma już dosyć... stąd mój post, bo po prostu ten człowiek zawsze jakieś toksyczne myśli prezentuje...

17 minut temu, marcinmarcin napisał:

sami sobie kołtuna postawcie.. nigdy nikogo nie wyśmiewałem, ani się nie puszyłem.... ale pewnie już zapomnieliście o koledze od najlepsiejszych hypexowych monitorków który każdemu coś złośliwego pociśnie...

Ja absolutnie nie kierowałem moich uwag do Ciebie. Pisałeś o Hypex jako o suficie. Spytałem co masz na myśli poprzex "tzn.". @Pseudodrummer to w międzyczasie wyjaśnił, zakładam trafnie, co wcale nie oznacza, że przyjąłem iż Ty właśnie tak oceniasz innych, a jedynie, że dzielisz się spostrzeżeniami co do takich haniebnych ocen jakie się tu nierzadko pojawiają. 

43 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

dla .......................

A w tej grupie, mam nieodparte wrażenie, dominuje "wykształcony, kulturalny" elektorat z dużych miast, bo przecież na pewno nie prostactwo ze wsi 🙂

Edytowane przez Mark75X
Literówka

@Mark75X dokładnie, szkoda czasu na złe emocje, choć zakładam że pewnie wiekszość z nas pisząc nawet źle (aniołem też nie jestem) pewnie chce dobrze... 😉 

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

13 minut temu, Mark75X napisał:

A w tej grupie, mam nieodparte wrażenie, dominuje "wykształcony, kulturalny" elektorat z dużych miast, bo przecież na pewno nie prostactwo ze wsi

Po stokroć wolę prostaczka ze wsi niż megalomana i snoba z miasta…

4 minuty temu, Tal napisał:

Jasne, ale oni się tym chełpią w sposób tak kuriozalny, jakby to wyłącznie wykształcenie miało stanowić gwarancję wyższości w hierarchii społecznej, czy świadczyć o nienagannej wartości moralnej człowieka. W oczach normalnej, zdrowej jednostki, kompromitują się tylko totalnie, zdradzając przy okazji skrajne zubożenie umysłu i najczęściej zwykłe chamstwo.

13 minut temu, marcinmarcin napisał:

pewnie wiekszość z nas pisząc nawet źle (aniołem też nie jestem) pewnie chce dobrze...

Z tym to myślę, że różnie bywa. Pewnie nierzadko jest tak jak piszesz. Z drugiej strony przez niektórych z pewnością przemawia też zwykła zawiść i/lub patologiczna satysfakcja z uwłaczania innym.

41 minut temu, Tal napisał:

Kulturę osobistą wynosi się z domu, nie z miejsca urodzenia.

2 godziny temu, Mark75X napisał:

1 godzinę temu, Mark75X napisał:

Ja absolutnie nie kierowałem moich uwag do Ciebie. Pisałeś o Hypex jako o suficie. Spytałem co masz na myśli poprzex "tzn.". @Pseudodrummer to w międzyczasie wyjaśnił, zakładam trafnie, co wcale nie oznacza, że przyjąłem iż Ty właśnie tak oceniasz innych, a jedynie, że dzielisz się spostrzeżeniami co do takich haniebnych ocen jakie się tu nierzadko pojawiają. 

A w tej grupie, mam nieodparte wrażenie, dominuje "wykształcony, kulturalny" elektorat z dużych miast, bo przecież na pewno nie prostactwo ze wsi 🙂

hahahahaha
Ale trafiłem w czuły punkt...

Koledzy,Panowie

To tylko żarty-warto dystans zachować,a i odpowiednią dawkę szydery przyjąć na klatę-i się godnie odwzajemnić😀

1 godzinę temu, marcinmarcin napisał:

ale pewnie już zapomnieliście o koledze od najlepsiejszych hypexowych monitorków który każdemu coś złośliwego pociśnie..

1 godzinę temu, Tal napisał:

Dokładnie, ja też długo milczałem, ale przychodzi moment, że człowiek ma już dosyć... stąd mój post, bo po prostu ten człowiek zawsze jakieś toksyczne myśli prezentuje...

Ajtam ajtam,
A niech sobie pociska,co to komu przeszkadza?

Przeszkadza wam,jak ktos wtrąca sie w częste zmiany,sprzedawanie-to żle.
Ale sami się wtrącacie,jak ktoś jest zadowolony ze swojego systemu-i daje temu upust wiele razy?

Ja tam lubię @NRK,chętnie bym tych paczek posłuchał przy okazji.

Warto się uśmiechnąć*i być pozytywnie nastawionym do życia i ludzi.

*Tylko oczywiście nie tak jak "uśmiechnięci"

1 godzinę temu, marcinmarcin napisał:

(aniołem też nie jestem)

Oj nie,nie😀

40 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Ja tam lubię @NRK,chętnie bym tych paczek posłuchał przy okazji

Uważaj, był taki jeden co mnie lubił a jak posłuchał, to przestał mnie lubić.😀

1 godzinę temu, NRK napisał:

Uważaj, był taki jeden co mnie lubił a jak posłuchał, to przestał mnie lubić.😀

hahaha,
za dobre były pewnie
😀

5 godzin temu, Pseudodrummer napisał:

Chodzi o podkreslenie,ze my nic jeszcze nie wiemy,i nic jeszcze nie słyszelismy [porządnego].

Wyższym-oczywiście.

A ja tam na swoje nie narzekam, a miałem mnóstwo wzmacniaczy AB. Może następny będzie znów AB, A albo i może lampa. Co za różnica. 

?👈

Godzinę temu, rafal735r napisał:

A ja tam na swoje nie narzekam, a miałem mnóstwo wzmacniaczy AB. Może następny będzie znów AB, A albo i może lampa. Co za różnica. 

Żadna.
Ważne,aby dobrze grały.

A te Twoje końcóweczki to sam bym przytulił chętnie.
Obłędnie to wygląda....

17 minut temu, Mark75X napisał:

Czyli obecnie masz kl. D i monobloki? Co konkretnie?

bardzo ładne Teac 505 jak pamietam
Ap-505?
Chciałbym takie.
I te wzkaźniki!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, Pseudodrummer napisał:

bardzo ładne Teac 505 jak pamietam
Ap-505?
Chciałbym takie.
I te wzkaźniki!!!

Ukryta Zawartość

Tak, kojarzę ten wzmacniacz, choć nie słuchałem. Bardzo fajnie to się prezentuje, zapewne także brzmieniowo. Jak dla mnie jedyny mankament to szerokość. Ustawiam klocki standardowe na 43, 44 cm, więc jedynie kwestia braku pewnej harmonii wizualnej przy danym wystroju ma tu pewne znaczenie. 

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi