Skocz do zawartości
IGNORED

Nasze aukcje na allegro i ebay

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli macie ochotę posłuchać słynnych Satori TeXreme z porządnym basem, to zapraszam:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

W związku ze świątecznymi przemyśleniami dotyczącymi audio na sprzedaż 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Zapraszam i polecam

Ukryta Zawartość

Solidne obudowy monitorowe o wyjatkowej budowie:

Ukryta Zawartość

I komplet - 4 szt. - glosnikow Saba:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

15 godzin temu, mandek napisał:

Jeśli macie ochotę posłuchać słynnych Satori TeXreme z porządnym basem, to zapraszam:

Ukryta Zawartość

Zamieściłem też na Allegro:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, rafal735r napisał:

Po fajnopolacku trzeba. 😆

Z tego co przeczytałem to facet mieszka za granicą. To chyba wystarczające wyjaśnienie ? Jakie trzeba mieć kompleksy żeby przyp... się o coś takiego ? Normalnie jak jacyś murzyni co to wszędzie widzą wyimaginowane zniewagi i we wszystkim doszukują się braku szacunku do swojej rasy. To jest tak żenujące, że nawet już nie śmieszne.         

A te słowo "murzyni" to na miejscu? Jak się już kreujesz na takiego postepowego, bezkompleksowego to stosuj się do zasad, które reprezentujesz. Albo przynajmniej próbujesz. W Polsce walutą jest PLN.

Z kolega Ataszek często się nie zgadzam, ale chyba szybko wyjaśnil temat. 

Może podajmy jeszcze wymiary w calach czy innych stopach, bo ktoś mieszka w US. Sam se przelicz. 

Edytowane przez rafal735r

?👈

Czyli co - podanie ceny w Euro ( i to przez gościa mieszkającego za granicą ) stanowi jakąś deklarację ideową ? koleś zdradził w ten sposób Ojczyznę ? Czy Ty masz dobrze w głowie ? Mogę zapytać ile masz lat ?  

Teraz, Maciej Mki napisał:

Czyli co - podanie ceny w Euro ( i to przez gościa mieszkającego za granicą ) stanowi jakąś deklarację ideową ? koleś zdradził w ten sposób Ojczyznę ? Czy Ty masz dobrze w głowie ? Mogę zapytać ile masz lat ?  

Skończ prowokacje.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

12 minut temu, Maciej Mki napisał:

Możesz. 

Odwrócmy sytuację. Jestem Irlandczykiem mieszkającym w Polsce. Zamieszczam ogłoszenie na Irlandzkim forum ogłoszenie i pisze z cena 800zl. 

Ktoś odpisuje że nie rozumie, i dostaje odpowiedź, mieszkam w Polsce i interesuja mnie PLN, a nie jakieś Euro. 

Załapali chłopy? Czy jeszcze nie do końca? Chyba że tak mocno czujecie się Irlandczykami czy innymi Francuzami. Ale ja jakoś nie. 

A może tymi "murzynami"? 

?👈

Świetny gramofon, pełen automat z tegoroczną mało graną igłą typu MC AT OC9XEN - polecam!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

27 minut temu, rafal735r napisał:

Odwrócmy sytuację. Jestem Irlandczykiem mieszkającym w Polsce. Zamieszczam ogłoszenie na Irlandzkim forum ogłoszenie i pisze z cena 800zl. 

Ktoś odpisuje że nie rozumie, i dostaje odpowiedź, mieszkam w Polsce i interesuja mnie PLN, a nie jakieś Euro. 

No i gdzie problem bo nie rozumiem. Na tej samej zasadzie mógłby podać cenę w USD albo workach owsa - i co z tego ? Nie chcesz to nie kupuj. Naprawdę mam wrażenie, że zupełnie prozaicznej sprawie nadajesz znaczenie na które w ogóle nie zasługuje. Wydaje mi się, że ani ja nie przekonam Ciebie ani Ty mnie więc proponuję kończyć, żeby nie rozwalać wątku. p.s. -przepraszam za ten tekst o Twoim wieku i pozdrawiam

Edytowane przez Maciej Mki
2 minuty temu, Maciej Mki napisał:

No i gdzie problem bo nie rozumiem. Na tej samej zasadzie mógłby podać cenę w USD albo workach owsa - i co z tego ? Nie chcesz to nie kupuj. Naprawdę mam wrażenie, że zupełnie prozaicznej sprawie nadajesz znaczenie na które w ogóle nie zasługuje.

proponuje pojśc dalej.
Nich niemieckie towary w polskich sklepach będą w euro,szwajcarskie we frankach,a chińskie w juanach.
A ukrainskie w chrywnach

W czym problem?

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

8 minut temu, Pseudodrummer napisał:

proponuje pojśc dalej

Ha ha - i na tym właśnie polega twoja murzyńska mentalność o której pisałem wcześniej.  Twoje kompleksiki powodują, że zawsze musisz "pójść dalej" i z jakiejś prozaicznej sprawy uczynić narodową dramę i zamach na godność Polaka 🙂 Od teraz będę Cię tytułował "Mbeki" - bo to imię brzmi murzyńsko oraz syganlizuje pierwszorzędną bekę której dostarczasz 🙂 🙂    

6 minut temu, Maciej Mki napisał:

Ha ha - i na tym właśnie polega twoja murzyńska mentalność o której pisałem wcześniej.  Twoje kompleksiki powodują, że zawsze musisz "pójść dalej" i z jakiejś prozaicznej sprawy uczynić narodową dramę i zamach na godność Polaka 🙂 Od teraz będę Cię tytułował "Mbeki" - bo to imię brzmi murzyńsko oraz syganlizuje pierwszorzędną bekę której dostarczasz 🙂 🙂    

Osoby ci się pomyliły,mój ty fajnopolaku.
Przepraszam,co to za słowo!
Przeciez nie masz polskich ani murzyńskich "kompleksików",nie ograniczaja Cię granice,waluta ani zdolnosci poznawcze,odrzuciłeś skutecznie "zaściankowość" oraz "zacofanie" razem z polskim złotym...
Wiem,ze jesteś Prawdziwym Europejczykiem.
🙂

38 minut temu, rafal735r napisał:

Możesz. 

Załapali chłopy? Czy jeszcze nie do końca? Chyba że tak mocno czujecie się Irlandczykami czy innymi Francuzami. Ale ja jakoś nie. 

A może tymi "murzynami"? 

1. Audiostereo.pl nie zastrzega sobie zamieszczania ceny tylko w zlotowkach.

2. Ty i Ataszek nie jestescie zainteresowani zakupem mojego przedmiotu wiec co Was obchodzi waluta?

3. Ja sie nie czuje ani Irlandczykiem, ani Francuzem, pomimo tego ze mam obywatelstwo inne niz Polskie, ale wyglada na to, ze Ty i Ataszek czujecie sie jak Kargul i Pawlak i nikt obcy nie bedzie po Waszym niebie latal. Troche to smieszne, bo Kargul i Pawlak zyli w innych czasach, nie mieli internetu i mozliwosci sprawdzenia jaki jest przelicznik danej waluty. Z Waszych wypowiedzi wnioskuje ze Wy dostep jednak macie, bo mozecie bez problemu przyczepic sie do czegos co Was wogole nie interesuje.

Idz na spacer, wyluzuj sie i uswiadom sobie ze mamy XXI wiek i jak bede chcial to moge sobie zazyczyc zaplaty w Bitcoin i jak ktos bedzie zainteresowany to zaplaci bez zbednych, glupich wpisow.

Jak jest temat o audio, np wzmacniacz pasujący do dynaudio x32 to cisza ale o jakąś pierdołę to gównoburza i 100 wpisów.

Żegnam.

2 minuty temu, BlueDot napisał:

1. Audiostereo.pl nie zastrzega sobie zamieszczania ceny tylko w zlotowkach.

2. Ty i Ataszek nie jestescie zainteresowani zakupem mojego przedmiotu wiec co Was obchodzi waluta?

3. Ja sie nie czuje ani Irlandczykiem, ani Francuzem, pomimo tego ze mam obywatelstwo inne niz Polskie, ale wyglada na to, ze Ty i Ataszek czujecie sie jak Kargul i Pawlak i nikt obcy nie bedzie po Waszym niebie latal. Troche to smieszne, bo Kargul i Pawlak zyli w innych czasach, nie mieli internetu i mozliwosci sprawdzenia jaki jest przelicznik danej waluty. Z Waszych wypowiedzi wnioskuje ze Wy dostep jednak macie, bo mozecie bez problemu przyczepic sie do czegos co Was wogole nie interesuje.

Idz na spacer, wyluzuj sie i uswiadom sobie ze mamy XXI wiek i jak bede chcial to moge sobie zazyczyc zaplaty w Bitcoin i jak ktos bedzie zainteresowany to zaplaci bez zbednych, glupich wpisow.

Świat się rozlicza w dolarach oraz ostatnio dużo państw kupuje złoto. Proszę mi przeliczyć na dolara i gramy złota. 

1 minutę temu, Antonio1974 napisał:

Jak jest temat o audio, np wzmacniacz pasujący do dynaudio x32 to cisza ale o jakąś pierdołę to gównoburza i 100 wpisów.

Żegnam.

To nie jest temat o wzmacniacza pasującego do Dynaudio 

4 minuty temu, BlueDot napisał:

mamy XXI wiek i

OK

?👈

1 minutę temu, rafal735r napisał:

Świat się rozlicza w dolarach oraz ostatnio dużo państw kupuje złoto. Proszę mi przeliczyć na dolara i gramy złota. 

Ja sie rozliczam w euro. Gdybym chcial zaplaty w zlocie to bym podal cene w zlocie.

Proste?

4 minuty temu, BlueDot napisał:

moge sobie zazyczyc zaplaty w Bitcoin

Proszę wyznaczyć cenę ile Bitcoin, a raczej ulamka trzeba zapłacić. Ostatnio z tego do patrzyłem to za jednego trzeba zapłacić jakieś 400 tys pln. Jak już zaczęłes to trzeba być konsekwentnym. 

1 minutę temu, BlueDot napisał:

Ja sie rozliczam w euro. Gdybym chcial zaplaty w zlocie to bym podal cene w zlocie.

Proste?

Nie obchodzi mnie w czym się rozliczasz. 

?👈

Awantura o kasę xd

6 minut temu, Antonio1974 napisał:

Żegnam.

A te wzmacniacze to grają w ogóle?

.

2 minuty temu, rafal735r napisał:

Proszę wyznaczyć cenę ile Bitcoin, a raczej ulamka trzeba zapłacić. Ostatnio z tego do patrzyłem to za jednego trzeba zapłacić jakieś 400 tys pln. Jak już zaczęłes to trzeba być konsekwentnym. 

Ale ja sie chce rozliczyc w euro. Jezeli chcesz wiedziec ile to jest w bitcoin to musisz sobie sam przeliczyc bo ja nie jestem Twoja sekretarka.

4 minuty temu, rafal735r napisał:

Nie obchodzi mnie w czym się rozliczasz. 

Obchodzi, bo wlasnie o to sie przyczepiles.

11 minut temu, rafal735r napisał:

To nie jest temat o wzmacniacza pasującego do Dynaudio 

OK

Polska mowa trudna.

Teraz, Antonio1974 napisał:

Polska mowa trudna.

Załóż temat jaki wzmacniacz do Dynaudio i pewnie otrzymasz odpowiedź. Polska mowa trudna. 

6 minut temu, BlueDot napisał:

Ale ja sie chce rozliczyc w euro. Jezeli chcesz wiedziec ile to jest w bitcoin to musisz sobie sam przeliczyc bo ja nie jestem Twoja sekretarka.

Obchodzi, bo wlasnie o to sie przyczepiles.

Nadal nie wiemy ile to PLN... 

Ale chyba warto zakończyć ten temat i życzyć szczęśliwego nowego roku? 

?👈

11 minut temu, Maciej Mki napisał:

Nie ma za co Mbeki 🙂 

Proszę bardzo Maćku Miki:)
Ale jest za co.

Od godziny rozmawiam z wybitnym umysłem,a w ogóle się nie zorientowałem.
Przepraszam.

1 godzinę temu, Pseudodrummer napisał:

Od godziny rozmawiam z wybitnym umysłem,a w ogóle się nie zorientowałem.

Zastanów się. Przecież gdybyś trafił na rozmówcę na swoim poziomie to pewnie teraz musiałbyś się tłumaczyć z tego, że na polskim forum używasz nicka "Pseudodrummer". I ten matołek obrzucałby cię "argumentami" typu: "pójdźmy dalej, a co by było jakby każdy na polskim forum pisał sobie po angielsku albo po niemiecku". No to jest właśnie poziom twojej argumentacji. Poza tym - czy ty nie masz dla siebie odrobiny litości ? Lubisz być orany czy coś w tym stylu ?

Edytowane przez Maciej Mki
9 minut temu, Maciej Mki napisał:

Zastanów się. Przecież gdybyś trafił na rozmówcę na swoim poziomie to pewnie teraz musiałbyś się tłumaczyć z tego, że na polskim forum używasz nicka "Pseudodrummer". I ten matołek obrzucałby cię "argumentami" typu: "pójdźmy dalej, a co by było jakby każdy na polskim forum pisał sobie po angielsku albo po niemiecku". No to jest właśnie poziom twojej argumentacji. Poza tym - czy ty nie masz dla siebie odrobiny litości ? Lubisz być orany czy coś w tym stylu ?

Jesteś jeszcze mądrzejszy niż sądziłem.
Warto jest posłuchać eksperta...

• Pokaż nowe odpowiedzi