Skocz do zawartości
IGNORED

Oczekuję audiopropozycji...

andrea29

Rekomendowane odpowiedzi

11 listopada jestem w Wa-wie (mogę i wcześniej).

12.11. mam zajęty czas do 12-tej (maks.14-tej). Potem - wolnym.

Chętnie audiofilsko zabiję czas ;)

Oczekuję, jak w tytule.

Tu lub na priva.

Pozdr.

PS. Tak się składa, że będę miał swego ABOXa (bynajmniej nie jest na sprzedaż ;) i pre od veterana, a także swój cd i kable. (Ale nie musimy z nich korzystać.)

No więc jak ? Ktoś mnie przygarnie ?

Oczywiście zostaję/przyjeżdżam na kilka dni. (...)

Planowany powrót: 14.11.

Jestem mobilny.

https://www.audiostereo.pl/topic/12351-oczekuj%C4%99-audiopropozycji/

Tyram, późno wracam, odliczam godziny do rozpoczęcia urlopu (padniętym jak kawka), a tu zamiast gąszczu wpisów - luka... : (((

* * *

Czy to już naprawdę koniec tego pięknego wątku ?

/Czuję się trochę zawiedziony./

andrea 29

nie dziw sie,bo tu na forum jak zauwazylem bywaja harcerzyki.

jak chcesz sie zalozyc,to najpierw podbijaja stawke do 50tys zl,a potem proponuja 10zl jalmozny,jak dla dziada pod kosciolem.

i banka pryska.

wiecej konkretnych ludzi spotkac mozna poza stolica.

-> tomek7776: nie rozumiem 3. zdania. Domyślam się, o co Ci biega w szerszym kontekście, jednak nie rozumiem czemu z tym wyskoczyłeś tu i teraz (jak Filip z konopi - sorry za porównanie) ?

Ja chcę tylko miło, towarzysko i przyjemnie spędzić czas, np. godzinę tu, 2-tam, itd.

Mogę się zdać wyłącznie na siebie i też nie będzie mi wcale nudno (bez podtekstów, proszę ;)

Pozdr.

Panowie - jak moze pamietacie w roku poprzednim, byla imprezka forumowa w Patrycku (z ktorej z Andrzejem urwalismy sie do mnie na odslyuhy kabelkow :) ). Podobniez bylo fajnie ale za glosno - wiec jesli znajdzie sie pare osob, ktore beda wolaly w cichszym miejscu pifko wypic i miec wplyw na muzyke w tle - to zapraszam :)

Zegarmistrz - planow zadnych wielkich nie mam - jeno, ze nic u mnie nie gra bo jestem w trakcie wymiany glosnikow w moich obudowach - wiec mozemy sie napic piwka czy cos przy ... telewizorze?? :)

późne popołudnie zamieniło się w wieczór bo dopiero z Wrocka wyjedżam - jak droga będzie ok (szybko zleci) to się odezwę smskiem - piwko dobry pomysł, żeby tylko nie było za późno.

Coś nam to spotkanie dryfuje ku niedzieli (która wszak ma być dla Nas:). Oprócz płytek zabieram ze sobą stopień phono Abraxasa - więc i jakiś motyw przewodni od strony sprzętowej już mamy. Materiału do rozmowy po wystawie z pewnością nie braknie. Żeby się tylko Palowi coś nie pokomplikowało czasowo i jeszcze zdążył głośniki poskładać. Pozdro z Wawy dla wawiaków i całej reszty!

Dla tych co jadą z południa - gliny przed Rawą niespecjalnie skłonne do głębszych negocjacji - lepiej tam nieco ująć :((

ano wyglada na to, ze spotkanko u mnie w niedziele :) Zegarmistrz - jeszcze nie wiesz, ale wrobilem Cie rowniez w przywiezienie phono Witka - to znaczy nie jest to jeszcze pewne ale bardzo prawdopodobne (jesli WItek bedzie mial gotowe, a Ty zgodzisz sie go rowniez zabrac) :) Glosniki powinny dzis kolo polnocy zaczac grac i bede je chyba wygrzewal 24h na dobe :) A w niedziele najwyrazniej dojdzie do pojedynku kilku phono - tylko reszta, czyli moj gramofon i wkladka, moze nie dorastac do towarzystwa. Ktos jeszcze chetny na winylowy wieczor w niedziele?

Dziękuję : )) Tak, masz rację z tą niedzielą. Planik mam z lekka zarysowany ale nie napięty (tak lubię). Zadzwonię.

Nie ukrywam, że rad bym odwiedzić paru forumowiczów u których jeszcze nie byłem. Jestem ciekaw jak grają ich systemy i czego na nich słuchają. (Mam telefony.)

Jakoś tak się składa, że po AS-ach zaopatruję się w kilka płyt co roku, pod wpływem muzycznych fascynacji, które przynoszą i puszczają zwiedzający. Zawsze cosik nowego dla siebie wyhaczam. Sądzę, że tak będzie i tym razem. Dlatego te dwa dni w hotelach są dla mnie ważne. To TYLKO 2 dni (nie 3, jak drzewiej bywało.)

Pozdr.

mmm... Fostexy - dziwne to a za razem urokliwe brzmienie, ale grzać to będziesz Pal musiał intensywnie (w Combicie grzeją się tuby na Fostexie i co przychodzę to grają inaczej ...i tak od 2 tygodni, chyba że jakiś egzemplarz już poszedł). Nie widzę żadnego problemu z zabraniem również phonostage Delty Studio, o ile tylko będzie gotowe na czas. Resume AS zapowiada się nadal ciekawie i analogowo:)

w Combicie stoja dokladnie takie same tuby jak u mnie :) Po nocnej sesji z Romkiem Fostexy juz graja choc to na razie prowizorka (problemy z mocowaniem) - wiec od 2 w nocy sie grzeja - jak mowilem bez przerwy az do niedzieli :) (tzn przerwa moze bedzie ma poprawki). Na razie moglbym przepisac fragment (bzdurnej) oceny moich poprzednich glosnikow "basu nie stwierdzono" - ale tak podobno ma byc az sie wygrzeja.

• Redaktorzy

andrea29 - mam nadzieję,ze nie robisz zakupów płytowych na AS , bo z reguły ceny na stoiskach znacząco odbiegają od cen sklepowych. Z największych kuriozów pamiętam jak sprzedawali R.Watersa ATD za ponad 50 zł. w czasie gdy w MM leżał za 19,90

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

He, ok. 17-tej planuję w niedzielę wracać do dom.

A płyt na stoiskach raczej nie kupuję, no może 1-2 ;) No bo jak coś się b. spodoba, a potem nie dorwę to... sam wiesz ;)

Pozdr.

Niestety z mojej wizyty na AS nici, a z uczestnictwa w spotkaniu tym bardziej - a szkoda. Od wczoraj żyję na kredyt. Z samochodu niewiele zostało, mi nic aż trudno mi w to uwierzyć - chyba dam na jakąś mszę. Sorry chłopaki i miłego spotkania!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.