Skocz do zawartości
IGNORED

Ratujmy Rzeczpospolitą!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Nielegalnie wszedł w posiadanie państwa.Dokonał napadu ze swoją

mozna tak na razie powiedziec gdyz obiecujac posuniecia ekonomiczne zataił cala reszte znacznie wazniejsza dla narodu.

jesli nie rozumiesz to pytaj zamiast rznac glupa bo wychodzisz na niego.

Ale chyba wyraźnie napisałem, dokonuje hybrydowego przejęcia państwa.

Ty również, jak aparatczycy Jarka, wykonujesz jego zalecenia i piszesz, mówisz nie na temat.

A ty czyim aparatczykiem jesteś?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

To wolny obywatel. Polski. Nie wolski i watykanu jak wy, towarzysze...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Bezsilny i zagubiony jezdes. A muls ma jesxcze psa.
poza zasięgiem fox

NAROD.
propaganda

Tomuś to ofiara propagandy smoleńskiej. Dołaczył do tych parunastu procent osxołomów mimo że jest poza Kk. Kliniczny.
bezradność

To wolny obywatel. Polski. Nie wolski i watykanu jak wy, towarzysze...

Widzę, ze razem z nowym avatarem styl konfabulacji przejąłeś :)

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

My piszemy prawdę czasu. Teraz tego wymaga od nad społeczeństwo.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Teraz tego wymaga od nad społeczeństwo.

No to proszę bardzo.

jesli nie rozumiesz to pytaj zamiast rznac glupa bo wychodzisz na niego.

Ty już dawno wyszedłeś i dalej nic nie łapiesz.....kulfonie.

Ty również, jak aparatczycy Jarka, wykonujesz jego zalecenia i piszesz, mówisz nie na temat.

Zamotałeś sie jak dziecko.Motaj dalej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to na cwiczenie inteligencji

sieci można znaleźć projekt konstytucji, którą PiS chciał odnawiać Polskę jeszcze w 2010 roku. Projekt wisiał długo na stronach internetowych Prawa i Sprawiedliwości, ale gdy zarysowała się perspektywa samodzielnych rządów, Jarosław Kaczyński najwidoczniej uznał, że warto ten projekt schować i się nim nie chwalić. A szkoda, bo - przynajmniej w mojej ocenie - powinien służyć studentom prawa jako ćwiczenie intelektualne i... przestroga.

tak jak schowal jeszcze paru innych idotów sugerujac zmiane.

dobra zmiane.Dalej nie chwytasz..hostii??

Nihil novi Tomuś. Najwyżej kolejna rewolucja i bratobójcza rzeź. Tego chcecie?

Pana? Co za pomysł. Czy to ja patrzę na Jarka jak na zbawiciela? Zastanów się nad sobą, póki czas...

Sam jestem sobie sterem, żeglarzem i okrętem. Niestraszny mi nawet ban...nawet ten wasz, wiekuisty:)

W nurcie to to ty Tomuś się taplasz nie wiedząc nawet o tym. Szkoda.

Sam jestem sobie sterem, żeglarzem i okrętem. Niestraszny mi nawet ban...nawet ten wasz, wiekuisty:)W nurcie to to ty Tomuś się taplasz nie wiedząc nawet o tym. Szkoda.
z chęcią obaliłbym z Tobą flaszkę

Jeśli jaro odważy się wprowadzić zamordyzm próbując wprowadzić tą"konstytucję" to może być pewny że zdrowa tkanka społeczeństwa czuli jakieś 70% powiesi go na kolumnie Zygmunta.

z chęcią obaliłbym z Tobą flaszkę

To dawaj namiary bo i mnie suszi :)

Czyli jarka też bo sam tam sprzedawał Polskę uwłaszczając sbków.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.