Skocz do zawartości
IGNORED

Telefon na abonament.

Patryk_61010

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego na abonament (jedynie "na firmę" ma sens) ? Taniej wyjdzie zakup telefonu na raty i karta prepaid ...

Zobacz :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy

mam hayah, za 29 nieliitowane rozmowy na kom i stacjonarne + 2 gb net, umowa na czas nieokreślony z miesięcznym okresem wypowiedzenia,

za 35 nielimitowane rozmowy do wszystkich + nielimitowane sms/sms + więcej neta

dla mnie ważny jest brak cyrografu i to mam

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

znalazłem stronę komorkomat.pl i tam znalazłem ofertę z plusa za 69 złotych . Nigdy nie miałem telefonu w plusie, ale wygląda najsensowniej

Myślicie że te porównywarki w necie są w miarę aktualizowane ?

Plus ostatnio się poprawił :) Mają taką ofertę z 7 gb internetu, chyba właśnie za 69. Dobra ta strona, nie widziałem wcześniej :) jak tak sobie przejrzałem, to szkoda że moja umowa kończy się za 8 miesięcy...

Jeżeli masz w swoim mieście salon NEONET to spróbuj tam się dowiedzieć o ofertę zawarcia umowy w orange na abonament.Jest tego duży plus ponieważ przy abonamencie 49,99 dostajesz 400 zł przy 69,99-600zł przy 99,99 800zł na zakupy w ich sklepie. Uważam że warto zapytać POZDRAWIAM.

Jeżeli masz w swoim mieście salon NEONET to spróbuj tam się dowiedzieć o ofertę zawarcia umowy w orange na abonament.Jest tego duży plus ponieważ przy abonamencie 49,99 dostajesz 400 zł przy 69,99-600zł przy 99,99 800zł na zakupy w ich sklepie. Uważam że warto zapytać POZDRAWIAM.

Ciekawe jakie mają kary umowne...jak wygląda przejrzystość umowy...przykładowo w play masz bodaj 2 strony...

Od siebie dodam jedno - nie warto pakować się w abonament z telefonem z prostego powodu: cena. Ten telefon za 1zł w rozliczeniu całości umowy (1.5-2 lata) jest znacznie droższy niż normalnie kupiony od ręki w sklepie rtv. To się zwyczajnie nie opłaca, a lepsze telefony nie są w abonamentach z niskimi kwotami.

Ps - w Hsieci, o której wyżej wspominano, ale nie Orange chciałem rodzinie zakupić telefon z abonamentem. Na www jedno (czyli wspomn iany "nolimit 29 zł"), w salonie: "my nic o takiej ofercie nie wiemy, mamy swoje wewnętrzne cenniki". Skończyło się na 2-gim telefonie w Playu bo swój pierwszy mam od 2009, przeniesiony z prepaidu.

Zestawienie prepaidów :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mam co prawda służbowe, ale swego czasu patrzyłem - w żadnej sieci się nie opłaca brać telefonu.

Taniej jest kupić telefon oddzielnie (gotówka, lub raty) i jechać na doładowaniu, lub abonamencie za 20-30 zł z nielimitowanymi rozmowami do wszystkich...

Mam co prawda służbowe, ale swego czasu patrzyłem - w żadnej sieci się nie opłaca brać telefonu.

Taniej jest kupić telefon oddzielnie (gotówka, lub raty) i jechać na doładowaniu, lub abonamencie za 20-30 zł z nielimitowanymi rozmowami do wszystkich...

Dokładnie na prywatny (weekendowo - wakacyjny) numer optymalne jest OFnK - rok ważności konta, gigantyczne bonusy danych i cała kwota doładowania do wygadania (choćby w roamingu) lub jednorazowy no limit (rozmowy i sms-y na 31 dni) za 30 zł ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.