Skocz do zawartości
IGNORED

Skype na tablecie z androidem

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Chiałbym korzystać ze skypa na tablecie z androidem. Mam już od dawna konto na skype.

Problem polega na tym, że przy uruchamianiu aplikacji skype na tablecie na początku wymagane jest podanie/utworzenie konta w google.

A nie za bardzoo mam na to ochotę. Można to obejść?

https://www.audiostereo.pl/topic/124210-skype-na-tablecie-z-androidem/

Chiałbym korzystać ze skypa na tablecie z androidem. Mam już od dawna konto na skype.

Problem polega na tym, że przy uruchamianiu aplikacji skype na tablecie na początku wymagane jest podanie/utworzenie konta w google.

A nie za bardzoo mam na to ochotę. Można to obejść?

Raczej nie, ale nie bój się ja z tego powodu nie miałem żadnych negatywnych zdarzeń (instalacja 4 lata temu). Też na początku miałem wątpliwości. Teraz mam Skype w telefonie i tablecie i jest wygodnie. Zwłaszcza z tym Skype w telefonie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

O rany, na drodze do łazienki mam kapcie, a ja bidny muszę... I co teraz ? ;(

Przepraszam za złośliwość, ale kto Ci każe z tego konta korzystać ???

Sam mam tablet z androidem, telefon też i żeby i na jedno i drugie pościągać jakieś sensowne programy - darmowe, legalne - (podobnie YT mnie zmusiło do posiadania konta) założyłem takowe, nigdy nie odebrałem, ani nie wysłałem z niego maila i zapewne nigdy tego nie zrobię.

Dane do konta są z gatunku "pisz pan na Berdyczów"

Mam tylko dane konta w notesie i wszystko.... (żeby nie zapomnieć loginu i hasła)

Upierdliwość , ale jedna z setek jakie spotykamy w życiu ;P

P.S. Na Skype też mam dane z kosmosu - zresztą jak ktoś w necie wpisuje własne dane (poza kontem bankowym) to powinien czym prędzej zainwestować w nożyczki i przeciąć kabelek z internetem - dla własnego bezpieczeństwa....

Serdecznie pozdrawiam i zdrowych i wesołych świąt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.