Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki wzmacniacz 200-250 zł Sansui rz1000 Pioneer A-227

Michał Lioncourt

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś w mojej okolicy znalazłem

sansui rz-1000 za 200zł

Pioneer A-227 w zestawie deck tuner i cd za 250 zł

Yamaha RX- 395 RDS

Do tej pory miałem Cambridge Audio A5 byłem bardzo zadowolony ale niestety padł i nie mam kasy na nowy szukam czegoś przejściowego

kolumny posiadam koda cv-65f

co polecacie w tej kwocie ?

Mało kasy za dużo opcji nie ma, proponuje Grundiga Fine Arts V3 nie jest to rewelacja, ale i tak lepszy od wszystkich razem wziętych z tej Twojej listy, po co Ci takie badziewne amplitunery?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ok dzięki

myślałem ze ten sansui rz-1000 zagra przyzwoicie ale w takim razie na razie się wstrzymam pewnie kupię Cambridge Audio jak się pojawi i będę miał kasę

A to że sansui to akurat nic nie znaczy, ten rz-1000 to niskobudżetówka w dodatku jest to ampli, a takie coś z reguły gra już na starcie gorzej od integry w tej samej cenie i słusznie lepiej dozbierać choćby do 500zł, pole manewru będzie większe.

Trochę pokombinowałem i mam 500-600zł na wzmacniacz poczytałem na forum wątki o sprzęcie do 500zł ale nic z polecanych nie znajduje poza Rotel RA-840BX4 Ceny na allegro mało atrakcyjne sporo wyższe niż deklarowane kwoty zakupu z forum. Szukam szukam i coraz trudniej wybrać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.