Skocz do zawartości
IGNORED

Zapraszamy na giełdę winyli w Krakowie

Jonathan Sarkos

Rekomendowane odpowiedzi

Informacje w załączniku. Jeśli ktoś będzie miał jakieś pytania postaram się odpowiedzieć na wszystkie. Gdyby temat nie pasował do tego wątku (innego stosownego działu przyznam nie znalazłem) to proszę o przeniesienie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Na wszystkich giełdach winylowych na których byłem ostatnio- Bielsko i Kraków CD było w bród i to w cenach nieprzyzwoicie niskich. Kupno mnie raczej nie interesuje, ale drogą wymiany stałem się posiadaczem naprawdę ciekawych pozycji.

Mały update, jako że udało nam się pozyskać partnerów/sponsorów nagród. Tak wygląda plakat, który już niedługo pojawi się na mieście. Do wspomnianych w nim dochodzi jeszcze Psychosonda, która obejmie patronat nad imprezą. Postaram się w tym wątku sukcesywnie zamieszczać nowe, istotne informacje.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A tyle lat fajnie było na "Giełdzie Pod Przewiązką"...

Komu to przeszkadzało?

I bez 'partnerów/sponsorów' było...

Długie lata było!:-)

Lat nie pomnę, bo sam nie wiem, jak swoje liczyć - Señor :)

Pamiętam jednak, że zawsze było fajnie, miło, sympatycznie - multum zacnych - tu pozdrawiam! Ludzi, znających się na winylach i kochających to hobby.

Jak mawiają Bracia Czesi - to se ne vrati.

Niestety.

Pozdrawiam - Jacek.

Giełdę współorganizuje jeden Przewiązkowicz, a kilku innych na pewno się pojawi. A tymczasem mamy kolejnego potwierdzonego wystawcę:

"Zatem już potwierdzone - w sali na dole na pewno pojawi się około 1500 płyt z muzyką klubową, będę miał ze sobą także kilka plakatów z lat 80tych i 90tych (m.in.: Sabbath, Kiss, Slayer i chyba Metallica) także stare muzyczne czasopisma (Jazz). Poza muzyką klubową duży wybór innych gatunków muzycznych.

Rafał"

Z całym szacunkiem:

1500 płyt z muzyką klubową nie jest warte, by dla tego typu bzdetów urządzać giełdę!:-)

Tysiąc pińcet takich maxi kosztuje ~ 300€.

Lub mniej.

Nie przyjadę:)

Z całym szacunkiem:

1500 płyt z muzyką klubową nie jest warte, by dla tego typu bzdetów urządzać giełdę!:-)

Tysiąc pińcet takich maxi kosztuje ~ 300€.

Lub mniej.

Nie przyjadę:)

Przecież to tylko jeden z co najmniej kilku wystawców. Trudno żeby organizować giełdę dla jednego sprzedającego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.