Skocz do zawartości
IGNORED

IMPERIUM SŁOWIAŃSKIE

Gość A&T

Rekomendowane odpowiedzi

Gość D.S.D

(Konto usunięte)

Może nie zrozumiałeś? Jakie jest twoje pochodzenie? Po czyjej stronie się opowiadasz? W brew pozorom grupy krwi określają również rodowód genetyczny. A pytanie jaka w tobie płynie krew tyczy się również pamięci komórkowej , którą to każdy z nas odziedziczył. Sięgają daleko wstecz można sięgnąć linii Serafinów, Avian, ptasich czy gadzich.

Nie rób z siebie idioty! Zadałem proste pytanie. Wykręcałeś się od odpowiedzi. Rozłożyłem ci to na czynniki pierwsze w punktach, żebyś nie mógł wykręcać się, że coś jest niejasne.

A ty dalej udajesz, że nie wiesz o co chodzi. Żałosne.

Następny robi z siebie głupka???

Pytanie było banalne, nie starcza ci intelektu żeby na nie odpowiedzieć?

Zrozumiałem. Nie gorączkuj się. Jedni ignorują te informacje inni dostrzegają ich dużą realność.

Jak oglądałeś Misia? Zmiany, zmiany zmiany....

Zapamiętaj sobie ten kluczowy cytat. To on charakteryzuje obecne czasy.

Ręce opadają. Najpierw raczysz nas stwierdzeniem, że niebawem zniknie nasza wschodnia granica a teraz wstawiasz jakieś banały o wszystkim i o niczym.

Rozumiem, że te twoje pororoctwa sa g... warte i sam zdajesz sobie z tego sprawę. OK, rozumiem.

Jestem Europejczykiem.

Jak dla mnie dwóch naćpanych do kupy (Arton i Tomuś), to zbyt wiele.

Idę na wódkę.

A "zmiany, zmiany, zmiany", to nie z Misia, ale z 'Co mi zrobisz...'

miszczu.

Gość D.S.D

(Konto usunięte)

Bez pośpiechu. Ani dziś ani jutro. Wszystko zmierza w tym kierunku zgodnie założeniami.

Oto cechy Słowian klasyfikowane pod względem wyglądu czterech kosmicznych rodów przybyłych na Ziemię z planety

Ingard, układu gwiezdnego Dienieboła z gwiazdozbioru Lwa. Mówimy to o okresie z przed 150 tyś. lat.

D'Aryjczycy - stalowe oczy i białe włosy

• H'Aryjczycy - zielone oczy i jasnoblond włosy

• Światorusy - niebieskie, chabrowe oczy i ciemnoblond włosy

• Raszeny - jasno-piwne oczy i ciemnoblond włosy.

Jak toś rozpoznaje u siebie te cechy to ma pewność tego pochodzenia.

Antyjski związek protosłowianin - skifów i sormatow istniał aż do czasu powstania Rusi Kijowskiej, gdy to nastąpiło powstał rozłam

na dwie gałęzie - południowo-wschodnich i południowo-zachodnich Słowian.

Taka jest nasza historia.

Zachodnia Europa?

W przekazach wedyjskich wspomina się także o tym, że około 50 tysięcy lat temu na ziemię Midgard przyleciały dziwne

istoty z Piekielnego Gmachu będące hermafrodytami, których płeć zmieniała się zależnie od faz księżyca. Stwarzali

dzikie religijne kulty z ofiarami. Początkowo żyli w odizolowanych grupach na terenie Europy zachodniej w dorzeczach

Renu. Na przestrzeni kolejnych stuleci, mieszając się z ludźmi stali się dwupłciowi, lecz w ich krwi nadal żyły zaborcze,

agresywne i niskie instynkty - sensem ich życia było ujarzmianie innych narodów, grabież ich mienia i bogactwa. Te

piekielne narody nie miały żadnych wysokich zasad moralnych i przeszły do historii pod ogólną nazwą barbarzyńców.

Nie rób z siebie idioty! Zadałem proste pytanie. Wykręcałeś się od odpowiedzi. Rozłożyłem ci to na czynniki pierwsze w punktach, żebyś nie mógł wykręcać się, że coś jest niejasne.

A ty dalej udajesz, że nie wiesz o co chodzi. Żałosne.

Następny robi z siebie głupka???

Pytanie było banalne, nie starcza ci intelektu żeby na nie odpowiedzieć?

Przecież znasz odpowiedź, zgodną z Twoją prawdą.
Gość D.S.D

(Konto usunięte)

Imperium słowiańsko-aryjskie, które nazywano "Świętą Ziemią Rasy" istniało przez wiele tysiącleci rozciągając się od gór

Ripiejskich, aż po Ocean Spokojny. Zarówno stolicą, jak i centrum duchowym był kompleks świątynny o nazwie Asgard

Iryjski, który znajdował się pod osłoną boskiej mocy Inglii. Przez wiele wieków wrogowie nie byli zdolni nawet zbliżyć się

do miasta, o podboju nie wspominając. Przez wiele wieków mieszkańcy żyli w zgodzie surowo przestrzegając zasad,

zakazów i nakazów płynących z tradycji wedyjskiej jednocześnie zachowując pamięć przodków z Arktydy oraz wiedzę o

niewidzialnych światach Boga Ramhata.

Całość jest tu:

http://www.audiostereo.pl/imperium-slowianskie_125456.html/page__st__600#entry4155124

Przecież znasz odpowiedź, zgodną z Twoją prawdą.

Ty Tomek też widzę robisz z siebie idiotę.

Nie ma mojej prawdy, są moje poglądy, ale te znam. Pytam cię o twoje poglądy po chyba je masz skoro zabierasz głos.

Wstydzisz się swojego zdania?

Jestem Europejczykiem.

Twoje poglądy to Twoja prawda. Ja nie wykluczam żadnej możliwości, to tylko ogranicza. Co byś powiedział gdyby w nieodległej przyszłości np. Polska z Ukrainą, a może i z Białorusią stworzyła jedno państwo?! Czy to niemożliwe? Wszystko jest możliwe. Czy to mieści się w Twojej prawdzie?

I skończ z ciągła próbą obrażania. Po pierwsze to nie działa, po drugie to pozytywnie o Tobie nie świadczy. To broń obosieczna.

Tomku Drogi!!!

Bzdury które wypisujesz obrażają moją inteligencję.

W dodatku albo nie umiesz, albo nie chcesz odpowiedzieć na najprostsze nawet pytanie, za to zadajesz mi kolejne.

Wykręty i dziwne pytania zamiast odpowiedzi, a pytania nie o jakieś cuda, tylko o to jak rozumiesz to, co piszesz.

Skoro nie odpowiadasz to chyba słuszne jest podejrzenie, że tego po prostu nie rozumiesz i ograniczasz się do bajań typu artonowe.

Jestem Europejczykiem.

Każdy ma co innego do przekazania :)

Każdy według własnego rozwoju osobistego:)

Jaro_747

Osobiście podchodzę ze zrozumieniem do twojego szoku poznawczego.

Mój szok poznawczy dotyczy tego, jak dorosły (chyba!) człowiek nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie a zamiast tego kręci, mataczy, pisze coś kompletnie nie na temat i ogólnie rzecz biorąc robi z siebie głupka. Tego rzeczywiście nie mogę zrozumieć.

Jestem Europejczykiem.

Skoro nie odpowiadasz to chyba słuszne jest podejrzenie, że tego po prostu nie rozumiesz i ograniczasz się do bajań typu artonowe.

Twoje podejrzenie Twoją oceną. To, że nie dopuszczasz innych możliwości poza tymi, które przyswoiłeś nie znaczy, że ich nie ma. Czym szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla Ciebie. Posiadasz wiedzę, której ja nie posiadam, ja posiadam taką, która dla Ciebie jest absurdem. Każdy z nas ma swoją prawdę. Oczywiście mamy także jakiś wspólny zbiór. Natomiast próba przekonania do nieprzyswojonej informacji bez doświadczenia jest właściwie niemożliwa.

Nie rozumiesz mojej odpowiedzi? Ale rozumiesz ze sporo musi się wydarzyć? Nie panikuj.

Dobrze się czujesz? Słyszysz głosy? Dostajesz jakieś przekazy bezpośrednio do mózgu?

Jestem Europejczykiem.

Ma 'słuszną rację'.

W miesiącu wrześniu.

Dobrze się czujesz? Słyszysz głosy? Dostajesz jakieś przekazy bezpośrednio do mózgu?

A gdyby słyszał co by to w Twojej prawdzie znaczyło? Że zwariował?

Twoje podejrzenie Twoją oceną. To, że nie dopuszczasz innych możliwości poza tymi, które przyswoiłeś nie znaczy, że ich nie ma. Czym szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla Ciebie. Posiadasz wiedzę, której ja nie posiadam, ja posiadam taką, która dla Ciebie jest absurdem. Każdy z nas ma swoją prawdę. Oczywiście mamy także jakiś wspólny zbiór. Natomiast próba przekonania do nieprzyswojonej informacji bez doświadczenia jest właściwie niemożliwa.

Dlaczego w kółko bredzisz o moich ocenach skoro ich nie znasz. Mnie też nie znasz, ale śmiało wmawiasz mi różne rzeczy.

Zamiast snuć te bajanie nie prościej byłoby odpowiedzieć na proste pytanie??? Jezeli błądzę to mógłbyś mnie oświecić. Dlaczego nie chcesz mi pomóc Tomek, ach dlaczego?

Dlaczego wstawiasz te pierdoły o wiedzy, absurdach, przekonaniach jak wystarczyłoby przedstawienie swoich pomysłów na temat?

Jestem Europejczykiem.

Putanie było do naszego nawiedzonego:

"-piszesz "Faktycznie uważam, że w niedalekiej przyszłości wschodniej granicy nie będziemy mieć. :)" (cytat dosłowny)

- na pytanie jakim niby cudem opowiadasz jakieś farmazony.

Więc ponawiam proste pytanie - jak wyobrażasz sobie likwidacje wschodniej granicy i jak to sie ma do naszego członkostwa w Unii Europejskiej?"

Zapytałem też "Daruj sobie te banały i napisz może, jak realnie to sobie wyobrażasz. Jak łatwo się domyślić pierwszym etapem będzie wyjście z Unii Europejskiej."

Jak widać chodzi o wyjaśnienie, jak wyobrażacie sobie to całe "Imperium słowiańskie" które ma ponoć nastąpić w niedalekiej przyszłości?

Niedalekiej to jak rozumiem znaczy, że jeszcze tego dożyjemy?

Jestem Europejczykiem.

Jakie będą następne ruchy?

Chyba to. Tylko dlaczego mielibyśmy wychodzić z Unii. Jakaś Twoja projekcja?

Wszystko jest możliwe- mało wszystkie opcje już są, nie wiem tylko którą pójdziemy, ale jestem dobrej myśli.

Czyli nic, zero. Żadnej odpowiedzi, brak jakiejkolwiek koncepcji, można się było tego spodziewać. Za to kolejne pytania w stylu sześciolatka i pisanie o mnie.

Dziękuję, już o nic nie pytam.

Jestem Europejczykiem.

Polaki uklepią palety. Bo to jedyne, co potrafią.

Potrafimy jeszcze ściąć. To fundament innowacyjnej gospodarki według Morawieckiego.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.