Skocz do zawartości
IGNORED

OCZEKUJĘ WYJAŚNIENIA I PRZEPROSIN PRZEZ FORUM

ASURA

Rekomendowane odpowiedzi

Jaką dziurę? Mieszasz pojęcia, brak szyfrowania, a dziura to dwie różne rzeczy.

Większość ruchu w sieci jest nieszyfrowana. Wspomniałem już o wszelkiej maści komunikatorach, czatach, forach itp. Proponuję zapoznać się z tematem. To nie jest bank, aby wymagał szyfrowania. Co nie oznacza też, że od razu wszyscy czytają Twoja korespondencję.

Albo coś z tym zrobicie albo nie będę korzystał z Waszego komunikatora na zewnętrzne maile!

Według mnie jest nie poważnym przesyłanie powierzonej korespondencji na inne maile tekstem otwartym bez utrzymania minimum utrzymania standardów!

Jak dla mnie ten temat można zamknąć bo jak widzę zrobił się tematem do podśmiehujek a nie do konstruktywnego załatwienia wydawało by się prostej rzeczy!

EOT

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Albo coś z tym zrobicie albo nie będę korzystał z Waszego komunikatora na zewnętrzne maile!

Zarząd będzie się musiał zebrać na kryzysowym posiedzeniu!

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Gość numik

(Konto usunięte)

Informacja jest w stopce ale przytoczę o co chodzi:

Jest problem odnośnie zachowania tajemnicy naszej korespondencji! Administracja powiadomienia na maila wysyła otwartym nie zaszyfrowanym tekstem na nasz adres mailowy !!! Nie wiem ile w tym głupoty a ile chęci łamania prawa i chęci poczytania sobie co inni do nas piszą.

Tutaj info o otrzymanej z forum na maila korespondencji:

nie bądź dziecinny

A Co Ty jesteś taki dorosły? Bo jak tak to czas się do trumny położyć bo utraciłeś dziecinną ciekawość poznawania świata.

Będąc prostolinijnym, nie korzystaj z tego komunikatora, tego forum, spi...aj gdzie pieprz rośnie i miejmy cię z głowy!

sr** się na rzadko chcę jak widzę twoje posty, jęczysz jak by ci ktoś jajca wykręcał. Nie jesteś tutaj niezbędny.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Czytaj prostolinijny prostaku ze zrozumieniem! Nie korzystam z tego komunikatora bo go wyłączyłem!

nie korzystaj z tego komunikatora, tego forum, spi...aj gdzie pieprz rośnie i miejmy cię z głowy!

Trzeba ci to jakoś bardziej obrazowo przedstawić? Może naszkicować o mistrzu ciętej riposty?

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Gość numik

(Konto usunięte)

rany, co za człowiek, przestaję jeść Rafaello ;p.

Przeczytałem sobie wszystko dla funu :), potwierdza się, od kobiety z okresem gorszy jest tylko facet z okresem

Problem objaśniony jest jasno w linku poniżej.byle jaka poczta jest wysyłana jako zaszyfrowana a Twoja, moja innych z tego forum nie!

https://support.google.com/mail/answer/6330403?p=tls&hl=pl&rd=1

Poczta na gmail jest szyfrowana pod warunkiem, że wysyłasz maila na inny adres na gmail. Jeżeli wysyłasz poza gmail to poczta szyfrowana nie jest.

Generalnie jak ktoś korzysta z adresów mailowych to każdy może to podejrzeć (tzw. sniffing). Sniffing chyba jest naruszeniem prawa ale wysyłanie przez portal maili do Ciebie naruszeniem prawa nie jest.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.