Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny w cenie 12-20 tyś.

dfx5

Rekomendowane odpowiedzi

Kef r900 na pewno nie są lepsze od posiadanych przeze mnie Amphion'ów 7L!!

Co to znaczy ze lepsze??? Nie ma takiego czegos no chyba ze porównujesz kolumny za 2 tysiące i 12 tysięcy , ale im wyżej i drożej tym zmiany sa subtelne

To tak jakbyś powiedział ze blondynka lepsza od brunetki - gust sie liczy

Musisz określić jaki dźwięk lubisz , co ci brakuje i co byś chciał osiągnąć . Ja po moim długim obcowaniu z harebethami shl5 cieżko mi znaleść cos fajnego , bo przyzywczilem sie do ciepłego miłego dzwieku a duzo kolumn nawet duzo więcej wartych po prostu mnie meczy i gra za agresywnie jak wspominanie r900

:)

Proszę o konkretne propozycje modeli kolumn podłogowych z krótkim opisem zalet.

proponuje jeszcze dokladniej opisac swoje preferencje, metraz w jakim kolumny maja grac, ewentualna akustyke itd.

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

Kupiłem Sonus Faber Olympica III.

Amphopn'y 7L są na sprzedaż. Jeśli ktoś zainteresowany to proszę pisać do mnie.

szybko poszlo. milego sluchania. no i podziel sie opinia na temat nowego zakupu, jak juz sie osluchasz.

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

Sonus Faber Olympica III w mojej konfiguracji lepiej wypadły w stosunku do Amphion'ów 7L.

Są niestety cennikowo 2 razy droższe!! Scena w 7L jest dużo szersza z lampą pewnie też dobrze by wypadły. Sonus Faber mają też swoje wady, ale opiszę je po dłuższym słuchaniu. Olympica III to też około 2 razy więcej mocy ,co przy H300 się przydaje.

To chyba trochę przekroczyłeś początkowy budżet :-) ale co tam najważniejsze są efekty dźwiękowe! Jeżeli chodzi o design to jak dla mnie sonus potrafi pozamiatać.Czekamy na jakieś opinie z osłuchania się z tymi klocami.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.