Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Academy super kolumny ;)

Tamtam10

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie stosunek ceny do jakości!!!!

Nie wykrzykniki, tylko znaki zapytania.

znam trzy osoby, która odsłuchiwała

Trzy osoby, które odsłuchiwały.

Ponadto jeszcze dwa błędy gramatyczne i pięć interpunkcyjnych w króciutkim poście. Ortografia OK, ale chyba tylko dlatego, że edytor poprawia. Sporo tego, jak na wychowanka Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza. :)

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

Nie wykrzykniki, tylko znaki zapytania.

Trzy osoby, które odsłuchiwały.

Ponadto jeszcze dwa błędy gramatyczne i pięć interpunkcyjnych w króciutkim poście. Ortografia OK, ale chyba tylko dlatego, że edytor poprawia. Sporo tego, jak na wychowanka Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza. :)

O wybacz mi o geniuszu, że pisze z telefonu! wybaczysz? Skoro były wykrzykniki, to znaczy, że tak miało być. Pseudo-polonisto od siedmiu boleści....

No tak buraczane kompleksy zawsze wyjdą, zapomniałem. PS Do kółka różańcowego wracamy już prawda?

Słuchajcie, rochu naskarżył moderatorowi, że nazwałem go kretynem. Dostałem za to 2 punkty karne :)

Nie zgłaszałem do wymoderowania twoich wpisów, a wręcz przeciwnie chcę aby wisiały na wiek, wieków tak aby widziano kim jesteś w rzeczywistości i jak traktujesz bliźnich.

Myślę, że twoi potencjalni klienci powinni wiedzieć, z czym mogą się spotkać w ewentualnej przyszłości.

Nie oczekuję przeprosin za rozsiewanie plotek, bo to jest bezcelowe.

BTW. Widzę, że po banie dla Młodego Audiofila w wątku AA pojawiły się od-hibernowane nowe twarze.

Zapewne dzisiaj poznamy nowe nicki naszych starych kolegów.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

No ale odpowiedz na pytania a nie tylko na fragment wygodne dla Ciebie rochu. Sam widzisz, lubisz bawic sie w przedszkole. Ja nie. Tym sie roznimy.

Ty też piszesz to co ci wygodne.

Ruszże się chłopie, uruchom mózgownicę.

Skończyły ci się koncepty?

Liczyłem, że sobie fajnie popiszemy dziś wieczór.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Nie zgłaszałem do wymoderowania twoich wpisów, a wręcz przeciwnie chcę aby wisiały na wiek, wieków tak aby widziano kim jesteś w rzeczywistości i jak traktujesz bliźnich.

Myślę, że twoi potencjalni klienci powinni wiedzieć, z czym mogą się spotkać w ewentualnej przyszłości.

Nie oczekuję przeprosin za rozsiewanie plotek, bo to jest bezcelowe.

Aaaaa, no to w takim razie honorowy gość jesteś.

Odpowiedz mi jeszcze tylko na jedno bardzo proste pytanie.

Czy uważasz, że Rhea jest kopią, klonem, plagiatem Minasów? Dla ułatwienia dodam, że na to pytanie można odpowiedzieć tylko tak, lub nie.

Czy uważasz, że Rhea jest kopią, klonem, plagiatem Minasów? Dla ułatwienia dodam, że na to pytanie można odpowiedzieć tylko tak, lub nie.

Nie muszę odpowiadać na żadne twoje pytania, zwłaszcza, że nie użyłeś pewnego magicznego słowa.

Wiem, że ty i twoi koledzy chcecie mnie pociągnąć za język.

Chcielibyście abym sam siebie wam wystawił.

No nie?

Choroba, zróbcie to z jajem, z odrobiną finezji.

Nie muszę odpowiadać na żadne twoje pytania, zwłaszcza, że nie użyłeś pewnego magicznego słowa.

No nie?

Taki wyszczekany prawnik i wymiękł. Ale skoro jako prawnik wymiękł i bał się powiedzieć, że Rhea jest kopią, klonem, plagiatem Minasów, to znaczy, że nie jest.

W stosunku do Ciebie wystarczy.... matołku...

No dawaj. Dalej. Tylko bardziej twórczo. Postaraj się.

No nie?

Ale rochu, co ty chcesz zrobić z jajem i finezją? Zadać proste i bezpośrednie pytanie?

Powiedz w którym miejscu masz problem z tym pytaniem, spróbuje cię jakoś naprowadzić.

Zresztą jako prawnik, powinieneś wiedzieć co to jest plagiat.

Ponawiam pytanie i uniżenie cię proszę o odpowiedź.

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

Taki wyszczekany prawnik i wymiękł. Ale skoro jako prawnik wymiękł i bał się powiedzieć, że Rhea jest kopią, klonem, plagiatem Minasów, to znaczy, że nie jest.

No dawaj. Tylko bardziej twórczo. Postaraj się.

Wiesz, ja myliłem się w stosunku do Twojej osoby sądząc po wczorajszej wymianie zdań, że Ty jesteś zatwardziałym i niereformowalnym klakiero-buraczkiem. To nie prawda, tyś ewoluował. Osiągnąłeś poziom ćwikły. Rzadko to się zdarza w przyrodzie - niemniej występuje. Ja wiem, że jesteś z tego dumny, tylko żeby ta duma nie przysłoniła Ci jednej ważnej kwestii: Ćwikła niestety też jest wyrobem BURACZANYM.

No cóż ze smutkiem należy powtórzyć: jaka firma tacy naganiacze....

Nie, nie Rochu.

Kilka kwestii:

- Nie pisze co mi wygodne tylko pisze jak widze, mam jaja Ty ich na pewno nie masz wiec nie pisz zebysmy cos robili z jajem bo nei masz o tym zadnego pojecia.

- Nie stac Cie na odwage trudno, prosic nikt nie bedzie, widac jestes mocny tylko do pewnego momentu, pozniej pekasz, standard wsrod maluczkich

- ale wystawil na co masz sie? sam sobie juz zaprzeczasz, Twoje wywody sa pozbawione logiki I spojnosci. Takim ludziom daja dyplomy? O tempora o mores ;)

Brak odpowiedzi oznacza ze albo sie mocno boisz albo po prostu nie sa klonami. Kolumn oczywiscie nie sluchales. Najechales tylko a potem skonczyla sie amunicja.

Panowie Doramat I Rochu nie odchodzcie od watku w poboczne uliczki. Wiem ze weny I inteligencji nie starcza ale zeby az tak???

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

Nie, nie Rochu.

Kilka kwestii:

- Nie pisze co mi wygodne tylko pisze jak widze, mam jaja Ty ich na pewno nie masz wiec nie pisz zebysmy cos robili z jajem bo nei masz o tym zadnego pojecia.

- Nie stac Cie na odwage trudno, prosic nikt nie bedzie, widac jestes mocny tylko do pewnego momentu, pozniej pekasz, standard wsrod maluczkich

- ale wystawil na co masz sie? sam sobie juz zaprzeczasz, Twoje wywody sa pozbawione logiki I spojnosci. Takim ludziom daja dyplomy? O tempora o mores ;)

Brak odpowiedzi oznacza ze albo sie mocno boisz albo po prostu nie sa klonami. Kolumn oczywiscie nie sluchales. Najechales tylko a potem skonczyla sie amunicja.

Panowie Doramat I Rochu nie odchodzcie od watku w poboczne uliczki. Wiem ze weny I inteligencji nie starcza ale zeby az tak???

Drogi Panie kopaczmopa- ja nie uciekam od meritum. Ile razy mam pisać, że bubel-academy z cenami to jakaś mega porażka. Próbuje wejść w klasę średnią zespołów głośnikowych tylko ceną niestety...i zdziwiony, że jeleni mało. Wydawało mi się, że ten temat już poruszało tyle osób i nie tylko w tym wątku, iż szkoda gadać. Ile można??

Odpowiedz mi jeszcze tylko na jedno bardzo proste pytanie.

Czy uważasz, że Rhea jest kopią, klonem, plagiatem Minasów?

to nie ma najmniejszego znaczenia! przeciętnego kupującego to guzik obchodzi.

Świadomie podczepiłeś się pod znany,rozpoznawalny produkt-taka forma darmowej reklamy.

W moich stronach mówią:na krzywy ryj.

W półce cenowej +8tys to rynku nie zawojujesz,wymagania już są inne.

Zresztą cały rynsztok,który tu produkujecie-w myśl nieważne co piszą byle pisali- ma być formą reklamy.!

Triode to nie AA zaczal ten watek. Wez rusz lepetyna bo yo vo piszesz kupy sie nie trzyma.To samo z kolumnami, nie sluchales a gadasz jakbys rozum pozjadal. A ja Minasy slyszalem wielokrotnie. Sam robisz rynsztok Ty i Twoi koledzy z 16hz nie majac absolutnie nic do powiedzenia i banujac zwyklych uzytkownikow w swoim klubie. Doramat sorry ale bubel jak sluchales x lat temu, no sorry.Chodzi mi ze ile mozna mielic jexorem nie majac nic nowego do powiedzenia.

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

to nie ma najmniejszego znaczenia! przeciętnego kupującego to guzik obchodzi.

Świadomie podczepiłeś się pod znany,rozpoznawalny produkt-taka forma darmowej reklamy.

W moich stronach mówią:na krzywy ryj.

W półce cenowej +8tys to rynku nie zawojujesz,wymagania już są inne.

Zresztą cały rynsztok,który tu produkujecie-w myśl nieważne co piszą byle pisali- ma być formą reklamy.!

Otóż to. Lepiej bym tego nie ujął. Dobre kolumny nie potrzebują żadnych naganiaczy. Rynek sam to zweryfikuje. Dobry produkt zawsze się obroni, a wieść szybko się rozniesie wśród klientów.

No ale gdzie tu widzisz Doramat jakichs naganiaczy, jesli juz to jest w 2 strone sami prowokujecie.Smieszne sa te Wasze utyskiwania bez zadnych argumentow. Choc chetnie bym sie z Wami spotkal i nawet posluchal 16hz w udanym systemie.

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

Triode to nie AA zaczal ten watek. Wez rusz lepetyna bo yo vo piszesz kupy sie nie trzyma.To samo z kolumnami, nie sluchales a gadasz jakbys rozum pozjadal. A ja Minasy slyszalem wielokrotnie. Doramat sorry ale bubel jak sluchales x lat temu, no sorry.Chodzi mi ze ile mozna mielic jexorem nie majac nic nowego do powiedzenia.

Hyperion III to był bubel??? uuuuuuu, nie będzie premii od fuehrera. Czyli rozumiem, że za 8 lat powiesz to samo o obecnych konstrukcjach "miszcza-strugacza"?

Zmartwię, Cię moi znajomi, odsłuchiwali nowsze wyroby bubel-academy grzecznie podziękowali i kupili inne kolumny?. A czy to były Phoebe, Srebe itp co to ma za znaczenie. Za porównywalne pieniądze kupili dużo lepszy wyrób. Chłopie ogarnij się- co mam Ci podawać kiedy to dokładnie było, czy to był Hyperion 4, czy 14? Co to ma za znaczenie. Produkty nie były warte tej ceny i koniec!

No ale gdzie tu widzisz Doramat jakichs naganiaczy, jesli juz to jest w 2 strone sami prowokujecie.Smieszne sa te Wasze utyskiwania bez zadnych argumentow. Choc chetnie bym sie z Wami spotkal i nawet posluchal 16hz w udanym systemie.

Wybacz, nigdy 16hz nie słyszałem i dlatego nawet słowa o nich nie wspomniałem, więc o co chodzi??

Wiesz, ja myliłem się w stosunku do Twojej osoby sądząc po wczorajszej wymianie zdań, że Ty jesteś zatwardziałym i niereformowalnym klakiero-buraczkiem. To nie prawda, tyś ewoluował. Osiągnąłeś poziom ćwikły. Rzadko to się zdarza w przyrodzie - niemniej występuje. Ja wiem, że jesteś z tego dumny, tylko żeby ta duma nie przysłoniła Ci jednej ważnej kwestii: Ćwikła niestety też jest wyrobem BURACZANYM.

No cóż ze smutkiem należy powtórzyć: jaka firma tacy naganiacze....

No już lepiej. jest tylko jeden problem. Gdy się bardziej rozwijasz, wychodzą Twoje luki w edukacji. Piszesz jakoby proces ewolucji zachodził w przyrodzie rzadko. A jest to proces nieprzerwany, ciągły. Cała historia świata, to jeden wieki i nieprzerwany proces ewolucji. Ale muszę Cię pochwalić. Postarałeś się. Teraz odpocznij i nie forsuj się, bo nie można tak od razu umysłu przeciążać. Jakaś żyłka w mózgu może pęknąć, a tego byśmy nie chcieli.

Drogi Panie kopaczmopa- ja nie uciekam od meritum. Ile razy mam pisać, że bubel-academy z cenami to jakaś mega porażka. Próbuje wejść w klasę średnią zespołów głośnikowych tylko ceną niestety...i zdziwiony, że jeleni mało. Wydawało mi się, że ten temat już poruszało tyle osób i nie tylko w tym wątku, iż szkoda gadać. Ile można??

To rzekł gościu, który jak sam przyznał, słuchał w życiu jednej i to starej konstrukcji AA i jak sam zresztą przyznał, nie pamięta modelu.

Triode to nie AA zaczal ten watek. Wez rusz lepetyna bo yo vo piszesz kupy sie nie trzyma.To samo z kolumnami, nie sluchales a gadasz jakbys rozum pozjadal. A ja Minasy slyszalem wielokrotnie. Sam robisz rynsztok Ty i Twoi koledzy z 16hz nie majac absolutnie nic do powiedzenia i banujac zwyklych uzytkownikow w swoim klubie. Doramat sorry ale bubel jak sluchales x lat temu, no sorry.Chodzi mi ze ile mozna mielic jexorem nie majac nic nowego do powiedzenia.

...a gdybyś tak grzeczniej-skoro podjąłeś się roli adwokata.?

Skoro jak twierdzisz pozjadałem wszystkie rozumy-to ci powiem,że od dawna mnie ten poziom nie interesuje.

A kolumny AA to ostania rzecz jaką bym kupił.!

Doramat ale konkrety bo tak to sie nie dogadamy.Nawet nie wiesz co sluchales.A okreslenie bubel jest Twoje. To bylo nawiazanie. Znajomi co kupili i co sluchali.Bo tak to mozna sie przerzucac na argumenty. I tak, ma znaczenie co sluchales i co to bylo. Pewnie ze to wazne. Bez tego dyskusja jest bez sensu.

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

No już lepiej. jest tylko jeden problem. Gdy się bardziej rozwijasz, wychodzą Twoje luki w edukacji. Piszesz jakoby proces ewolucji zachodził w przyrodzie rzadko. A jest to proces nieprzerwany, ciągły. Cała historia świata, to jeden wieki i nieprzerwany proces ewolucji. Ale muszę Cię pochwalić. Postarałeś się. Teraz odpocznij i nie forsuj się, bo nie można tak od razu umysłu przeciążać. Jakaś żyłka w mózgu może pęknąć, a tego byśmy nie chcieli.

Przejście od buraka do ćwikły zna przyroda tylko jeden przypadek- Twój przypadek klakierku. Nie chciałem tego napisać dobitnie, sądziłem, że jak napiszę "rzadko" to wpadniesz na to, że nie chcę Cię dołować i domyślisz się, że jesteś jedynym znanym egzemplarzem tej mutacjii. Znowu mnie zawiodłeś naganiaczu.....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.