Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Academy super kolumny ;)

Tamtam10

Rekomendowane odpowiedzi

Co to za inteligent szpagatowy, znawca muzyki i systemów audio ?

Dałbym mu bat do ręki i kazał furmanić !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość młody audiofil

(Konto usunięte)

Najlepiej obśmiewać i drwić z drugiego człowieka .

Nie możecie zrozumieć , ze człowiek może być zadowolony / szczęśliwy z tego co ma ?

Za darmo bym nie wziął rheji czy jak to tam

Naprawdę ? obstawiam , że nawet ich w realu nie widziałeś ...

jack.the.ripper , wszystko w porządku ? czy własnie swoją inteligencję zareklamowałeś na AS ?

naprawdę , gratuluję !

Najlepiej obśmiewać i drwić z drugiego człowieka .

Nie możecie zrozumieć , ze człowiek może być zadowolony / szczęśliwy z tego co ma ?

To, że jest szczęśliwy to bardzo fajnie i tylko się z tego cieszyć.

Ale to nie powód aby rzucać łajnem w produkty kogoś kto konkuruje z jego aktualnie ulubioną marką.

Sam nie wiem, albo chłopak jest naiwny i daje się sterować, albo ma jakiś swój własny plan.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Gość młody audiofil

(Konto usunięte)

Ale to nie powód aby rzucać łajnem w produkty kogoś kto konkuruje z jego aktualnie ulubioną marką.

Sam nie wiem, albo chłopak jest naiwny i daje się sterować, albo ma jakiś swój własny plan.

Zapewne po części masz słuszność w tym co piszesz .

Odnoszę wrażenie , że nikt tu nie jest bez winy , każdy coś tam za uszami ma .

Pozwolę sobie napisać , że tak naprawdę to hobby powinno nas łączyć , powinniśmy się nawzajem wspierać ... a tu co ?

Ładne słowa, tylko jak się one mają one do twojego dotychczasowego pisarskiego dorobku na tym forum?

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Gość młody audiofil

(Konto usunięte)

Ładne słowa, tylko jak się one mają one do twojego dotychczasowego pisarskiego dorobku na tym forum?

No widzisz ....to co było kiedyś nie znaczy , że ma być dziś .

To , że kiedyś pozwoliłem sobie na małe dywagacje z starym audiofilem , z którym wiele razy pisałem , radziłem się na pw , z którym więcej już razy tego nie zrobię ,

nie oznacza , że dziś jestem już innym człowiekiem .

Gość zbyniu 360

(Konto usunięte)

Napisz mi czy to łajno ? czy ja wyraziłem własną opinie o kolumnach ? Najeżdzasz na mnie , bo chyba tobie o jakiś interes chodzi .
Gość młody audiofil

(Konto usunięte)

Jack zapytam wprost czy jestes kretynem?

kopaczmopa , naprawdę ......... nie warto .

Napisze mi czy to łajno czy ja wyraziłem własną opinie o kolumnach ?

zbyniu 360 , proszę Cię , daj już spokój .

Cały ten "trolowy" wątek został założony i jest podgrzewany przez przez kilku forumowych kretynków. Do ich zacnego grona dołączył Rochu.

Człowieku. Co chcesz osiągnąć pisząc tutaj. Chcesz testować sprzęt audio, czyli dołączyć do środowiska opiniotwórczego, a brodzisz w takim szambie i się dyskredytujesz kompletnie. Przyłączyłeś się do tej zgrai debili, szkalujących np Zbynia, bo popełnia błędy gramatyczne, czy nie podoba się jego zdjęcie, nic więcej o gościu nie wiedząc. Co to za poziom?

Kury wam szczać prowadzać, a nie za sprzęt audio się brać, boście merytoryczne zera.

Gość młody audiofil

(Konto usunięte)

Witamy z powrotem.... Widać że żyć się bez tego h*jowego Forum nie da.

O qrcze ! To ten sam rochu ?................... co się sam wywalił............ ? ..... co mieszka na obrzeżach miasta Krakowa ?

post-53866-0-43644300-1456823178.jpg

Człowieku. Co chcesz osiągnąć pisząc tutaj. Chcesz testować sprzęt audio, czyli dołączyć do środowiska opiniotwórczego, a brodzisz w takim szambie i się dyskredytujesz kompletnie.

Słuchaj, ja nic nie chcę, zwłaszcza "testować sprzęt audio, czyli dołączyć do środowiska opiniotwórczego".

Sprzęt jaki mam to mam a zatem nie ma potrzeby testowania.

Gdybym chciał być opiniotwórczy aspirowałbym do Saloniku.

Powiedzmy, że mam kilka rachunków do wyrównania.

Dlatego wpadłem na chwilę.

Ale, ale nie schodźmy z głównego tematu tego wątku.

Gdybym jednak zmienił zdanie i chciał jednak kupić Rhea, na ile rat mogę rozłożyć cenę?

Jakiś rabat za pozytywne wpisy?

Gość młody audiofil

(Konto usunięte)

Nie ma innej formy ?

Słuchaj, ja nic nie chcę, zwłaszcza "testować sprzęt audio, czyli dołączyć do środowiska opiniotwórczego".

Sprzęt jaki mam to mam a zatem nie ma potrzeby testowania.

Gdybym chciał być opiniotwórczy aspirowałbym do Saloniku.

Ale, ale nie schodźmy z głównego tematu tego wątku.

Gdybym jednak zmienił zdanie i chciał jednak kupić Rhea, na ile rat mogę rozłożyć cenę?

Jakiś rabat za pozytywne wpisy?

Zawiało sarkazmem ...............

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

Osobiście próbowałem ten wypas AA sprzedać przez kilkanaście miesięcy i się nie udało, musiałem dać dzieciakom do zabawy. A gość, od którego brałem w rozliczeniu za swoje kolumny mówił że sprzedam bez problemu.

Jak wyprułem zwrotnicę to mnie poraziła jakość elementów :) O brzmieniu nawet szkoda pisać, takiego bezbarwnego jazgotu ciężko szukać w tej cenie.

DALI 450 robi z nich miazgę, o droższych z uprzejmości nie wspomnę.

Przecież ten klubik to fanatycy. Od kilku lat ględzi tam 6 osób i nikt nic nie kupuje. Jedyne na czym żerują to nienawiść do innych marek. Sami użytkownicy posiadają śmieciowe systemy w cenie dobrej sieciówki a ile się nagadają.

Chłop orze jak może, z czegoś trzeba żyć i rachunki opłacić. Może i te kolumny nie są najgorszym chłamem (hyperiony - nie pamiętam który wypust słuchałem dawno temu ) ale cena w stosunku do jakości to chyba komuś rozum odjęło. Ja rozumien zusy, srusy i inne pańszczyzny ale bez przesady. Jest tyle innych polskich producentów - jest z czego wybierać naprawdę.

Gość młody audiofil

(Konto usunięte)

Własnym ?

Pewno w Krakowie śniegiem zasypało , trzeba odśnieżyć posesje.

Chłop orze jak może, z czegoś trzeba żyć i rachunki opłacić. Może i te kolumny nie są najgorszym chłamem (hyperiony - nie pamiętam który wypust słuchałem dawno temu ) ale cena w stosunku do jakości to chyba komuś rozum odjęło. Ja rozumien zusy, srusy i inne pańszczyzny ale bez przesady. Jest tyle innych polskich producentów - jest z czego wybierać naprawdę.

Dosłownie ........................ DRAMAT

I rozumiem, że gdyby Michał do Ciebie z Rheą podjechał, to mógłbyś te rachunki wyrównać i kolumny zjechać za dźwięk, no bo odsłuchane.

To jest żywy przykład forumowego Jasia Fasoli. Gość słyszał gdzieś, kiedyś, jakieś Hyperiony, ale odnosi się do spraw bieżących i bez poznania walorów sonicznych (a chyba o to w tym audio chodzi), stwierdza, że są za drogie.

Muszę Cię rozczarować - NIE JESTEM.

Jesteś, jesteś

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.