Skocz do zawartości
IGNORED

AUDIOshow 2004-spotkanie forumowiczów!!

koperx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Zaluje ze pisze tak pozno mimo iz na pomysl wpadlem juz jakis czas temu. Sam nie sprecyzowalem jeszcze jak mialoby to wygladac stad zachecam do rozmowy:-) Moze korzystajac z imprezy jaka jest audioshow uda sie jakos zebrac o okreslonej godzinie w okreslonym miejscu i pogawedzic jako bywalcy tego forum. Myslalem takze o czyms w rodzaju plakietek (cos jak VIP ;) ) tylko z napisem audio.lukar.net i swoim nickiem lub cos w tym stylu;) robilibysmy nielada wrazenie a przy okazji mozna by latwiej spotkac ludzi stad i szybciej nawiazac kontakt;)) To tylko pomysly, moze jest juz za pozno, moze nie jest to rozsadne, hmmm moze juz ktos na cos takiego wpadl a ja jak zwykle z tylu;) Zachecam do rozmowy. Moze cos z tego wyjdzie. Do zobaczenia na AUDIOSHOW!! /Marcin Kopański- QUAD lover;)

Ha! no właśnie chciałem coś napisać w tym temacie. Plakietki pewnie nie wszyscy mają ot tak w domu żeby tylko wetknąć kartkę, na koszulki forumowe raczej za chłodno więc może goździk w butonierce albo jakiś "Zeit" pod pachą?

A tak w ogóle kogo będzie można spotkać na tych ...pokazach (posłuchach?)??? Kto, którego dnia, o jakiej porze...

Ja w niedzielę, może od ok13tej.

Podobne spotkania miały już miejsce. To jest rzeczywiście świetna okazja do spotkania większej ilości forumowiczów, wspólnego zdjęcia. Gorzej sprawa wygląda z identyfikacja. Większość, w tym ja, nie ma ochoty nosic identyfikatorów. Spora liczba forumowiczów zresztą juz się zna, reszta moze poznać.

Rok temu za miejsce spotkania służyło miejsce przy szatni - to chyba jedyne w Sobieskim z niewielką ilością przestrzenii, ale niestety na pewno nie idealne. Może ktoś będzie miał lepszy pomysł? Moze także spotkanie po Audio Show w jakowejś knajpce?

Pozdrawiam.

w ubieglym roku umowilismy sie w holu Sobieskiego w sobote bodajze o 13tej (??) - pare osob pewnie bedzie w forumowych koszulkach wiec bedzie latwo rozpoznac jesli podobnie sie umowimy.

hmm... wiec narazie nic konkretnego. Jako iz bede na audioshow dopiero drugi raz i jako iz nie znam nikogo z forum, zdam sie na reszte. Jak tylko zapadnie jakas konkretna decyzja postaram sie dostosowac. Ja chyba bede w sobote od rana. Chociaz moje dodatkowe pytanie brzmi- jesli mam tylko jeden dzien na pojscie na wystawe i mam do wyboru albo niedziele albo sobote to ktory dzien bedzie lepszym wyborem(ilosc ludzi, nastawienie wystawcow itp ;) )? Pozdrawiam i czekam na dalsze propozycje! /Marcin

To może chociaż ustalimy godzinę, dzień i hotel, w którym się spotkamy.

Pozdr

KL

T+A DAC 8 DSD via Silencable Wizzard XLR do KRELL s550k a ten via Velum LS-G do Audio Physic Cardeas Plus

SOBIESKI, 12.00. okolice szatni (czyli parter) zbieramy sie wokol faceta z broda, wezem strazackim i transparentem (wychodzi mi z dotychczasowych opisow, ze Broda bedzie najbardziej charakterystycznym facetem na AS)

a ja chyba sobie tak czy siak kawalek karteczki przypne do piersi i bede z nia dumnie chodzil:-)) w ktory dzien pod tymi szatniami? no i w ktory dzien jest milsza atmosfera? :) pozdrowionka ze Slaska! /Marcin

witam!ja zupelnie z innej manki!a moze ktos z was nie potrzebuje biletow do waway z wrocka w piatek 12.11 o 14.46 na IC II klasa i powrotnego do wrocka w niedziele 14.11 o 13.20 EX w I klasie za bardzo dobra promocyjna cene z dodatkowym rabatem, co by wychodzilo za dwa bilety tak ze 70 PLN!jade rowniez na AS ale plany sie zmienily i team jedzie samochodem!pozdrawiam serdecznie informujac ze kontakt ze mna jest pod tel 691-516-115 a bilety sa do odebrania we wrocku po uprzednim sie umowieniu.....

Ooo, co widzę ;) Zgodnie z obietnicą miałem pisać posta "organizacyjnego", widzę, że już nie muszę :) Sobieski, sobota, godzina 12:00, okolice szatni, dla uściślenia: parter, maksymalnie w lewo po wejściu do hotelu, za stoiskami kolorowych gazetek (czy w ich okolicy) się zbieramy.

Sądzę, że znajdzie się ktoś w forumowej koszulce, zrobimy z takiego totem orientacyjny ;) Tak czy inaczej - nie bać się, nie krępować, podchodzić do osób gromadzących się w sobotnie południe, rzucając hasłem "forum" - parę takich spotkań już było (pl.rec.audio, alt.pl.audiofil, forumowych), i nikt nikogo nie pogryzł ;)

Do zobaczenia!

zalozylem temat, bylem najbardziej chetny na spotkanie a tu co...hmmm ..:/ zaspalem ( tak to bywa jak student przyjezdza raz w roku do Warszawy- po piatkowej imprezie ciezko sie wstawalo:/ ) Bylem pozniej, zwiedzilem, ale hmm nie wiem jak reszta- ja uwazam ze w tym roku to wszystko bylo jakies takie hmm bez blasku, magii, nieciekawe. Kilka ciekawych urzadzen, kilku milych wystawcow, ale wiekszosc... znudzeni, znerwicowani, niepomocni.... ludzie na audioshow... nie moglem zaobserwowac wszystkich ale niektorzy...matko, az sie przykro robilo jak wyciagali te swoje plyty prawie disco polo i udawali znawcow tematu... ogolnie jestem troche rozczarowany.... ...a moze to tylko poranny kac i ogolne podenerwowanie z mojej strony... tego sie juz chyba nie dowiem...:) Pozdrawiam serdecznie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.