Skocz do zawartości
IGNORED

ile warto zapłacić .....

kubi

Rekomendowane odpowiedzi

Co do marantza to niewiem kompletnie, nigdy nie interesował mnie zbytnio sprzęt tej firmy, cd yamahy to gdzies chyba max 200zl, ale to chyba, ponieważ za 250zl chodziły już 580, a ja mam akurat takiego cd`ka i udało mi sie go wyskrobać za marne 120zl, ale to tylko dlatego, że ten co to sprzedawał niemiał pojęcia co to jest i ile warte, no i jedyny minus to niema nużek, ale za to laser w dobrym stanie. Co do luxmana to jest różnie, bo ost jest troche mało tego sprzętu, ale za to jest wart uwagi, tylko niewiem jak z tym modelem, bo którys był chwalony, tylko nie pamietam czy to był l410 lub jakoś tak, wkażdym razie model l210 zdaża się w granicach 350 - 400zl, a za ile ty masz tego l400 i czy cena jest fajna to już sam zdecyduj

Marantz CD43 to niemal to samo co 53, tylko ma gorsze opampy (i tak wymiana przy tuningu) i możliwość zdalnego sterowania wyłącznie po drucie ze wzmaka Marantz-Philips (tuner też może być, albo dowolny klocek z własnym sensorem).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.