Skocz do zawartości
IGNORED

Zaproszenia na Audio Show

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

Zaproszenia dostali (w kolejności zgłoszeń):

1. Broy

2. Papamek

3. Arek67

4. Fr@ntz

5. Pawelm

6. mciej

7. inżynier

8. Rotor

9. Parmenides

10. jjp (za wyjątkowo długi staż mimo mniejszej niż 200 ilości postów)

11. McGyver (za wyjątkowa dużą aktywność na forum, mimo 100 dniowego stażu)

Zostało jeszcze 9.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Ach bym zapomniał: zaproszenia będa do odbioru w kasie w SOBIESKIM.

Prześlijcie mi zatem jeszcze raz maile, w których będą:

1. Nick forumowy

2. Imię i Nazwisko

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

>Elberoth

Z chęcia "załapałbym się" na AS, ale nawet gdyby cudem się udało to niestety nie będę mieć czasu :-((.

Przyznaję się, że byłem tylko raz ( za czasów srebnego wzmacniacza Radmora ) i podobało mi się średnio - brak możliwości spokojnego posłuchania klocków na swoich płytach, tłok jakiś... Choć było też i gdzie wzrok zawiesić :-)).

A tak na serio chętnie poznałbym szanownych forumowiczów w "realu".

Moze za rok...własny pokój he, he...

Ale idea zaproszeń świetna - gratulacje !

Pozdr.

Rok temu wchodzac do Sobieskiego na AS nagle znalazlem sie w pewnym momencie w samym epicentrum wystawy bez zaproszenia, bez biletu. Tlok ludzi stworzyl chaos nie tylko dla zwiedzajacych, ale rowniez w szeregach organizatorow. Chcialem nawet zaplacic juz wychodzac, niestety kolejka do kasy mnie zniechecila. Czy w tym roku Sobieski wlaczy klimatyzacje w malych pokoikach i zredukuje wydzielajacy sie od od masy ludzkiej odzianej w jesienno-zimowa garderobe smrod?

Problem z klimatyzacją jest niestety taki, że na czas zimy jest ona wyłączana. Zamiast niej włączają ... ogrzewanie :-)

Niestety nie ma mozliwości włączenia klimy tylko w jednej części hotelu :-(

Lepiej zatem sie ubrać lżej, a palta zostawic w jednej z 3 szatni.

->Do organizatora

W zeszłym roku kolejki do odebrania garderoby w szatniach był tak wielkie że wchodzący na wystawę zwiedzający darowali sobie zostawianie wierzchniej garderoby w tejże.Może przydałaby sie lesza organizacja pracy w szatnich patrz FN.

Witam.

Przyznaję się bez bicia, że recenzje napisałem dopiero teraz, jednak sumienie mam czyste, bowiem kilka napisałem już wcześniej pisząc pod innymi nickami:)

Z góry dziękuje za zaproszenie;)

pp-Organizator jak najbardziej powinien wyciągnąć wnioski z każdej imprezy i na następnej dokonać korekty.

Nie od dziś wiadomo,że obecna lokalizacja nie jest ideałem.

Tylko pozostaje pytanie gdzie można by taką specyficzną wystawę zorganizować.

To że Sobieski nie jest idealny wiadomo nie od dziś i doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Tak samo jak nie jest (był) idealny Kempiński w Niemczech czy Ramada w UK. Każdy hoteli, w których organizuje sie wystawy, ma jakieś swoje bolączki - a to pokoje za małe, a to za daleko od centrum itp.

Niestety hotele nie były projektowane z myślą o wystawach hi-fi :-) A szkoda !

W 1997, przed pierwszym AS objeździłem bez mała wszystkie hotele w W-wie i doszliśmy do wniosku, że Sobieski ma zdecydowanie najlepszy stosunek plusów do minusów.

Co do szatni to polecam szatnie na piętrach - są zdecydowanie mniej oblężone.

Podziemny paking jest w Sobieskim - koszt to 5zł/h.

A ja Jarzabek? Nie ma mnie na "krótkiej" liście - proszę o dopisanie.

Wysłałem już e-maila na adres @audio.

Z zaparkowaniem samochodu w południe w okolicach Bristolu będzie raczej trudno. Ja parkowałem komfortowo auto na chodniku na wysokości schodów na ulicy Karowej.

Przy Sobieskim - zazwyczaj miejsce jest Grójeckiej na wysokości budynku biurowego PKP / Ministerstwa Infrastruktury, trzeba trochę dojść.

• Redaktorzy

Elberoth - a byłeś na Hi-Endzie w Mariocie? Ja tą wystawę wspominam bardzo miło. Po pierwsze zskoczył mnie większy luz na korytarzach, większe pokoje, no i p.Tomasz Stańko leniwie spacerujący między pokojami. Wiem, że wtedy był maj, ale z tego co pamiętam to klima działała.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Frantz -> no właśnie, był wtedy maj. W maju to klima i w sobieskim działa ... a my mamy listopad czyli późną jesień. A luzy na korytarzach faktycznie były, tylko nie dlatego że korytarze szersze lub większe, tylko dlatego że na imprezę przyszło tylko kilkaset osób. Gdyby chcieć zrobić AS w Mariocie to mielibyśmy korki jak na Taiwanie :-)

pp -> wola wystawców. po prostu wolą imprezę na poczatku sezonu (sprzedaży) a nie na koniec.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.