Skocz do zawartości
IGNORED

Trójka czy Trujka... Dobra zmiana w programie 3 PR

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, slaaawek napisał:

Kolego jesteś już niereformowalny. Dajmy spokój nawet nie będę już z Tobą wymieniał myśli. EOT

Nie musisz. Forum jest od tego, zeby wyrażać własne zdanie i to robię.

Playlista już się zmienia od pewnego czasu, ale dla ciebie nastapiło to dzisiaj, a jeszcze wczoraj była sieczka. I tego się trzymaj, bo to twoje  zdanie.

2 godziny temu, TAtomicus napisał:

Hehe. No właśnie niekoniecznie.

Marek Niedźwiedzki?

Nie znam.

23 minuty temu, soundchaser napisał:

A co to było dziś (02.04) o godz. 7:20?
@jezz - wiesz może? 😉

Zaoytaj forowicza @slaaawek, on dziś słuchał i twierdzi, że wreszcie nastapiła zmiana i muzyka była zajebista.

Idzie nowe, przyzwyczajaj się.

Edytowane przez jezz
35 minut temu, jezz napisał:

Idzie nowe, przyzwyczajaj się.

Znalazłem ten rodzynek rodem z siłowni:

Takie zmiany masz na myśli?

To faktycznie "lepiej" się ostatnio dzieje w Trójce. Tego typu knotów jest bardzo dużo.

Z tego, co pamiętam, Niedżwiecki jest de domo Niedźwiedzki. A ta zmiana nazwiska nastąpiła w wyniku błędu urzędnika.

Stąd moja sugestia, że być może jego brat ma nieco inne nazwisko.

No, chyba, że coś mi się pomyliło, i ta pomyłka urzędnicza dotyczyła nazwiska jego ojca.

10 godzin temu, soundchaser napisał:

faktycznie "lepiej" się ostatnio dzieje w Trójce. Tego typu knotów jest bardzo dużo.

13 godzin temu, slaaawek napisał:

Dziś słucham więcej Trójki. Chyba rzeczywiście wzięli się do nowego otwarcia. Ewidentna poprawa. Szczególnie muzycznie. W końcu zajebista muzyka w większości. Nie wiem kto teraz tam za to odpowiada ale jest pozytywna zmiana. Posłuchajcie sobie 

Może tu skierujesz swoje żale?

6 godzin temu, TAtomicus napisał:

Z tego, co pamiętam, Niedżwiecki jest de domo Niedźwiedzki. A ta zmiana nazwiska nastąpiła w wyniku błędu urzędnika.

Stąd moja sugestia, że być może jego brat ma nieco inne nazwisko.

No, chyba, że coś mi się pomyliło, i ta pomyłka urzędnicza dotyczyła nazwiska jego ojca.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czyli mazwisko Niedźwiecki, nawet jeśli urzędnik był pijany i się pomylił🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jezz
4 minuty temu, soundchaser napisał:

Przyznaj, że podoba Ci się ta piosenka z zajebistym tekstem. 😁

15 godzin temu, slaaawek napisał:

Dziś słucham więcej Trójki. Chyba rzeczywiście wzięli się do nowego otwarcia. Ewidentna poprawa. Szczególnie muzycznie. W końcu zajebista muzyka w większości. Nie wiem kto teraz tam za to odpowiada ale jest pozytywna zmiana. Posłuchajcie sobie 

Mogę tylko powtorzyć, gdzie możesz kierować swoje żale i szukać rozwiazania swojego problemu.

17 minut temu, soundchaser napisał:

Jezz - słuchaj teraz - 9:15 (03.04.24) - kolejna perełka. 😉

Powtorzyć jeszcze raz gdzie.masz kierować zażalenia czy nie trzeba?

Mogę też powtorzyć ,że w pracy nie mam czasu na sluchanie radia, w przwciwieństwie do ciebie.

1 godzinę temu, jezz napisał:

Powtorzyć jeszcze raz gdzie.masz kierować zażalenia czy nie trzeba?

Przecież nie tak dawno namolnie (żeby nie napisać - upierdliwie) domagałeś się przykładów.
Już Ci się odmieniło?

1 godzinę temu, jezz napisał:

Mogę też powtorzyć ,że w pracy nie mam czasu na sluchanie radia, w przwciwieństwie do ciebie.

Ja nie słucham w pracy, tylko słyszę co "leci". Natomiast Ty sam stwierdziłeś, że nie musisz słuchać radia, żeby wiedzieć co "jest grane"...także ten, tego...sam sobie przeczysz.

1 godzinę temu, soundchaser napisał:

Przecież nie tak dawno namolnie (żeby nie napisać - upierdliwie) domagałeś się przykładów.
Już Ci się odmieniło?

Przyklady Fisza i Gorillaz już mi wystarczyły

1 godzinę temu, soundchaser napisał:

Ty sam stwierdziłeś, że nie musisz słuchać radia, żeby wiedzieć co "jest grane"...także

I nic się nie zmieniło.

Jal sam widzialeś, od wczoraj muzyka w trójce jest zajebista.

9 godzin temu, jezz napisał:

Przyklady Fisza i Gorillaz już mi wystarczyły

Ale przecież żądałeś dalszych przykładów, które tu podaję, a Ty jak dotąd nie ustosunkowałeś się do ich poziomu muzycznego.
Zapewne pasuje Ci ten poziom i powołasz się na "zmiany". 😆

9 godzin temu, jezz napisał:

Jal sam widzialeś, od wczoraj muzyka w trójce jest zajebista.

Mnie w to nie mieszaj, ale skoro Tobie tak bardzo podoba się to gratuluję gustu.

8 godzin temu, soundchaser napisał:

Mnie w to nie mieszaj, ale skoro Tobie tak bardzo podoba się to gratuluję gustu.

Juz ci pisałem, bo zaczynasz przynudzać, gdzie kierować żale.

W dniu 2.04.2024 o 17:43, slaaawek napisał:

Dziś słucham więcej Trójki. Chyba rzeczywiście wzięli się do nowego otwarcia. Ewidentna poprawa. Szczególnie muzycznie. W końcu zajebista muzyka w większości

Uważasz, że to ja napisałem?

Pogratuluj gustu forowiczowi, który to napisał.

8 godzin temu, soundchaser napisał:

Ale przecież żądałeś dalszych przykładów, które tu podaję

Po Fiszu i Gorillaz już nie potrzebuję przykładów. Po Króliku i Łąki Łan, też w zasadzie już nie trzeba.

Edytowane przez jezz

@jezz - specjalna dedykacja dla Ciebie.

Perełka z Trójki - dziś godz. 9:42. Piękna piosenka. 😁

Edytowane przez soundchaser

@soundchaser słyszysz teraz Trójkę?

Jest południe a tu jazzrock leci, w ogóle cała audycja od 11 była bardzo OK, jakiś młodziak prowadził i grał całkiem nieoczywiste rzeczy 👍

Edytowane przez iro III

Jednak pewne zmiany rzeczywiście nastąpiły. Wróciła "W tonacji Trójki", a także słyszę więcej autorskich audycji, w których poziom prezentowanej muzyki jest znacznie wyższy niż w tej wcześniejszej playliście.

1 minutę temu, iro III napisał:

@soundchaser słyszysz teraz Trójkę?

No właśnie napisałem w tym samym czasie co Ty. 😉

9 godzin temu, soundchaser napisał:

@jezz - specjalna dedykacja dla Ciebie.

Perełka z Trójki - dziś godz. 9:42. Piękna piosenka. 😁

Rozumiem, że jako znawca odróżniania rapu od rapu, podajesz to jako przykład muzyki dla ćpunów i dresiarzy?

Nie. To w końcu bardzo ładna piosenka, niezbyt wulgarna i z wyrafinowanym tekstem w sam raz dla pakujących na siłowni, którzy po piątkowym treningu mogą sobie poleżeć w wannie. 

2 godziny temu, soundchaser napisał:

A może w tej wannie "grzmocą" osiem...

Chyba nie posłuchałeś jednak tej ładnej piosnki.

A, podoba mi się ten utwór, bo pewnie jesteś bardzo ciekaw.

Edytowane przez jezz

Wcale mnie to nie dziwi. Trochę już poznałem Twój muzyczny gust.
Dlatego będę Ci dedykował podobne "perełki", jeśli nie masz nic przeciwko temu. 😆

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Wcale mnie to nie dziwi. Trochę już poznałem Twój muzyczny gust.
Dlatego będę Ci dedykował podobne "perełki", jeśli nie masz nic przeciwko temu. 😆

Musisz pogodzić się z tym, że nie jesteś już targetem dla takich wykonawców.

Przyzwyczajaj się, idzie nowe.

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Trochę już poznałem Twój muzyczny gust.

Myślę, że wcale nie poznałeś, ale fakt, nie jestem tak wybitnym znawcą wszystkiego jak ty i nie odróżniam tak jak ty, rapu od rapu.

Edytowane przez jezz
42 minuty temu, jezz napisał:

Musisz pogodzić się z tym, że nie jesteś już targetem dla takich wykonawców.

Nawet Fiszu juz dawno nie jest - wystarczy posłuchać "Boomer", czy Bumer, nie wiem jak "oni" to piszą.

Enyłej - jest już trochę zmian na lepsze, ale i część kiły dalej zalega, np. tzw. lista przebojów, wczoraj testowo sprawdziłem i nie wytrzymałem 15 minut, prowadzący i te "przeboje" = złogi.

Trzeba poczekać jeszcze na w pełni Nową Trójkę, to wymaga czasu i pewnie jeszcze ze dwóch nowych ramówek.

Edytowane przez iro III
Godzinę temu, iro III napisał:

Nawet Fiszu juz dawno nie jest - wystarczy posłuchać "Boomer", czy Bumer, nie wiem jak "oni" to piszą.

Enyłej - jest już trochę zmian na lepsze, ale i część kiły dalej zalega, np. tzw. lista przebojów, wczoraj testowo sprawdziłem i nie wytrzymałem 15 minut, prowadzący i te "przeboje" = złogi.

Trzeba poczekać jeszcze na w pełni Nową Trójkę, to wymaga czasu i pewnie jeszcze ze dwóch nowych ramówek.

W pełni się zgadzam, choć nie do końca. Też wczoraj włączyłem listę i prowadzący to dramat, ale kilka dobrych piosenek było, np. Classix Noveaux.🙂

I kilka dobrych propozycji, choć i tak pewnie listę zlikwidują.

Brakuje mi kultury mikrofonowej Niedźwieckiego.

5 godzin temu, jezz napisał:

ale fakt, nie jestem tak wybitnym znawcą wszystkiego jak ty i nie odróżniam tak jak ty, rapu od rapu.

No fakt.

Dzisiaj Trójka brzmi na wysokim poziomie. W końcu różnorodność !

w końcu kompletny system:)             Geodezja - Geologia - Górnictwo

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.