Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy odtwarzacz strumieniowy

Sprezyn1982

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów przymierzam się do zmiany mojego C A cxn z którego jestem zadowolony na coś lepszego,co możecie zaproponować aby uzyskać lepsza dynamike,bas i wyciągnąć więcej detalu co myślicie o pioneer n 70 czy to skok w bok pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/126647-nowy-odtwarzacz-strumieniowy/

Witam kolegów przymierzam się do zmiany mojego C A cxn z którego jestem zadowolony na coś lepszego,co możecie zaproponować aby uzyskać lepsza dynamike,bas i wyciągnąć więcej detalu co myślicie o pioneer n 70 czy to skok w bok pozdrawiam.

Do lepszej dynamiki, basu i detalu chyba będzie lepiej zmienić kolumny i Wzmak.

Wzmacniacz mysle ze jest ok Audio gd master 10 kolumny Monitor Audio silwer 10 ,rodzaj muzyki to elektronicza wiec lubie dynamike i poczucie basu generalnie gra to dobrze ,ale wiecie jak to jest moze byc lepiej wiec jakies propozycje.

Wzmacniacz mysle ze jest ok Audio gd master 10 kolumny Monitor Audio silwer 10 ,rodzaj muzyki to elektronicza wiec lubie dynamike i poczucie basu generalnie gra to dobrze ,ale wiecie jak to jest moze byc lepiej wiec jakies propozycje.

Źle mnie zrozumiałeś. Jeśli wymienisz CXN na inny strumieniowec to przy twoim obecnym systemie nie osiągniesz tego co napisałeś wyżej. Przy wymianie kolumn a potem wzmacniacza już tak.

Kolumn sie zgadza ale wzmak jest ok najlepszy i najmocniejszy z tych co mialem a mialem atoll in 200 .nad c 375 ,anthem 225 i hegel h 300 jednak wedlug mnie master 10 zostawia je z tylu.

To pewnie najlepsza opcja lecz malo wygodna szukam czegos co by stalo na stoliku pod telewizorem czyli strumieniowiec najlepiej mi odpowiada i zeby odtwazal spotify i tidal najlepiej.

Tak jak kolega wyżej napisał kup DAC osobno o np dell gd170 maleństwo gabaryty pudełka cd tylko grubsze troszkę i daphile wszystko obleci to co chcesz.

Najlepiej jeszcze DAC od AGD z amanero lub coś na podobę.

A pc pod daphile koszt200 zł w max

To pewnie najlepsza opcja lecz malo wygodna szukam czegos co by stalo na stoliku pod telewizorem czyli strumieniowiec najlepiej mi odpowiada i zeby odtwazal spotify i tidal najlepiej.

Lumin d1 , inaczej nie ma sensu wymieniac. Oczywiście jeśli ma być jedno małe pudelko. Taniej i lepiej brzmieniowo wyjdzie zenetrzny DAC i pc jak Different pisał.

Wzmak masz ok. Jak chcesz iść w dobrym kierunku, to zainwestuj tez w porządne kolumny. Omijaj monitor audio itp. TAK samo streamery dla mas typu Pioneera, czy Marantz czy Kambodża.

Ten wzmacniacz zasługuje na duuuzo lepsze źródło i głośniki.

Ja mam wszystkie urzqdzenia apple nietykam juz windowsa a propo kolumn grajq niezle i potrzebujq wlasnie takiego wzmacniacza jak master 10 2 x 250 i 2 x 500 w 4 omah to jest optymalna moc do nich i wcale niejest za mocny ludzie nazekajq bo jal podlanczajq piec 2 x 150 ktory ledwo buja te kolumny to sie zniechecajq master 10 to optymalna moc do nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.