Skocz do zawartości
IGNORED

Callisto 2200 czy AR DSi200 a moze H300

kacpero_1

Rekomendowane odpowiedzi

Sąsiad prosi o pomoc:

Który z wymienionych będzie najlepszym kompanem dla CD Krella 280, kolumny diy 3way na SceanSpekach, DVD oppo - dużo koncertów. Muza to rock, pop r&b - temu podobne.

Dziekujemy za wszelkie rady.

Pozdrawiam

Sąsiad prosi o pomoc:

Który z wymienionych będzie najlepszym kompanem dla CD Krella 280, kolumny diy 3way na SceanSpekach, DVD oppo - dużo koncertów. Muza to rock, pop r&b - temu podobne.

Pozdrawiam

A co tu kombinować...tu trzeba dużej mocy...Naturalnym partnerem jest Krell 400xi. Do tego kable XLR MITa Magnum MA a głośnikowe to już do wyboru w zależności od gustu własciciela.

Sąsiad prosi o pomoc:

Pozdrawiam

Zdecydowanie stawiam na AR DSi200 , ładny dźwięk i dobry partner dla Krella 280.

Jesli te SS to Revelatory/ Illuminatory, to H300 odpada, bo po prostu ich nie poruszy odpowienio. Dwa pozostale wzmacniacze - nie znam, nie wiem czy sie nadadza do ww. glosnikow.

Jesli te SS to Revelatory/ Illuminatory, to H300 odpada, bo po prostu ich nie poruszy odpowienio. Dwa pozostale wzmacniacze - nie znam, nie wiem czy sie nadadza do ww. glosnikow.

Tak, góra to ten model z dziobem, a 2 szestnastki to revelatory

Tylko zwrotnice ma wielkości małego odtwarzacza cd

Calisto 2200. dwa pozostałe wzmaki to nie ta liga.

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

słuchałem Calisto 2200 i AR DSi200 , Calisto nie miał szans :-)

To cos było nie tak

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

Wszystko było okej poprostu AR zagrał dla mnie lepiej, przestrzenniej bardziej dynamicznie z lepszą kontrolą basu, to wszystko , takie sa moje wrażenia , moze poprostu bardziej lubie Audio Research a czy to inna liga czy cos było nie tak mam to w d , mnie sie bardziej podobał i wolałbym go od Calisto , zreszta miałem go jakiś czas i bardzo dobrze wspominam :-), wogóle lubie klase D , bardzo mi sie podobał Jeff Rowland Continuum II w klasie D ale to tez chyba nie ta liga :-)

a czy ktoś słuchał integr Luxmana L-5... ?

A jeśli słuchał to co ? Przesłuchałeś cokolwiek z propozycji które dostałeś do zainteresowania ? Jeśli tak to wypada napisać coś

o wrażeniach z odsłuchów a jeśli nie to po co kolejne pytania w stylu czy ktoś widział czy ktoś wie ?

A jeśli słuchał to co ? Przesłuchałeś cokolwiek z propozycji które dostałeś do zainteresowania ? Jeśli tak to wypada napisać coś

o wrażeniach z odsłuchów a jeśli nie to po co kolejne pytania w stylu czy ktoś widział czy ktoś wie ?

ok, miła uwaga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.