Skocz do zawartości
IGNORED

Ogólne dysputy na temat sytuacji forum

neomammut

Rekomendowane odpowiedzi

Kuriozalna odpowiedź.

Ja od początku swego pobytu na forum mam ten sam nick, to samo jedno konto, nigdy nie byłem zbanowanym przez moderację.

Ty byłeś kilkukrotnie banowany, wciąż są problemy z Twoja agresją i wulgarnością, nicków i kont miałeś kilka, a twierdzisz że to ja brzmię fałszywie?

Cóz, to była ostania moja prywatna rozmowa z Tobą.

Reszta to już relacja moderator - Użytkownik.

EOT.

Ps.

Nie kłam wrażliwych "usherów". A jak nie potrafisz napisać poprawnie po angielsku, to pisz w rodzimym języku - Użytkowników

To widać, słychać i czuć.

Bo ja Ciebie lubię szczerze.

A jak widzę, Ty dopiero byś miał pewność że Cie lubię, kiedy przymykałbym oczy na zgłoszenia obrażonych przez Ciebie Forumowiczów i zagwarantował ci nietykalność?

Tamte czasy słusznie minęły a i nasza era paltonowska również. Zatem lubiąc Ciebie i znając Twoje przywary, staram się karać Twoje przewinienia nie bardziej jak muszę.

W.

Rok platoński – okres precesji osi obrotu Ziemi, który trwa 25 700 lat[1]. Nazwa została nadana na podstawie cytatu z dzieł Platona[2].

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Mógłbyś rozszerzyć "era paltonowska"?

Mógłbyś rozszerzyć "era paltonowska"?

Zapraszam do wątku funkcjonalność na bocznicy. Tam jest żywa dyskusja w tym temacie.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Valdo twój wpis przyjmuje ze zrozumieniem, chociaż nie zgadzam się z nim do końca. Jacyś użytkownicy na mnie donoszą - przecież wszyscy twierdzą, że się brzydzą okropnie korzystać z funkcji "zgłoś".

Cieszą się bardzo, że doceniają moją twórczość opiniami w rodzaju, że trzeba mnie w rzece utopić za poglądy. Gorzej,kiedy zaczną na mnie anonimy do ABW pisać, żem jest ruskij szpion.

Valdo twój wpis przyjmuje ze zrozumieniem, chociaż nie zgadzam się z nim do końca.

Byłbym zawiedziony a nawet skłonny przypuszczać, że ktoś podszywa się pd Twój nick, gdyby było inaczej :-)

Wiem doskonale, że zawsze będziesz na mnie psioczył, bo nikt inny nie rozmawiał i nie rozmawia z Tobą o tym, że dołożył ci punktów i dlaczego za Twoją zbyt barwną elokwencję :-)

Ale ja oceniam wyłącznie Twoja niewyparzoną gębę złośliwego tetryka, a nie Ciebie jako człowieka i forumowego kolegę. Ja rozróżniam funkcje jaką zgodziłem sie pełnić, od użytkownika vlado jakim przede wszystkim jestem.

W.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.