Skocz do zawartości
IGNORED

zmiana bx6 na dc6t, warto?

Jared7

Rekomendowane odpowiedzi

Wymieniaj, tylko daj kokumnom nieco czasu. Przy wymianie z monitor audio możesz odczuwać mniejszy bas. Jednak jest on neutralny i na swoim miejscu. Dochodzi do głosu kiedy trzeba.średnica u wysokie zdecydowanie lepsze.

Pozdrawiam

Nowe DC6T SE za £250, mozesz kupic plus przesylka z UK...czyli jakies 1500 zlotych za nowe z przesylka :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wieza STEREO Technics :)

Są to kolumny które stoją na ekspo e którymś sklepie. Dlatego trzeba przyjść i je oglądnac i dopiero kupić. Jak na kupione e Polsce w perfekcyjnym stanie 2500 zł to także dobra cena.

Pozdrawiam

wyraźnie jest tam napisane, że nie można je kupić tylko w jednym sklepie. bez możliwości wysyłki

NIe znasz nikogo w jukeju kto mieszkalby blisko miejsca? z ubezpieczona wyslka i pomoca przyjaciela wyjda taniej niz uzywki "w super stanie" z polandii...

Dokladnie tak jak awiatek pisze...nawet samochodem jak bys chcial po nie jechac osbiscie to taniej wyjdzie I masz nowe..zreszta to nie byl jedyny sklep, ktory sprzedawal te glosniki w takiej cenie. Masz chyba internet to sobie poszukaj okazji...z google tez chyba umiesz korzystac czy to problem? Te sa "open box" ale zupelnie nowki chodzily po £300-350 w wielu miejscach. Niestety widac trzeba miec troche oleju w glowie, zeby pomyslec jak cos kupic...sprzedawcy w Polsce zawsze beda odradzac kupno zagranica bo wola sami sprowadzic I naliczyc 400% marzy a pozniej pisac, ze nawet za 2800zlotych uzywki to okazja...kon by sie usmial. Pewnie jeszcze te uzywki za 2800pln graja lepiej niz te nowe z UK za £300.

"jechac i obejrzec" a po co jak masz tam email i wystarczy im napisac, zeby Ci zdjecia przyslali? Wy tak caly czas na serio te rady dajecie czy to juz cyrk sie zaczal...Widac, ze autor nierozgarniety i nieobyty w temacie, ale zmilojcie sie choc troche nad nim...Za £800 mozesz kupic nowe Tannoy Precision 6.2- to jakies 4100pln...Sprzedawcy w polsce zaraz zaczna Ci pisac, ze Ci sprzedadza uzywki w idealnym stanie w PL za 6500pln...i to jest okazja :) Prawda w oczy kole

Nieogarniety to ty jesteś człowieku. W dodatku odważnym, anonimowym forumowiczem. ze swoim "ogarniętym" myśleniem doradzaj gdzie indziej. Nawet nie zrozumiałeś z angola na richer, że nie są wysyłane paczką

czyli jednak za duzo do myslenia...:) W UK 4 lata spedzilem jako tlumacz, wiec jezyka mnie uczyc nie musisz...jak sklepy tu dzialaja tez nie, bo siedze tu od 11 lat...kurierzy tez wiem jak pracuja...tak jak napisalem wczesniej...kupuj uzywki w Polsce za 2800pln... nic lepszego nie dostaniesz :) I mozesz tylko zazdroscic ludziom na tym forum, ktorzy sprowadzili sobie z Richer Sound I innych sklepow w UK sprzet za 30% ceny w PL...

I dziwic sie, ze w Polsce tak kiepsko skoro tacy jak Ty maja prawo do glosowania...nic tylko skubac takich jak leci... bez odbioru :)

Chlopaki po co te klotnie? Na pewno jest latwiej kupic w Polsce i pewnie mniejszy stres - wiadomo ze tzeba wydac wiecej - ale jesli ktos sobie chce oszczedzic stresu to przeciez moze kupowac tak jak chce.

Personalne wycieczki przeciez tu nie sa potrzebne... peace!!!! :)

Z ta wycieczka to bylo tylko, zeby zobrazowac koszty podrozy w stosunku do kosztow kupna w Polsce... Szczerze mowiac to jak dla mnie niech placi nawet 10 tysiecy za uzywki... jego pieniadze tylko po co sie pytac gdzie kupic tanio skoro chce kupic drogo :) Ja nikomu do kieszeni nie zagladam, ale jak widze wpisy, ze za 2800 uzywki to okazja sorry, ale zastanawiam sie jak to jest, ze w Polsce tak sie kroi ludzi na zywca a oni sa jeszcze z tego zadowoleni...zwlaszcza, ze gwarancje daje Ci producent a nie sklep a uzywki pewnie bez gwarancji. To tylko do awiatka wpis...autora prosze juz o nie pisanie do mnie :)

mądrala, siedzi w Anglii to wie jak się obrócić, a kto nie wie, ma normalną pracę i rodzinę tutaj, nie ma nikogo w UK i brak czasu i ochoty na łowienie okazji po świecie to dla niego głąb. Sam kupiłem przez Allegro z Anglii bez stresu, zachodu, i tanio i jestem zadowolony.

A używki grają lepiej bo są już wygrzane :)

Z ta wycieczka to bylo tylko, zeby zobrazowac koszty podrozy w stosunku do kosztow kupna w Polsce... Szczerze mowiac to jak dla mnie niech placi nawet 10 tysiecy za uzywki... jego pieniadze tylko po co sie pytac gdzie kupic tanio skoro chce kupic drogo :) Ja nikomu do kieszeni nie zagladam, ale jak widze wpisy, ze za 2800 uzywki to okazja sorry, ale zastanawiam sie jak to jest, ze w Polsce tak sie kroi ludzi na zywca a oni sa jeszcze z tego zadowoleni...zwlaszcza, ze gwarancje daje Ci producent a nie sklep a uzywki pewnie bez gwarancji. To tylko do awiatka wpis...autora prosze juz o nie pisanie do mnie :)

Mi bardziej chodzilo o "wycieczki" w sensie "ataki" ;)

Costa a ja rozumiem mam nienormalna prace bo mieszkam w Uk? A "lowienie okazji" zajelo mi 10 sekund...dluzej piszecie pojedyncze zdanie z kolejnymi bredniami na tym forum. Uzywki lepsze...szczegolnie te, ktore jak niemiec sprzedawal to plakal... ;)

Cyniczny cwaniak. Przez takich rozebrali nas kilka razy....

O wyprszam sobie...z moich podatkow placonych w UK unia dofinansowuje Polske a Ty mi tu bedziesz pisal, ze przeze mnie Polske rozebrali...? Ogarnij sie czlowieku, bo jedyne co napisalem to to, gdzie mozesz tanio te glosniki kupic...

Bede mily I wrzuce kolejne linki:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie trzeba byc cwaniakem tylko wpisac w wyszukiwarce google to czego szukasz.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dobrze....pokój. Zapytałem na forum o opinię posiadaczy kolumn, z myślą że może mógłbym coś zmienić w swoim systemie. W odpowiedzi dostałem kilka przydatnych porad, ale nie napisałem przecież, że coś tam znalazłem za kosmiczne pieniądze i napalony daję się na coś nabrać. Dlatego wielkie było moje zdziwienie czytając, że jestem nieogarnięty i kupuję kota w worku itp, itd. Dzięki za linki. Pozdrawiam!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.