Skocz do zawartości
IGNORED

Zaczynamy z giełdą płytową w Trójmieście.

Jonathan Sarkos

Rekomendowane odpowiedzi

Gdańsk, Sopot, Gdynia, oraz wszelkie miasta "towarzyszące" to bodajże trzecia największa aglomeracja w naszym kraju, a wiele wskazuje na to, że pod względem winylowym dzieje się w niej znacznie mniej niż w jego centrum i na południu. Prężne giełdy mają od lat Warszawa i Wrocław. Od pewnego czasu rozkwitają one na Śląsku z ledwie 150-tysięcznym Rybnikiem na czele, Krakowie, czy Łodzi. Regularne giełdy wystartowały właśnie w Poznaniu i Częstochowie. Istnienie podobnej w Trójmieście zdaje się być bardziej niż naturalne i pożądane.

W związku z tym chcieliśmy zaprosić Was wszystkich od Trójmiasta przez Elbląg, Tczew, Kościerzynę po Słupsk, na pierwszą edycję podobnego wydarzenia w Trójmieście. Sukces tegoż i to czy stanie się ono trwałym, prężnym i regularnym miejscem spotkań miłośników muzyki i analogów zależy od nas wszystkich - organizatorów, wystawców, kolekcjonerów, a przede wszystkim stałych bywalców.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to gdzie dokładnie i kiedy ta giełda? ;)

Wszystko jest w podanym linku do wydarzenia na Facebooku.

Jeśli zaś ktoś facebooka nie używa (i czyni tym samym niezwykle słusznie), to:

Klub 107/Blaszany Bębenek

Sobota 18-ty czerwca

Godziny 12:00 - 16:00

Klub mieści się 100 metrów od ratusza w Gdańsku na Długiej. Wejście i wjazd są możliwe od strony Ogarnej, wejście również od Długiej.

• 3 tygodnie później...

Byłem i jestem mega rozczarowany. Przerzuciwszy z połowę płyt w tematyce interesującej zauważyłem ciekawostkę taką - okładka płyty piękna, a w środku płyta która ma ryski (jednej lub dwóch to bym się nawet nie czepiał). Ceny jak dla NM - Karate Breakout'u - 110zł.... kopara opadła. Stan w najlepszym razie EX z baaaaaardzo dużym minusem.

Bardzo dobrze, że się coś ruszyło, ale moje odczucie postawy sprzedających jest takie - przyjdą frajerzy i kupią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.