Skocz do zawartości
IGNORED

Skrzynka na listy przyjazna płytom winylowym.

przemek696

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od tygodnia szukam na sieci skrzynki na listy, która swoimi wymiarami będzie przyjazna dla paczek z płytami

winylowymi.

Szukam skrzynki, która swobodnie pomieści paczkę o wymiarach ca. 34x34x4 cm.

Znalazłem coś na naszym największym e-portalu ale nie ma jak to się zapytać forumowych kolegów.

Może D.I.Y.?

Sugestie? Wskazówki?

Pozdrawiam.

Przemek

MUSIC NON STOP

Może taka?

Allux-800-open-3_grande.jpg?v=1412466217

Tylko pytanie, czy na pewno chciałbyś żeby ta płyta leżała i w taki upał czekała na Ciebie w blaszanym piekarniku? ;-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Skrzynka skrzynka ale pytanie czy listonosz idzie z plyta do Ciebie czy tylko od razu awizo niesie na "gabaryt" ;)

Chcesz taka skrzynke - zamawiaj przesylke do skrzynki InPost w okolicy ;))

Dzięki Thrak jednak szukam czegoś mniej "hardkorowego" ;)).

Adam: U mnie listonosz raczej przynosi paczki do drzwi nawet kilka paczek na raz.

Pozdrawiam.

MUSIC NON STOP

Tez kiedyś o tym myślałem. Mam jednak kontaktowego listonosza, który otwiera sobie furtkę i płyty zostawia pod drzwiami (zawsze jest tam cień) - miejsce niewidoczne z ulicy. Poprzedni tez tak robił :) oczywiście na moją prośbę.

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Dzięki Thrak jednak szukam czegoś mniej "hardkorowego" ;)).

Adam: U mnie listonosz raczej przynosi paczki do drzwi nawet kilka paczek na raz.

Pozdrawiam.

Mialem okres kiedy tygodniowo 2-3 winyle przychodzily. Przez pare miesiecy. W koncu listonosz zaczal rzucac teksty do mojej zony w stylu "oj kolejna plyta, to juz chyba duuuuża kolekcja"... Od tej pory jakos preferuje paczkomaty itp.

Mialem okres kiedy tygodniowo 2-3 winyle przychodzily. Przez pare miesiecy. W koncu listonosz zaczal rzucac teksty do mojej zony w stylu "oj kolejna plyta, to juz chyba duuuuża kolekcja"... Od tej pory jakos preferuje paczkomaty itp.

Zagadać chciał albo żona wpadła w oko , po co od razu się obrażać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.