Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Technica LP60 - taki diabeł straszny?

adia1000

Rekomendowane odpowiedzi

Model ma szczegolne znaczenie w sprawdzonych konstrukcjach T4P. Jedna posiadam i wiem o niej wszystko, Druga natomiast ciezko mi zweryfikowac, bo konstrukcyjnie jest identyczna z natury, ale ma mniejsze gabaryty i jest otwarta na IC.

Mqm takie 2 i jak do tej pory wara z paluchami....

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

Jasne że masz rację , tylko jeśli taki gramofon padnie kto go naprawi i za ile ?

Hihi to nie był atak tylko obrona - jeśli za ostra przepraszam :-) . No do Ełku mi daleko po prowizyjkę a od branży trzymam się z daleka .

giphy.gif

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Przyglądam się całemu tematowi i pragnę tylko stwierdzić, iż mimo że jestem z Ełku nie znam koleżanki adia1000 i wczoraj kupiłem atlp 120, więc o reklamie nie ma mowy :-). . Swoją drogą pozdrawiam koleżankę, może porównamy nasze audio-techniki w realu?

No i fajnie!:-)

Fajnie A - że się Kolega dał namówić. Cieszę się wraz z Tobą . Gramofon rozwojowy.

Fajnie B - że Koleżance gra.

Tylko, Koleżanko z Ełku: tu nie chodzi o pieniądzory.

Tu idzie o to, że musi być pewne 'minimum'.

Ta sześćdziesiątka - nie jest, i czym zapewniam, bom też ten wynalazek macał i słuchał.

Skoro jednak się podoba - powodzenia!

I czemu tak szybko zdecydujesz się toto sprzedać?:-)

Pozdro.

Jacek.

Young-Jack-Nicholson-Cant-Stop-Laughing-Facepalm.gif

No to lecimy do sklepów po to cudo...

No i mnie namówiłeś, cholera...

Z robotym przyszedł, prysznic wziął, pożarł to i owo...

Zasiądę przed "Lotem..":-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.