Skocz do zawartości
IGNORED

CD do 1500 zł

Sevenx

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem tutaj nowy więc na początku witam wszystkich serdecznie.

Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w doborze odtwarzacza CD.

Kilka zapewne potrzebnych Wam danych:

co posiadam ?

Wzmacniacz Harman Kardon AVR365

kolumny Klipsch R-28F

Czego słucham ?

Rock/pop/gothic/czasem trance (ale żadko)

Czego oczekuję ?

Dobry mięsisty bas i czyste wysokie.

Ile mogę wydać ?

Zacznę od tego że nie szukam nowego odtwarzacza, wolę kupić używany na ogół znacznie lepszy jakościowo sprzęt.

Myślałem o przedziale 1000-1500 zł, jeśli jednak będzie coś za kilka stówek więcej znacznie lepszego to nie będę się nawet zastanawiał.

Pozdrawiam i czekam na Wasze propozycje

https://www.audiostereo.pl/topic/128660-cd-do-1500-z%C5%82/

HARMAN KARDON HD 980. Na klate musisz wziasc jeno jego mankamenty typu nieco glosny transport jak jestes w poblizu do metra (slyszalne), malo solidna budowe. ALE-dzwiekowo ryje dokladnie w sposob jaki potrzebujesz. Transporty nie sa drogie i dostepne.

To propozycja z trzeciej reki..kupic, sprawdzic, sprzedac i jak spasuje to wziasc jesli jeszcze jest hd 990 ze sklepu bo zmiescisz sie w budzecie.

To masz tutaj wzgledem gatunku i oczekiwan.

Mysle ze krutko i na temat.

Brzmienie jest nawet lampowe, to genialny i tani cd-ek. Ma tylko oprawe jak na brzmienie katasrofalna. Nie ze wzgledu na wyglad a na material.

Gdyby ta elektronika siedziala np w creeku w sensie modelu wykonania to cd-ek ten kosztowalby jakies 3,5tys .

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

skoro tych nie ma to co sądzisz o Marantz 5003

Skoro masz około 1500 zł to zamiast używanego (bo już nie ma w ofercie) i otwierającego ofertę marki modelu 5003, możesz kupić nowy i wyższej klasy model marantz cd 6005.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.