Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie słuchawki czy opłaca się Bose?

szurman

Rekomendowane odpowiedzi

Mam prośbe ,krótkie pytanko do drogich audioflów mam możliwość zakupu za 160 dolarówz USA słuchawek Bose model triport. Czy jest to dobry wybór za te pieniądze i co można powiedziec o ich brzmieniu -nie jestem osłuchany....

Z góry dzięki za informacje.

To zadna okazja bo na stronie Bose kosztuja $149. Wybor nie jest dobry, chyba ze zalezy Ci by wydac na dzwiek warty $15 dziesieciokrotnie wieksze pieniadze. Lepiej za te same pieniadze kupic Grado jesli juz przy Stanach chcesz pozostac.

• 1 miesiąc później...

Zgadzam się co do ceny,mozna je kupić już za ok 150$.

Jeśli chodzi o jakość-miałem okazje je przetestować w Warszawie w salonie Bose.

Dzwięk ze słuchaweczek Bose jest bardzo przyjemny,bas lekko podkręcony(dla mnie to bardzo miłe),bardzo duża przestrzeń dżwiękowa charakterystyczna dla zestawów głośnikowych tej firmy.Naprawde słuchawki godne polecenia.Posiadam obecnie Sennheisery HD 525 i żałuje że wcześniej nie miałem okazji zetknąć się ze słuchawkami Bose bo zapewne je bym wybrał.Polecam te słuchawki.Napewno je niebawem sobie kupie.

Ech sporo mineło czasu...

Mam je już.

Co do brzmienia:

bas jest mocny i głęboki do dynamicznej muzyki naprawde świetny ale odnosze wrażenie że jest za bardzo uwypuklony a tony wysokie wydają mi sie trochę metaliczne ,KŁUJĄ W USZY,ale możliwe że jest to winna amplitunera no tak niestety niedorobiłem sie o zgrozo przyzwoitego wzmacniacza a muzyki słucham nadal na DVD philipsa 963 SA. Coś za coś. Przynajmniej film można jakiś czasem obejrzeć...

szurman -> Typowy produkt Bose, czyli duzo pieniedzy za kiepski dzwiek. Pytales o rady, dostales je i nie posluchales. Ulegles reklamie na ktorej firma Bose bazuje. Moze wielki78 kupi od Ciebie te sluchawki :)

Dobra teraz powiem całą prawdę "to była trochę ściema" owe słuchawki dostałem w prezencie ,który nie był niespodzianką liczyłem na przyzwoite słuchawki(choć podpowiadałem Mikołajowi o Senhaiserach ale nic z tego nie wyszło).

nie ma co narzekać jest jak jest i nic się nie zmieni...

PS: mimo to dzięki za informacje i podpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.