Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy album Marillion F.E.A.R.

mcemsi

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mogą nagrać coś dobrego bez Fisha. Nie bluźnij ;)

mam nadzieję, że trochę ironizujesz ;-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Szok, bilet stojący do łódzkiej Wytwórni 399zł, czy to pożegnalna trasa czy co? 4 lata temu w Stodole płaciłem chyba 100...

"Few are those who can see with their own eyes and hear with their own hearts." A.Einstein

Szok, bilet stojący do łódzkiej Wytwórni 399zł, czy to pożegnalna trasa czy co? 4 lata temu w Stodole płaciłem chyba 100...

To jest cena karnetu na 3 dni w ramach Marillion Weekend ;)

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Zrobiłem jeszcze jedno podejście...no nie wchodzi nadal.

Poza tym to chyba najgorzej nagrana płyta w dyskografii Marillion.

Czy skazani jesteśmy na postępujący loudness war i będzie tego szajsu coraz więcej?

All ok ale Marillion bez ryby to nie dla mnie.

To fetysz, solowa ryba też bywa nieświeża ;-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Dinozaury spokojnie nie każdy słuchał Marillion z Fishem byłem na żywo na koncertach Marillion z Fishem i bez i solo Fish i potrafię docenić to co jest dobre skoro komuś się podoba a mnie ta płyta jakooś tak mnie wciąga z każdym przesłuchaniem i wiem wiem oni nic nowego nie wymyślą ale skoro robią swoją muzykę i cały czas dobrze to po co mają zmieniać a Dinozaury zaopatrzyć się w respiratory albo tlen w butelkach i słuchamy a jak nie to podstawiamy basen i słuchamy marillion z Fishem :))

Sam z siebie tocze beke bo dla mnie już się nr 1 nigdy nie zmieni Clutching at straws ukłony

Czy to jeszcze jest Progresywny Rock ?

Już chyba nie ale i tak się fajnie słucha....., dziadki już nas chyba niczym nie zaskoczą ....

Odsłuchane odstawione na półkę...:)

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

dziadki już nas chyba niczym nie zaskoczą ....

Oni chyba nie muszą nas już zaskakiwać. Oni są od tego żeby nam się łezka w oku zakręciła na ich koncercie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.