Skocz do zawartości
IGNORED

stereo + DAC 8000 PLN

hanneman

Rekomendowane odpowiedzi

Ushery też pięknie grają z Musical Fidelity

Stereo: Sony E9000ES + N9000ES; Sony MXD-D3; Technics SL-1200 mk2; kolumny: Usher CP-730 Kino: Yamaha rx-v767 + Usher CP730 + Focal.JMlab (cent, rear, sub)

W tej cenie bardzo dobrym wyborem jest Cambridge cxa80.

Łączy w sobie wszystko co potrzebujesz. Audiolab moje to nieźle urządzenie ale stosunkowo słabe mocowo. Więc nie podepnieszbtakze do niego wymagających kolumn.

Zapraszam cię do nas na odsluch, myślę że odnsjdziesz swoje brzmienie i będziesz wiedział w jakim kierunku dalej zmierzać.

Pamiętaj funkcyjnosc to jedno brzmienie to drugie.

Pozdrawiam

Funt stoi nisko,wybierz się na zakupy do UK,pierwszy zestaw i tak wymienisz a stracisz w tym wypadku mniej niż kupując w kraju.

Ja tam duzo nie wymienialem,bo 3 razy kazdy lelement,no moze I cztery.

Dobilem do bariery psychicznej gdzie nie wyloze wiecej na klocek z przyczyn racjonalnych dla mnie.Ale tak ma chyba kazdy bo gdyby talary lecialy z kranu oj,co by to bylo :)

Łokmen Saba

Funt stoi nisko,wybierz się na zakupy do UK,pierwszy zestaw i tak wymienisz a stracisz w tym wypadku mniej niż kupując w kraju.

Ja tam duzo nie wymienialem,bo 3 razy kazdy lelement,no moze I cztery.

Dobilem do bariery psychicznej gdzie nie wyloze wiecej na klocek z przyczyn racjonalnych dla mnie.Ale tak ma chyba kazdy bo gdyby talary lecialy z kranu oj,co by to bylo :)

...a jeszcze lepiej do USA. Tam to dopiero można wyhaczyć używany ( ba, nawet nowy) sprzęt za grosze, dokupić trafo 230V/110V za 150 zł i gra gitara. Wiem co piszę :)

*****Sprzęt: Bezprzewodowy Boombox Hykker Sound Storm z Biedronki*****

Idź Pod Prąd. Z prądem płyną śmieci.

Probowalem ostatnio kupic neat ultimatum xli z USA od dilera...odpisal, ze ze wzgledu na relacje z producentem nie moga mi tych kolumn sprzedac. Kilka tygodni temu o tym pisalem. Do tego clo tez dochodzi jesli sprzet wart jest wiecej niz chyba £150 w uk. W Polsce nie wiem jaka jest granica.

Wieza STEREO Technics :)

W USA rynek robi się podobny jak u nas. Vintage stał się bardzo popularny, jak i nowsze używane audio. Wiele klocków kosztuje podobnie, a czasami nawet więcej. Zdarzą się jelenie co sprzedają aby tylko pozbyć się z domu zalegającej elektroniki, ale zaraz wykupują to miejscowi. Np. w Chicago co chwile powstają nowe sklepy, a nawet salony z używkami. A co dopiero przesyłka. Ja za 2 klocki pre i końcówkę za sam transport zapłaciłem 180$ po zniżkach braciaka w polamer. A cło da się dogadać, ominąć. Odrobinę kombinacji:)

Stereo: Sony E9000ES + N9000ES; Sony MXD-D3; Technics SL-1200 mk2; kolumny: Usher CP-730 Kino: Yamaha rx-v767 + Usher CP730 + Focal.JMlab (cent, rear, sub)

Polecam zakupy w UK, sam ostatnio zamawiałem tam odtwarzacz. Teraz mają rewelacyjne ceny na Marantza, o 40% taniej niż w Polsce.

Bluesound Node2;  Audiolab 8200CD; Musical Fidelity M5si; Triangle Esprit Gaia EZ.

Szczerze, nie obrażając nikogo trzeba być niezłym ciulem żeby zapłacić cło. Jak ktoś ma pytania na PV

Szczerze, nie obrażając nikogo trzeba być niezłym ciulem żeby zapłacić cło. Jak ktoś ma pytania na PV

Zalezy od kogo kupujesz, na kogo I co...a nie od tego czy jestes ciulem czy nie :) Zalezy tez jak paczke zarejstrujesz...wielka mi tajemnica, ze na PW trzeba az pisac.

Wieza STEREO Technics :)

• 2 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.