Skocz do zawartości
IGNORED

Listwa zasilająca a dźwięk, jaki wpływ?

rafko

Rekomendowane odpowiedzi

A ja myślałem, że droższe i lepiej brzmiące klocki są dlatego,że dostają niczym nie zakłucony prąd, a jego uszlachetnienie następuje w ich dobrych zasilaczach?

...no bo zawsze wydawało mi się, ze czym lepszy sprzęt to ma lepsze zasilanie,którego nie trzeba ograniczać kupowaniem jakiś gówien. Domyślam się, ze listwa Veluma nie wprowadza żadnego gówna. Pseudo ulepszacze przypominają mi picie wódeczki z sokiem.Ja wole czyściochę pod tłuste jadło. :):)

• 3 miesiące później...

Jeśl to kogoś interesuje to jest już nowy model polecanej na forum listwy Lestara LF 2001. Jest to model LF 2005 który wg strony producenta jest ulepszoną wersją LF 2001. /www.lestar.com.pl/

O walorach audiofilskich producent nic pisze ; )

Przy okazji ma to znaczenie czy model ma dodatkowy moduł zabezpieczenia linii telefonicznej /model LFT/?

Mój nie. Chociaż jak sąsiad zadzwoni z telefonu na taki trzycyfrowy numer to wpływ telefonu na brzmienie będzie istotny ;)

A tak na poważnie. Chodziło mi o to, że być może układ w listwie dotyczący telefonu wpływa na brzmienie

/szczerze mówiąc nie wiem o co chodzi z tą ochroną linii telefonicznej na listwie - model LFT/.

Uram Tururam /mogłem przekręcić/ poleca model LF. Stąd ta wątpliwość.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.