Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny głośnikowe do Wzmacniacza YAMAHA A760

LIAM

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam Wzmacniacz YAMAHA A-760 i chciałbym się dowiedzieć co polecają znawcy czyli jakie Kolumny głośnikowe zagrają dobrze z tym Wzmacniaczem YAMAHA mam też CD player YAMAHA CDX-930 RS i CDX-750 RS i mam Kolumny głośnikowe YAMAHA NS-s34 i załóżmy jakie polecacie do tego kable głośnikowe oczywiście ja mam też dość dobre kable głośnikowe.

Słucham Muzyki Rock i Muzyki filmowej oraz Muzyki Relaksacyjnej i oczywiście zacząłem już słuchać Muzyki klasycznej pomieszczenie w którym będzie odsłuch Muzyki to 15 metrów kwadratowych.

Oczywiście jako początkujący Audiofil posiadam jeszcze inne Wzmacniacze AUDIO i inne odtwarzacze CD oraz inne Kolumny głośnikowe ale jestem ciekawy jakie Kolumny głośnikowe polecicie mi Wy do tego Wzmacniacza YAMAHA A-760.

Jestem też ciekawy jaki polecicie mi Wzmacniacz do wymienionych przeze mnie odtwarzaczy CD YAMAHA CDX-930 RS i CDX-750 RS no i jestem też ciekawy jaki polecicie Wzmacniacz do tych Kolumn głośnikowych YAMAHA NS-s34

czekam więc na wasze wypowiedzi odnośnie posiadanego przeze mnie sprzętu AUDIO Hi-Fi YAMAHA

w niedalekiej przyszłości zamierzam sobie zakupić jeszcze odtwarzacz CD YAMAHA CDX-1060 RS i jakieś dobre Monitory Audio YAMAHA lub TANNOY lub B&W ;)

Pozdrawiam

posiadam jeszcze inne Wzmacniacze AUDIO i inne odtwarzacze CD oraz inne Kolumny

Napisz coś więcej... ;)

Stereo: Sony E9000ES + N9000ES; Sony MXD-D3; Technics SL-1200 mk2; kolumny: Usher CP-730 Kino: Yamaha rx-v767 + Usher CP730 + Focal.JMlab (cent, rear, sub)

Witaj djmilkyway nie wiem co masz na myśli abym napisał coś więcej więc wymienię Ci jakie mam jeszcze kolumny głośnikowe oprócz tych kolumn głośnikowych YAMAHA NS-s34

więc tak mam jeszcze kolumny głośnikowe FISHER STE-570 , CANTON FONUM 60 , TECHNICS SB-CS7 , ONKYO SC-370 , AIWA SX-77 , HITACHI HS-11D i mam jeszcze kolumny głośnikowe JAMO są to dwie frontowe kolumny od zestawu 5.1 do kina Domowego model JAMO S 416

jak będziesz chciał abym podał Ci jakie mam Wzmacniacze AUDIO Hi-Fi to napisz ;)

czekam na odpowiedź

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.