Skocz do zawartości
IGNORED

W poszukiwaniu DACa

Slawi7

Rekomendowane odpowiedzi

A to tak samo jak ja...

Złożyłem do administracji zapotrzebowanie na zwiększenie limitu załączników, bo będzie to konieczne do wrzucenia wielu grafik i zdjęć związanych z tym projektem. No i na razie cisza, ani me, ani be, ani kukuryku. Więc czekam.

A to tak samo jak ja...

Złożyłem do administracji zapotrzebowanie na zwiększenie limitu załączników, bo będzie to konieczne do wrzucenia wielu grafik i zdjęć związanych z tym projektem. No i na razie cisza, ani me, ani be, ani kukuryku. Więc czekam.

Uzbrojeni jesteśmy w cierpliwość na maksa!

De gustibus non est disputandum

A to tak samo jak ja...

To weź na nich trochę poprzeklinaj to zaraz się odezwą

Łokmen Saba

A to tak samo jak ja...

Mogę oddać połowę swojej przestrzeni do Twojego konta, jeśli tylko administracja się zgodzi. Jak będą przychylni to z mojej strony nie ma problemu.

Mam wszystkie części i fikuśną obudowę, kontaktowałem się z dwoma wykonawcami płytek, jeden odpowiedział że będzie miał za miesiąc, drugi miał przygotować, ale milczy. Czekam więc.

A co Polecicie Panowie z lampowych dackow ? Chcialem lampizatora ale niestety poziom obslugi tej firmy pozostawia duzo do zyczenia...

Shindo palmer 300b, Blumenhofer Genuin fs3, Lampizator golden gate, transrotor murano.

• Moderatorzy

A co Polecicie Panowie z lampowych dackow ? Chcialem lampizatora ale niestety poziom obslugi tej firmy pozostawia duzo do zyczenia...

A poziom wykanania...?

-----------------

Do Porsche to coś z Kondo :)

A na poważnie, to do lampowego wzmacniacza, to może tranzystorowy DAC. Black Dragon jest fajny :)

• Moderatorzy

Nie wiem nie bylo mi dane przetestowac.

A skąd jestes, w grudniu szykuje sie maly odsluch w Krakowie, jakies DACi lampowe tez możnaby przytargac.

-----------------

A skąd jestes, w grudniu szykuje sie maly odsluch w Krakowie, jakies DACi lampowe tez możnaby przytargac.

A po co? Gospodarz ma trzy DACki. No chyba że chcesz jakiś challenge odpalić, to trzeba Roxiego spytać czy wystawi swojego modyfikowanego Audio Note.
  • Moderatorzy

A po co? Gospodarz ma trzy DACki. No chyba że chcesz jakiś challenge odpalić, to trzeba Roxiego spytać czy wystawi swojego modyfikowanego Audio Note.

Akurat chodzilo mi o inne spotkanie które może wypalić jeszcze w grudniu ;-) Te o którym Ty myślisz pewnie w styczniu wyjdzie ;-) Zreszta i DACow i ludzi chętnych posłuchać nie brakuje.

Do Porsche to coś z Kondo :)

A na poważnie, to do lampowego wzmacniacza, to może tranzystorowy DAC. Black Dragon jest fajny :)

Ale akurat FEZZ wcale nie gra "lampowo" (co bynajmniej nie jest zarzutem) i jemu lekkie docieplenie wcale nie zaszkodzi. Abstrahując od tego, ze sa "lampowo grające tranzystory" i "tranzystorowo grające lampy", wiec w ciemno zakładanie że lampe lepiej łączyć z tranzystorem często jest niefortunne.

-----------------

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.