Skocz do zawartości
IGNORED

NAD 356 PLUS KLIPSCH RF 62

jacquess

Rekomendowane odpowiedzi

PROSZE O POMOC W WYBORZE KABLI GLOSNIKOWYCH SZUKAM KABLI KTORE PODNIOSA GORE I SCENE ROZJASNIA.

Ja także Kolegi nie rozumiem.Może podnieś wyżej kolumny?:)

De gustibus non est disputandum

Cóż dziwne ale jeżeli chcesz rozjaśnić to coś na bazie srebra. Możesz spróbować również Ultralink Matrix-2. Ale coś nie tak jest z twoim zestawem bo powinno być na odwrót i powinieneś chcieć coś przyciemnić.

Ja jak miałem Nad-a C 356 to słuchałem na Oddysey 2 i Qed Ruby.

Cóż dziwne ale jeżeli chcesz rozjaśnić to coś na bazie srebra. Możesz spróbować również Ultralink Matrix-2. Ale coś nie tak jest z twoim zestawem bo powinno być na odwrót i powinieneś chcieć coś przyciemnić.

Ja jak miałem Nad-a C 356 to słuchałem na Oddysey 2 i Qed Ruby.

a co myslisz o wireword oasis 7.

Nie słuchałem, mam Lune 7 na kinie domowym. Kabel fajny ale wg mnie nie rozjaśnia, o ile to faktycznie rozjaśnienie jest Ci potrzebne. Chord Oddysey jest bardzo detaliczny i wnika bardzo dobrze w detale nie tracąc muzykalności przy okazji.

Mam cd546 nad i zamontowany mt1 w w nad 356 może ja zadałem żle pytanie chodzi mi o to że by wydobyć z tych kolumnowych coś więcej żeby poprawić dźwięk a szczególnie wysokie tony bo bas jest ok.

NORDOS PURPLE FLARE CZY TE KABLE BY PASOWALY DO TEGO ZESTAWU BO MOZNA JE MIEC ZA POL CENNY

Purple Flare miałem u siebie na test. One są bardzo jasne ale mają wygładzoną górę. Problemem tego kabla jest mała ilość basu i odradzam. U mnie przy NADzie i Elackach brakowało basu i było za jasno. To dobre kable jak ktoś ma duże kolumny i mały pokój, żeby zdegradować basy.

Purple Flare miałem u siebie na test. One są bardzo jasne ale mają wygładzoną górę. Problemem tego kabla jest mała ilość basu i odradzam. U mnie przy NADzie i Elackach brakowało basu i było za jasno. To dobre kable jak ktoś ma duże kolumny i mały pokój, żeby zdegradować basy.

A jakie kable przypadły ci po testach do gustu co byś polecał .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.