Skocz do zawartości
IGNORED

Audiolab 8000s vs NAD 356bee

ozzy

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie chciałem zapytać czy ktoś z szanownego grona posiada przerobionego Nada 326 i mieszka niedaleko Wadowic? Posiadam taki wzmak i zastanawiam się nad przeróbką, ale chętnie posłuchałbym jaka jest różnica pomiędzy fabrycznym, a przerabianym.
Zapytaj mudy44

On to przerabia. Może ma jakas sztukę na wypożyczenie.

Sprzęt o Mudy a zwłaszcza C356 gra rewelacyjnie z swojej cenie. Nic lepszego od używanego C356 plus Muda nie znajdziesz

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

A ktos inny robi ich mody? Te linki z Allegro to jego właśnie.

już wylicytowałem. Jak to mówią raz kozie śmierć :)

Będę poszukiwać kolumn do tego wzmaka. Co polecicie? Może być nówka lub używka. Cena no właśnie :) im taniej tym lepiej jednak jak ma coś zagrać rewelacyjnie i będzie np do 5k to rozważę taką propozycję. Mogą byc monitory lub mniejsze podłogówki. Na ten moment mam MA BX2, ale będę je sprzedawać.

Najlepiej jakby była możliwość wypozyczenia kolumn do domu. Jeśli nie ma takiej możliwości to chociaż możliwość odsłuchu na moim wzmaku.

Metraz mojego pokoju to 15m2 jednak mam sporo mebli - jak to w małym mieszkaniu w bloku.

Muzyka której słucham to np. Nalepa/Blackout, Infected Mushroom, Amethystium, Sarah Brightman, Rock z lat 80/90, troche jakiegoś starego dicho i czasem coś nowszego.

Sprzęt o Mudy a zwłaszcza C356 gra rewelacyjnie z swojej cenie. Nic lepszego od używanego C356 plus Muda nie znajdziesz

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Dzięki. Właśnie czekam na przesyłkę powrotną ;)

• 2 miesiące później...

Zastanawiam się nad kupnem Audiolab 8000S do Chario Constellation Delphinus.

Wykorzystałbym z niego tylko końcówkę mocy, jako preamp byłby Densen Beat 100.

W zestawieniu z samym Densenem Chario nie zagrały tak jakbym oczekiwał - kiepski, mułowaty bas.

Chario z Nad 906 zmostkowanym zagrały cudownie, szybki zwarty bas, wokale wyśmienite.

Dlatego szukam podobnego brzmienia.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.