Skocz do zawartości
IGNORED

Krzywe zwierciadło - Kuby Wątłego

Shrek777

Rekomendowane odpowiedzi

Zerknij do postu namber 16 i zacznij inaczej...może od nowa.

A to przepraszam, nie zauważyłem, mea culpa. W każdym razie sukces sobie przypiszę, bo wycieczki jednak ustały.

POPIS to dość wytarty slogan. Malo aktualny dzisiaj.

Tu sobie pozwolę nie zgodzić się z Tobą, popis rządzi od blisko 10 lat. Najpierw dwa lata nieudolnych rządów kaczyńskiego, później tylko dzięki nieudolności prezesa po przez lat 8 robiło co chciało, a w końcu suweren nie wytrzymał i do władzy wróciło pis. A za dwa i pół roku witaj po.....

Ile Polska jeszcze wytrzyma ??? Chyba nie wiele więcej, chyba że UE się pierwsza wywali i to nas uratuje.Także to moim zdaniem nie żaden slogan, a rzeczywistość....

Czy Kuba Wątły jest ciasny intelektualnie ??? Jeśli tak, to ja też (bo podpisuję się pod większością tego co mówi, acz forma nie do końca mi się podoba).

Ja Kuby nie wpuściłem na bocznicę że robić z niego wieszcza narodu, chciałem tylko wrzucić przykład innego myślenia - nie popisowskiego, nie czarno-białego. Nie TVN - TVP.....

Tak jak sejm, tak samo są podzielone media i wg. nich nie ma miejsca na trzecią opcję. Możesz być tylko nasz, albo ich.... Co jest dla mnie bzdurą...

Natomiast jeśli ktoś uważa iż to droga donikąd to oki. Ja to samo od lat myślę o wojnie polsko-polskiej....

A za dwa i pół roku witaj po.....

PO, czy po...?

Nie, raczej wygra radykalna "lewica" lub radykalna "prawica", chociaż mam obawy, że PiS odwoła wybory...(zawiesi, wydłuży kadencję" ;)

Po prostu "kupi" część posłów z PO, PSL i N.pl szczególnie tych co posłami zawsze chcieliby być bez względu na szyld.

Czy Kuba Wątły jest ciasny intelektualnie ??? Jeśli tak, to ja też

Nie w sensie "głupi etc".

Słuchałem Wątłego od kilku lat z dość pozytywnym nastawieniem...ale niestety koleś popłynął z nurtem już jakiś dobry czas temu.

Obecnie jego istotnym atutem jest mniejszy skurcz intelektualny niż u Żakowskiego czy Michalik, a to dla niego nie dobrze bo to oznacza,

że się starzeje i głupieje ;)

chciałem tylko wrzucić przykład innego myślenia

OK, tylko proszę, nie zakładaj tematu np. o Michalik czy Żakowskim ;)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pod powyższym linkiem jest ten odcinek o fragment którego tvp dostała ataku histerii -

Dokładniej, to był...

W przeciwieństwie do swojego tvn-owskiego imiennika jego programy są bardzo mądre, goście ciekawi.

Porusza ważne sprawy, potrafi zabluzgać, ale nie są to bluzgi żula, tylko męskie podkreślenie czegoś co jak mawia klasyk:" są takie momenty iż przepraszam mać to za mało".

Obejrzałem kilka odcinków KZ. Formuła trochę dziwna jak dla mnie, program w zasadzie publicystyczny, który prowadzący usiłuje ubarwić w sposób raczej prosty, nie wychodzi to zbyt spójnie. Porównywanie tego z Wojewódzkim nie ma sensu, show Wojewódzkiego jest jaki jest bo ma mieć oglądalność i wszystko jest temu podporządkowane.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

OK, tylko proszę, nie zakładaj tematu np. o Michalik czy Żakowskim ;)

A czy to nie jest próba cenzury ???

;-P

Luzik - żartuję

P.S. Elizy M. (też z superstacji) nie przyswajam w żadnej postaci. Dla mnie jest równie agresywna i oderwana od rzeczywistości co obecni prowadzący publicystykę w tvp.

Trochę to dziwi, bo miałem okazję ją parę razy widzieć w realu i z męskiego punktu widzenia.... Powiem iż nie jest to typ urody Kazimiery S. Że tak między wierszami się wyrażę.... Także tym bardziej się dziwię takiemu poziomowi testosteronu u niej... ;)

Zmusiłem się do obejrzenia tego programu, żeby wiedzieć o co chodzi z tym protestem. Pomijając wyrażane przez prowadzącego opinie, moim zdaniem program jest słaby intelektualnie tak jak i cała superstacja. Po raz kolejny potwierdziła się moja reguła, że człowiek z tatuażami nie ma mi nic ciekawego do zaoferowania. Jeśli już to niech będzie lepiej klasowym piłkarzem.

Po raz kolejny potwierdziła się moja reguła, że człowiek z tatuażami nie ma mi nic ciekawego do zaoferowania. Jeśli już to niech będzie lepiej klasowym piłkarzem.

No Kolego tutaj to się pokazałeś od najlepszej strony....

Może mógłbyś szerzej rozwinąć swoją tezę jak tatuaż obniża IQ ???

Bo o blondynki to wolę nie pytać Kolegi....

@Zbig obawiam się iż nie ma już tego na YT... Czy skasował autor, czy skasowali pod naciskiem tvp - nie wiem....

Może mógłbyś szerzej rozwinąć swoją tezę jak tatuaż obniża IQ ???

Zbyt daleko idący wniosek, bo to nie teza tylko reguła, która dotychczas mi osobiście się potwierdza po prostu w swoim życiu nie miałem sposobności poznać czy wysłuchać człowiek z tatuażami, który miałby mi coś mądrego do powiedzenia poza oczywiście ew. doradztwem na temat tatuaży. Nie przeszkadzają mi one u Messiego ale on jest genialnym piłkarzem i może łamać wszelkie reguły, choć wątpię by miał coś ciekawego do powiedzenia na temat inny niż piłka, no może doradztwo w zakresie unikania opodatkowania:) W jakiej dziedzinie natomiast genialny jest ten pan z tego zwierciadła?

Masz działającego linka?

Nie próbowałem, obejrzałem zaraz jak usłyszałem o tym proteście bezpośrednio ze strony Superstacji.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.