Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do Yamahy e-810

Lukeoon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Panowie potrzebuję dla znajomego jakiś niedrogich kolumn do w/w sprzętu. Pokój nieduży, budżet 800zł, nisko schodzący bas, kolumny podstawkowe. Nie wiem jak sobie radzi ten Pianocraft. Może jakieś Canton Karat ? Co radzicie?

https://www.audiostereo.pl/topic/132126-kolumny-do-yamahy-e-810/

Podpinałem Monitor Audio BX2 i basu było sporo. Reszta też ok, BX2 mają BR z przodu co ułatwia ustawienie. Grało to naprawdę przyzwoicie jeśli chodzi Ci o bas....;)

.............nie o to chodzi by złapać króliczka, ale by ciągle gonić go!

Zakup bez ryzyka; wyrównane pasmo i dobra dynamika.

Są lepsze, ale nie za te pieniądze. Odsłuch jednak zawsze wskazany.

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Może masz rację, ale jednak nie; -))

choćby dlatego, że zwykle najsłabszym ogniwem różnych kompletów są kolumny, a nie elektronika.

Był kiedyś chyba w HIFI i Muzyka test kilku śmiesznych mini wież i dowcip polegał na wywaleniu

z kompletu kolumn i zastąpieniu ich tanimi, ale firmowymi. Zaskoczenie bywało kompletne ....

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Dziękuję bardzo za chęci,ale to dla znajomego to raz, dwa trochę daleko :). Miałem doradzić, zakup to już jego kwesta. Dziękuję jeszcze raz za pomoc

Zapraszam do nas, mamy je na stanie. A jeśli z jakiś powodów jednak Ci nie spasują to nie robimy problemów :)

Dziękuję bardzo za chęci,ale to dla znajomego to raz, dwa trochę daleko :). Miałem doradzić, zakup to już jego kwesta. Dziękuję jeszcze raz za pomoc

• 2 tygodnie później...

Dla kurierów czy to drzwi obok czy drugi koniec polski bez różnicy. To jak daleko :)

Dziękuję bardzo, ale jak już mówiłem to kolega decydował, nie ja :) kolumny już zakupione. Dziękuję za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.