Skocz do zawartości
IGNORED

Prosba o zweryfikowanie sprzętu.

tomasz777

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, znalazłem takie ogłoszenie .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Za lakierowane tylko tyle?Mysle ze to jakis szwindel.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/132247-prosba-o-zweryfikowanie-sprz%C4%99tu/

Napisz do Pylona, niech potwierdzą czy sprzedawca jest ok. Jest duża szansa, że to przekręt. Odbiór osobisty po przedpłacie jest niepokojący.

To jest jakas firma ktora produkuje kartony.Moze dla pylona:)

Wysłałem zapytanie do Pylona:)Ciekawe czy odpiszą:)

Z jaką elektroniką ?

Stereo: WBA Blazebird + Ironbird; Pioneer N-70A CDX-1060 ; K-1020; ; JVC QL A7; YAMAHA Yp-701, RME Adi2 PRO FS R Black Edition ; Sony STR-V5 , ;kolumny: Altec Lansing Valencia, ProAc Response One SC. Kino: Yamaha RX-A3030;BC Acoustique EX-502; kolumny: Dali Grand Vocal, B&W 685 S2, Mivoc SW 1500; Raspberry Pi3 B+;DDRC-24 ; DDRC-22D

Z jaką elektroniką ?

Z nad c 326

Pylon odpisał:)

Panie Tomaszu,

Jest to firma, która zakupiła od nas kilkanaście par kolumn z linii Diamond jako prezenty dla swoich pracowników. Podejrzewamy, że zostało im na stanie kilka kompletów stąd aukcja, patrząc na cenę jest to więcej niż okazja!

No fajne prezenty hehe.Gdzie takie dają:)

Fajne prezenty, mógłbym taki dostać :). Nie słyszałem o firmie która daje pracownikom prezenty za 4 tyś. Myślę że to nie prawda. Taka aukcja już się pojawiła we wrześniu, jakoś często te prezenty dają. Kolejna ściema Pylona.

Fajne prezenty, mógłbym taki dostać :). Nie słyszałem o firmie która daje pracownikom prezenty za 4 tyś. Myślę że to nie prawda. Taka aukcja już się pojawiła we wrześniu, jakoś często te prezenty dają. Kolejna ściema Pylona.

Myslisz ze tym sposobem pylon sprzedaje kolumny za nizsza cene?Te kolumny kosztują,a sa w lakierze,dobrze ponad 6 tys.

Trochę to nie w porządku wobec klientów i dystrybutorów, sam kupiłem te kolumny sporo drożej. I kto teraz pójdzie po nowe Diamondy do sklepu za 5890 zł ? Kolumny są świetne, ale z Nadem 326 może być słabo z górą pasma, lepiej zagrają z Atoll lub Exposure.

Trochę to nie w porządku wobec klientów i dystrybutorów, sam kupiłem te kolumny sporo drożej. I kto teraz pójdzie po nowe Diamondy do sklepu za 5890 zł ? Kolumny są świetne, ale z Nadem 326 może być słabo z górą pasma, lepiej zagrają z Atoll lub Exposure.

Słuchałem z 326 i góra bylo ok.Jak masz je odstawione od sciany?Te Kolumny maja bas reflex z tyłu i boje sie zeby nie było podbic basu poniewaz bede mogł je odstawic max 20-25 cm od sciany dołem oczywiscie bo sa troche pochylone do tyłu.Mnie tez sie spodobały te głosniki,ale tez spodobały mi sie tannoy xt6f.Potrzebuje do ciezszych brzmien ale nie tylko.Tannoye mnie poprostu zaczarowały:)

tomasz klonie setny prezesa zamilcz.

Oni w chu...a graja od samego początku z salonami, dlatego u nas więcej tego ścierwa pYLON nie będziemy propopnować. NIE KUMASZ, ŻE CHODZI O WYDYMANIE SALONÓW JAKO POŚREDNIKÓW tworząc rzekomego kogoś, który rzekomo kupił od pracowników taniej kolumny i teraz wystawia na allegrto ---- tylko głupi frajer do się nabrać na tak debilne metody.

tomasz klonie setny prezesa zamilcz.

Oni w chu...a graja od samego początku z salonami, dlatego u nas więcej tego ścierwa pYLON nie będziemy propopnować. NIE KUMASZ, ŻE CHODZI O WYDYMANIE SALONÓW JAKO POŚREDNIKÓW tworząc rzekomego kogoś, który rzekomo kupił od pracowników taniej kolumny i teraz wystawia na allegrto ---- tylko głupi frajer do się nabrać na tak debilne metody.

Ja tu tylko szukam porad odnosnie systemu audio..Słuchałem tych głosnikow i nie uwazam zeby to było scierwo,a kto je wyprodukował i kto kogo jak dyma mnie nie interesuje.Dla mnie muza ma grac i tyle.A to ze człowiek szuka taniej to chyba normalne bo nikt nie jest milionerem.

Są to dobre propozycje w cenie o której tu mówimy tyle.

Co do pochodzenia

..........

Sprawdź jeszcze 3 jakieś inne typy przed wyborem. Najlepiej skrajnie różne

Elac uni fi, klipsch rp260, tannoy xt8f

Będziesz miał szersze pole do wyboru.

Pozdrawiam

Są to dobre propozycje w cenie o której tu mówimy tyle.

Co do pochodzenia

..........

Sprawdź jeszcze 3 jakieś inne typy przed wyborem. Najlepiej skrajnie różne

Elac uni fi, klipsch rp260, tannoy xt8f

Będziesz miał szersze pole do wyboru.

Pozdrawiam

Elac uni fi za drogi xt8f tez,ale xt6f słuchałem i dla mnie narazie chyba nr 1.na rowni z diamondami.Postaram sie jeszcze odsłuchac miedzy innymi elac debut 6.W czym jest roznica miedzy xt6f i xt8f?W basie?

Xt8f grają mocniej gęściej. Xt6f wydają się być swobodniejsze.

Obie mają bardzo dobra stereofonie

Posłucha też debut f6.

A o ceny to pytaj jak już sprawdzisz. Może akurat akurat :):)

Xt8f grają mocniej gęściej. Xt6f wydają się być swobodniejsze.

Obie mają bardzo dobra stereofonie

Posłucha też debut f6.

A o ceny to pytaj jak już sprawdzisz. Może akurat akurat :):)

Napewno zapytam:)Po wszystkich moich testach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.