Skocz do zawartości
IGNORED

ANALOG TESTOWY MADE IN FADEOVER

sto??ek

Rekomendowane odpowiedzi

profee

>Ale... co to? On nie rozumie co czyta... W każdym razie gada trzy po trzy.

To raczej dobrze opisuje Twoje "teorie" na które co rusz trafiam czytając starsze wątki na forum.

Ustawiaj sobie i tłocz płyty wg swoich pomysłów, ale doprawdy jest to wielce oryginalne

zestawienie teorii z błędną spekulacją w konsekwencji błędnej.

Nie ma się o co obrażać i napinać. Może czas przestać czytać kniżki i zająć się praktyką?

>Może czas przestać czytać kniżki i zająć się praktyką?<

Chyba musisz byc profesorem ! Mój były profesor, też uważał, że nie ma co czytać - trzeba pisać. Jesli chodzi o praktykę to dobrze, ze już się narodziłeś - wreszcie ktos zakasuje poprzednikow, tych durnych zgredów.

profee

z całym szacunkiem, ale to Ty jesteś tu "profesorem", przynajmniej doczytałem w Twoich wpisach, że wykładasz na uczelni... Pisałeś coś o kaganku oświaty również. A serio, chętnie czytam to i owo, ale również weryfikuję to w praktyce. Być może to Cię drażni i jest dla Ciebie niewygodne? Wiek nie ma tu nic do rzeczy. Nie wiem czy masz na myśli siebie pisząc z sarkazmem o durnych zgredach. Jestem daleki od tak radykalnej oceny Twoich wpisów i Ciebie, jak widać miewam odmienne zdanie i ochotę na kulturalną polemikę, ale jestem daleki od prowadzenia wojen i krucjat.

przeciwko... właśnie, przeciwko czemu? Kończę by nie zaśmiecać prywatą wątku. Idzie nowe? :) Niekoniecznie.

Mimo wszystko pozdrawiam

>chętnie czytam to i owo,<

No własnie jestem serio ciekaw źródeł opisujących istote i efekty owego fenomenalnego rozwoju techniki "winylowej" jaki się wg ciebie dokonał, ale jakos nie zaspokajasz mojej ciekawości. Rozumiem, że masz na mysli dziełka na poziomie przynajmniej podobnym do Apollonowej z Szumową (to kobiety).

> ale

>również weryfikuję to w praktyce. Być może to Cię drażni i jest dla Ciebie niewygodne? [...]

Absolutnie nie. "To" już dawno zostało sprawdzone, ale rozumiem, ze na swój sposob sprawdzasz czy rozwój poszedł w dobrą stronę ;-)

>Wiek nie ma tu nic do rzeczy. <

Tu się mylisz. Zobaczysz o ile będziesz mądrzejszy za kilkadziesiąt lat ;-))

>jestem daleki od prowadzenia wojen i krucjat.<

Rozsądek przemawia przez ciebie.

Pozdrawiam równiez.

• 5 miesięcy później...

Prawdę mówiąc straciłem już nadzieję a przydałaby mi się teraz taka płyta, zwłaszcza, że wlazłem głębiej w analog. Na sklepowych testówkach mi nie zależy, takie zawsze można sobie kupić.

No nic, może jozwa coś wskóra.

W związku z zaistniałą sytuacją ( sprzedanie po cichu forum za plecami użytkowników

i bez jakiejkolwiek wcześniejszej informacji o tym ) - odwołuję swoje zamówienie na płyty,

nie zamierzam brać udziału w przedsięwzięciu które ma komercyjny charakter i które niszczy piękną ideę tego wątku,

ponadto nie dażę zaufaniem polityki obecnego kierownictwa i właścicieli forum.

Bardzo mi przykro z tego powodu.

Jak rozumiem wydanie płyty testowej będzie możliwe własnie dzięki "komercjalizacji" tego przedsięwzięcia. Przez kilka lat nie zebrało się 300 chętnych. Teraz można będzie wytłoczyć nakład i sprzedawać na wolnym rynku. Potrzebujesz jedną? Kupujesz jedną. A nadmiar będzie "zmartwieniem" wydawcy.

Żeby tylko fadeover się odnalazł :)

• 1 rok później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.