Skocz do zawartości
IGNORED

Grudniowa wyprzedaż w TOPHIFI

Jerzyk23

Rekomendowane odpowiedzi

Spóbuje wkleić zrzuty z ekranu.

[obrazekLUKASZ-216612_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Pall a ciekawe dlaczego zmieniłeś WT30? ;O)Przychodzi taki moment w życiu mężczyzny...,że trzeba się rozstać z ukochanymi zabawkami :O)

Chciałem kupić lampkę,ale rano przed wyjściem do pracy słucham sobie CD a jak wiadomo lampka się rozgrzewa i wypala :O)a bumboxa nie mam zamiaru słuchać nawet rano :O)Drugiego systemu nie zmieszczę w moim pokoju:O)A zresztą jeszcze nie wiem czy MF zagra lepiej!

Zegarmistrz

Popieram Ciebie w 100%. Audio Klan,jak każda inna normalna w dzisiejszej dobie, prowadzi biznes a nie jakieś "audiofilskie dyrdymały". Co by nie powiedzieć o tej firmie,chylę przed nimi czoła za to,że dostali dystrybucję Marantza.

Leszek, lampki się wypalają to fakt ale można je wymienić :). Z tranzystorami już nie tak prosto.

Czemu nie chciałeś posłuchać sieciówki o której Ci wspominał Paweł. Chodziło tylko o opinie:)

"Proszę się nie martwić w lutym też może Pan znaleźć ciekawą ofertę. A przyjść posłuchać zawsze Pan może wcześniej, na spokojnie, tak aby w czasie promocji/wyprzedaży nie kupować tzw. "kota w worku""

A mi np. to nie odpowiada i do top hi-fi wstępuję bardza rzadko. Posłucham i co, zastanawiać się za ile miesięcy, i czy w ogóle będzie w normalnej / promocyjnej cenie? Jak mi się podoba, chcę kupić. A jak jest promocja, na słuchanie za późno - mało czasu i sprzętu zwykle nie ma. Wolę kupować normalnie...

--> TK

Promocja zaskoczyla mnie zupelnie, w momencie, kiedy nie mam takiej sumy do wydania od reki, a zainteresowany jestem bardzo powaznie. Sa jakies mozliwosci rozlozenia na raty bez zbojeckich odsetkow?

Witam

kiedy popatrzę sobie na promocje w top hifi jest potem chory, a w ogóle to w trakcie oglądania serce bije mocnej, każdy kolejny miesiąc przynosi coś nowego.

Ale, kupiłem b&w 603 za 3,8 k PLN, i tak sobie myślałem jakbym za jakiś czas przeszedł z zestawu stereo ((moje stereo wzm + dvd - nic specjalnego :( trzeba zainwestować ale brak mi pomysłu )) na kino, ale patrząc na zestaw promocyjny kino 6003, to jakbym dokupił elektronikę - wzm. 5.1 + dvd oraz brakujące głośniki przekroczę ładnie tą cenę i czuję się letko oszukany, bo jakbym poczekał to bym skusił się na cały zestaw, a nie myślał o kompletowaniu w etapach, a tak to chyba mam gdzieś to kino

(podoba mi się też zestaw ROTEL RA1062 + RCD1072 + B&W 705 za 9.999 ale ja zainwestowałem niedawno w kolumny i co z nimi) człowiek pełen jest rozterek oglądając promocje

pozdrawiam

zbyszek

>martini dry

a na którym wejściu jest to realizowane? sciągnąłem z internetu manual ale nic tam nie było o tym wspomniane.

Może ktoś chciałby kupić tylko CD 3.2? Ja bym wziął wzmak do spółki....

dzięki i pzdr

zucho

>zuchu

Na aux2. Miałem kiedyś w domu wypożyczony A3.2, w "głównej" instrukcji rzeczywiście nie ma o tym informacji, ale jest dołączona kartką z informacją na ten temat. W instrukcji do A308 jest to już opisane.

>Leszek

Ten czwarty komplet jedzie do Ciebie? :)

A tu ceny na MF są takie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.