Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o radę w doborze wzmacniacza

Szymon Kreft

Rekomendowane odpowiedzi

Super audiofilskie kolumny...

Ale tobie się nie spodobają. Przepraszam za impertynencki ton wypowiedzi... ale pytasz się innych czy herbata z 2 łyżeczksmi cukru będzie ci smakowała. Rozumiesz porównanie?

Ja się tylko pytam o ocenę. Sprzedawca na odsłuchu mi takie zaproponował i brzmiały super. Chciałbym się dowiedzieć jak je oceniacie a nie czy byście kupili

A dokładnie słuchałem w tym zestawie :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Słuchałem też w takim zestawie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) no ale to znów kino więc nie wiem czy po tylu głosach przeciw mam się o to pytać

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak brzmiały super to wypozycz sobie na kilka dni do domu i tam podejmij decyzję czy zostają :-D

Rotel RA-980BX+Heco Aurora 700 SONY 550ES + Emit M20@Nostromo Wolf2 - Solid Core audio cable set

Ja się tylko pytam o ocenę. Sprzedawca na odsłuchu mi takie zaproponował i brzmiały super. Chciałbym się dowiedzieć jak je oceniacie a nie czy byście kupili.

Jeśli brzmiały super to nie kombinuj i kupuj. Jak zaczniesz zgłębiać temat i doszukiwać się zdolności do przekazywania emocji itd., to szybko okaże się że na same kolumny musisz wydać 8k. Sprzedawca zawsze proponuje to co aktualnie posiada. Czy kupiłbym B&W? Nie. To nie jest moja szkoła dźwięku. Szczegółowe, suche, beznamiętne, ale to jest moje subiektywne odczucie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) "]http://unnamed_zpsicahzqvk.jpg[/url]

OK sprawa zamknięta jak dla mnie ok . Wiem że trochę na szybko, ale nie mogłem się doczekać :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Masakra, to nie prawa grać, weź wywal te kolumny z pomiędzy tych mebli.

Rotel RA-980BX+Heco Aurora 700 SONY 550ES + Emit M20@Nostromo Wolf2 - Solid Core audio cable set

No właśnie wydales kasę a jest tylko ok. Po pierwsze nie poszedles do salonu niezależnego. Po drugie takie ustawienie powoduje zaburzenia w basie, stereofonii i pewnie także sopranów.

Zgadzam się z przedmowca to nie może grać. Jesli inaczej ich nie ustawisz to zwróć sprzęt i kup coś marketowego. Szkoda kasy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.