Skocz do zawartości
IGNORED

jesteśmy w grupie i wypowiadamy się...

BeerfaN

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

oto kawałek tekstu ze strony głównej Lukara

(...)zbiór wypowiedzi samych Grupowiczów dotyczących najczęściej powtarzających się problemów i nie tylko !!

Mi "grupowicze" kojarzy się z jakimś kółkiem AA, ale niewiele się różnimy - mamy swoje hobby, które , jak zauważyłem, uzależnia i wysysa kasę z portfeli równie szybko :) i czasem jest uciążliwe dla najbliższych, którzy maja problemy ze zrozumieniem nas :)

ale co tam, ja się cieszę, że ma swojego świra!

Nazywam się BeerfaN, uczestniczę w forum audio Lukara i nie mogę przeżyć dnia bez muzyki granej na dobrym sprzęcie...

pozdrawiam pozostałych uzależnionych!

Spokojnie. To jest uleczalne. Przechodzi jak ospa wietrzna ;)

W ozdrowieniu pomaga swiadomość, że pieniądze są na wiele innych większych przyjemności, które można osiągnąć nie zdejmując ubrania ;)

Moja historia jest urzekajaca:

Wzmacniacz jest w naprawie(zesrała siękoncówka mocy) i już od 2 tygodniu musze słuchać muzyki na słuchawkach podpiętych bezpośrednio do CD. Choć od 7 godzinnego słuchania już boli głowa inaczej nie umiem.......................

Wczoraj wróciłem po 4 tygodniowej nieobecności do domu, w tej chwili moja kochana Małżowinka zasypia, a ja czytam to forum i prowadzę korespondencję z Pitdogiem na wiadome tematy. To jest chore.

Nazywam się mciej i jestem uzależniony. Tym bardziej budująca i podnosząca jest dla mnie świadomość że nie jestem sam - wątek o uzależnieniu od forum/sprzętu powraca jak bumerang - to już chyba trzeci taki... :P

Miłej nocy :)

Są też małe sukcesy. Odkąd zainstalowałem internet w domu, założyłem sobie dobrowolny szlaban na forum w pracy. Minęło 3 miesiące i ani razu się nie złamałem, choć wystarczy tylko kliknąć...

Godzina bez muzyki jest godziną straconą.Nawet w szkole mam ze sobą małe radyjko "audiofilskiej" AIWY:)

Tak,jestem uzależniony! Wczoraj gdy miałem jedyne (od tygodnia ) pół dnia dla siebie zajołem się robieniem interkonektu z plecionki trzech jednożyłowych kabli (każdy ekranowany). Teraz dumny z siebie kończe odsłuchy:]

I jak tu się wyleczyć??

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Gdybyśmy mieli jakieś lobby w Sejmie może udało by się przeforsować refundowane "leki" dla uzależnionych :) .Podobno Grzegorz 'Tiger' Kołodko jest zapalonym audiofilitykiem...może warto popatrzeć w tym kierunku :D

Gdy gorączka Ci doskwiera to złapałeś Decibela!

Gdy problemów na dzień trzysta wywal szybko se Technicsa,a gdy w domku mrozem trzaska to pomoże

.

.

.

Niezła laska:]

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

>mciej

Kiedy lekarz jest również chory, to wtedy lepiej go zmienić, a nie namawiać do dawania leków pod stołem :)

Uzależnieni narkomani, aby zdobyć kasę dopuszczają się oszustw, kradzieży, a nawet zabójstw, a co robią audiofile?

LeStat

Nieszkodliwy nalog ? ;).

Posiadacze zon i tym podobnych "osobistosci" szybko moga sie przekonac o szkodliwosci, gdy wieczorem juz w lozu lezac, audiofil taki namietnie glowe na bok przekreca, aby rozmarzonym wzrokiem w rozpalone lampy sie wpatrywac...

Swiety spokoj? ;)

Tu rowniez wspomniane Panie, mogly by miec za zle calowolnodzienne obmacywanie sprzetow.

Ale wazniejsze pytanie, czy jakby dac audiofilom te sprzety, jakby nawet od tego nie pozdychali, to czy nie znudzilo by im sie?, przekladanie, kombinowanie, szukanie, ... ;), dotychczas wymagajace wysilku, teraz pod reka...

Co za kojacy temat! Juz myslalem, ze moje uzaleznienie silniejsze niz narkotykowe jest odosobnione. A tu prosze.

Zwierze sie Wam z czegos. Czasami wracam z wakacji wczesniej bo mnie ciagnie :-((((

Poza tym i na zupelnym marginesie: AA to Audio Analogue ;-)

pzdrw

soso

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.