Skocz do zawartości
IGNORED

Kamienne podstawki pod kolumny.

Yankes

Rekomendowane odpowiedzi

Nowoczesne kuchnie mają na wyposażeniu blaty granitowe lub marmurowe. I robią je właśnie kamieniarze.

I nic w tym nie ma strasznego :-)

Spróbuj położyć je NA kolumnach, efekt będzie jeszcze ciekawszy.

Nie dam rady góra kolumn jest zaokrąglona.

Widzę, że nieco namieszałem pisząc o "nagrobkach" ... a wszystko przez moją kochaną żonę ... ;-)

"Nie chcę mieć żadnych nagrobków w mieszkaniu ..."

Tak mi kiedyś powiedziała gdy chciałem postawić kolumny na podstawach ;)

Kochana żona!

Ja oklejałem taśmą izolacyjną, ale można pomalować. Chociaż na próbę to i różowy można podłożyć.

Napisz Przyjacielu o zmianach w brzmieniu,na pewno jest tych informacji sporo w Twoich postach ale tak w kilku słowach mógłbyś?

Tylko naturalne drewno lub chrom ;)

Lubię takie stare,grube dechy...mają coś w sobie!Nie myślę tutaj o kornikach!

De gustibus non est disputandum

Kochana żona!

Taka żona potrafi skutecznie ostudzić audiofilskie zapędy ... ;)

Lubię takie stare,grube dechy...mają coś w sobie!Nie myślę tutaj o kornikach!

Nawet kiedyś mnie korciło obudować kamienne podstawy drewnem ... ale mi przeszło ;)

Napisz Przyjacielu o zmianach w brzmieniu

Pumeks, jak Ci sugeruje kolega, to bardzo efektywny materiał który likwiduje mikro drgania, i sprzężenia.

Możesz zastosować go nie tylko pod kolumny, ale także pod wzmak,i cd (zdecydowanie wskazane).

To nie są duże pieniądze, także możesz sam sprawdzić efekty, a różnice są i to nie małe, tylko większość

lubi jak gra ze sprzężeniami .Sprawdź i sam zdecyduj czy takie zmiany Ci odpowiadają . Powodzenia -:))

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Tak właśnie jest. Nie każdemu i nie w każdej konfiguracji się on sprawdzi. Spróbować warto. Cena śmieszna. U mnie poza kolumnami na pumeksie stoi jeszcze kondycjoner.

Sprzęt jest dla muzyki. Nie odwrotnie.

Taka żona potrafi skutecznie ostudzić audiofilskie zapędy ... ;)

Nawet kiedyś mnie korciło obudować kamienne podstawy drewnem ... ale mi przeszło ;)

Musisz Szpaku negocjować....warto.

Rowniez sie przerazilem ceny u lokalnego kamieniarza, kupilem na allegro tylko o grubosci 5 cm

Z betonem jest także spoko.Spełnia swoje zadanie.

Pumeks, jak Ci sugeruje kolega, to bardzo efektywny materiał który likwiduje mikro drgania, i sprzężenia.

Możesz zastosować go nie tylko pod kolumny, ale także pod wzmak,i cd (zdecydowanie wskazane).

To nie są duże pieniądze, także możesz sam sprawdzić efekty, a różnice są i to nie małe, tylko większość

lubi jak gra ze sprzężeniami .Sprawdź i sam zdecyduj czy takie zmiany Ci odpowiadają . Powodzenia -:))

Czyli osobiście używasz! Zaciekawiło mnie na pewno sprawdzę.

Tak właśnie jest. Nie każdemu i nie w każdej konfiguracji się on sprawdzi. Spróbować warto. Cena śmieszna. U mnie poza kolumnami na pumeksie stoi jeszcze kondycjoner.

Zobacz jak to można za śmieszne pieniądze "coś"zmienić w brzmieniu.

Możecie jeszcze poeksperymentować z gumkami..

..do mazania..:)

54a171cf1a1a4cdb765499c9a4d6568c,62,37.jpg

..są różne twardości.. także jest potencjał..:)

Potrzeba matką wynalazków,dziękuję za sugestie brzmieniowe.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.