Skocz do zawartości
IGNORED

Zakupy w Mouser - grupowe zamówienia, małe i duże tu :)

Rekomendowane odpowiedzi

@ aka63

A wysłałeś linki na PW ? a byłeś o tym informowany.

Nie ...więc jak masz liczyć na info o wpłacie ...wszystko było opisane w organizowanej przeze mnie zbiórce , a wysyłasz informacje do kolegi sybic.

@ WITEK64, FREEDY, JARKI59, GRZE_SIO, NOWY18, JANUSS73, MANIOL, SZCZYPIOR88, RENIOO

Zamówienie zostało przekazane do realizacji ...pozostało czekać

pozdrawiam

Edytowane przez MARER

Temat zamówienia realizowanego przeze mnie jest już zamknięty ...proszę więc już nie pisać na PW w tej sprawie

pozdrawiam

OK ...dziś dotarły graty z Mousera ...w weekend posiedzę i luknę czy nie ma jakichś zmian ceny spowodowanych kursem waluty, podzielę i spakuję  ...w przyszłym tygodniu zamykamy temat.

pozdrawiam

Edytowane przez MARER
4 godziny temu, MARER napisał:

OK ...dziś dotarły graty z Mousera ...w weekend posiedzę i luknę czy nie ma jakichś zmian ceny spowodowanych kursem waluty, podzielę i spakuję  ...w przyszłym tygodniu zamykamy temat.

pozdrawiam

Yupiiii ?

Dobre wiadomości są dwie ...graty podzielone i popakowane ...nic nie brakuje i każdy ma to co chciał.

Zła wiadomość to wyszły niewielkie różnice kursowe, po wysyłce zobaczę jak to się zsumuje i ewentualnie wyślę info o dopłacie lub jej nie będzie, bo wejdzie w koszt wysyłki.

Proszę wysłać dane do wysyłek via PW

pozdrawiam KM

Edytowane przez MARER

Dziś przesyłki zostały rozesłane z opcją priorytet ..uczyniłem to dziś, bo od poniedziałku ponoć będą znaczne podwyżki w wysyłkach naszą ukochaną Pocztą Polską.

Na PW roześlę rozliczenia ...proszę o dopłacenie różnic wynikających z różnicy kursowej i w 2 przypadkach droższych wysyłek niż policzone przeze mnie akonto 8 zł 

pozdrawiam

Edytowane przez MARER

Niniejszym informuję, że temat zamówienia został zamknięty ...wszystkie wysyłki zostały rozesłane oraz podliczone ...info rozesłane via PW do biorących udział w zamówieniu ..

Pozostała sprawa zamówienia kolegi Maniol, ale to wyjaśniłem z nim via PW i zostanie zakończona w przyszłym tygodniu ( moja pomyłka ...bywa, ale to też jest nauczka dla zamawiających na ostatnią chwilę ...trzeba zmieniać notatki i tu nastąpił błąd )

życzę udanej zabawy ...pozdrawiam 

• 2 tygodnie później...

Bardzo dziękuję za konkretne i uczciwe podejście do tematu. Wysyłka super spakowana, wszystko przejrzyście wytlumaczone. Mega

Mam nadzieję że inicjatywa nie padnie i pokusimy się o kolejne zakupy ?

• 4 tygodnie później...

Odświeżam watek:) Jest ktoś w stanie poprowadzić kolejne zamówienie grupowe? Dołożył bym kilka swoich elementow:P

• 2 miesiące później...
W dniu 12.07.2019 o 12:54, pataus napisał:

Mogę dopisać kogoś do zamówienia w mouserze.

Dam jutro znać. Zobaczę tylko czy coś potrzeba

Mam takie pytanie trochę OFFTOPIC.

Zamawiając z mouser i wybierając "Przelew bankowy / faktura proforma" dodane dane do przelewu na Polskie konto?

Jakoś nie jestem fanem dodawania kart.

Volumio -> ES9038Q2M -> TPA3255 -> Scan-Speak 18W/8545 + D2905/9900

• 5 tygodni później...

Szybkie zakupy w Mauser !!

Potrzebuję zakupić trochę rezystorów w MOUSER ...może ktoś chce się z czymś dorzucić ...jeśli tak proszę o listę chętnych tu w wątku, a linki do gratów na PW ...proszę o sprawdzenie dostępności przed wysłaniem linka.

Zajmę się późniejszą dystrybucją 

Lista otwarta do niedzieli 01.09.2019 ...na wpłaty będę czekał do poniedziałku 02.09.2019 do godz. 20

pozdrawiam Krzysiek

@MARER

Ze dwie rzeczy sa mi potrzebne, dam znac na pw w wolnej chwili jutro.

Lista:

1. MARER

2. jimmi

pozdrawiam

Łukasz

Edytowane przez jimmi

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

3 godziny temu, panterka napisał:

Moja lista dopiero się kompletuje, jak będzie gotowa to podeślę.

Ja zapewniam, ze rowniez wyrobie sie w czasie MARER.

pozdrawiam

Łukasz.

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

Lista:

1. MARER

2. jimmi

3. zigi

Rezygnuję ze wspólnego zamówienia, moja lista przekracza już 200zł i jest sporo drobnicy.

Dzięki  Pozdrawiam

Dobrze ...

Lista wg. wcześniejszych ustaleń zostaje ZAMKNIĘTA 

Na wpłaty czekam do 02.09.2019 

@ Koledzy, którzy wymienili się ze mną informacjami na PW oraz dokonali wpłat proszę o dosłanie danych do wysyłki. 

pozdrawiam Krzysiek

Edytowane przez MARER
  • 4 tygodnie później...

Zorganizowałbym ( lub najlepiej dołączył do czyjegoś )zamówienia z digikey.Aby ominąć koszty transportu potrzeba zakupu powyżej 200pln. Jeśli ktoś chętny to zapraszam na PW. Czas do końca przyszłego tygodnia .

• Pokaż nowe odpowiedzi