Skocz do zawartości
IGNORED

Cieńki kabelek chinch

croxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Jak umiesz sam zrobić, to YTDY 2 x 0,5 plus jakieś lekkie wtyki. Trudno o cieńszy.

Nic nie tracisz z sygnału, otwarcie, barwa i naturalna agresja, bez sybilantów.

Ale jak graty wymagają korekcji to z pewnością ich nie polecam.

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Zleży od tego jaka to jest ta rozsądna cena. XLO up, Nordost, Kimbery ale są słabe, chord clearway.

Kimber nie ma słabych interkonektów. Co prawda wole inne, ale chyba testowałeś nie we właściwych warunkach :)

PS i co to cienki?

Jakie monobloki?

Kimber nie ma słabych interkonektów. Co prawda wole inne, ale chyba testowałeś nie we właściwych warunkach :)

PS i co to cienki?

Jakie monobloki?

Trochę się interkonektów natestowałem i kimber wypadał słabo nawet w porównaniu to wielokrotnie tańszego chorda c line

PS i co to cienki?

Jakie monobloki?

Przepraszam że moje pytanie było bardzo mało konkretne, chodzi mi o kabelki "cieńkie" znaczy o małej średnicy powiedzmy 3 - 4 mm i bardzo elastyczne; "rozsądna cena" oznacza np do 300 zł za 2 metrowce.

W zasadzie to 2 x wzm. stereo w jak to jeden tu nazywa: bzdurnym pseudo biampingu -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Czyli sam zrobić nie umiesz; szkoda.

Stary Reson ma z całą pewnością więcej, a ten ostatnio jest produkowany jako IC tylko w postaci

taśmy zawierającej DWA kable - L i P:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Czyli sam zrobić nie umiesz; szkoda.

Umiem, ale myślałem ze przewód do domofonu YTDY 2 x 0,5 to żart z Twojej strony, nie wiedziałem że jako kable RCA można stosować "druty" bez ekranu

DNM Reson

ale teraz już wiem :)

Akurat YTDY ale dokładnie 0,5 średnicy porównywałem z Resonem i AudioQuestem; wygrał i tyle.

Akurat YTDY ale dokładnie 0,5 średnicy porównywałem z Resonem i AudioQuestem; wygrał i tyle.

OK, dzięki spróbuję to niewielki koszt. Ale co będzie jak to poprawnie zagra ?, przecież audiofile mnie tu zlinczują :):):)

Mnie tu już tylekroć linczowali, że i kocie 7 żywotów to dla mnie betka ;-)

Gwarancji, że dobrze zagra nie dam, bo jest kilka czynników ode mnie niezależnych:

Twój gust

Jakość kolumn z kablami

Agresywność CD i samego wzmacniacza

Ale kompinuj Pan, kompinuj ;-)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.